Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Artikkelin kategoriat: Vaasan kaupunginteatteri

Uudistettu teatteriravintola Kulma palvelee lounaalla, väliajalla ja iltaesitysten jälkeen

Julkaistu: 20.9.2023

Kesällä 2023 remontoitu teatteriravintola Kulma avasi ovensa asiakkaille jälleen syyskuussa. Ravintolatoimijana täysin uusituissa ravintolatiloissa toimii paikallinen ravintolayrittäjä Mama’s Kitchen & Bar.

Teatteriravintola Kulma palvelee asiakkaita sekä lounaalla, väliajalla että teatterin iltaesitysten jälkeen. Lounasta tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 10.30-14.30. Mama’s Kitchen & Barin monipuoliset lounaslistat vaihtuvat viikoittain ja sisältävät vaihtoehtoja moneen makuun.

Esityspäivinä ja –iltoina ravintola palvelee sekä alakerran uudistetussa ravintolatilassa että Romeon ylälämpiössä. Tarjolla teatterikävijöille on niin suolaista kuin makeaa purtavaa, monipuolisia virvokkeita, kahvia ja teetä. Väliaikatarjoilut ja pyötäpaikat on mahdollista tilata etukäteen teatterilippujen oston yhteydessä tai ennen esitystä teatterin aulasta.

Teatteriravintola palvelee asiakkaita myös kaupunginteatterin iltaesitysten jälkeen, jolloin tarjolla on iltamenu, joka vaihtelee päiväkohtaisesti. Mama’s Kitchen & Bar valmistaa kaikki ruoat itse lähellä tuotettuja raaka-aineita hyödyntäen.

”Täällä on hyvin tervetullut olo. Ilmapiiri on hyvä ja lämmin!” kertovat Mama’s Kitchen & Barin yrittäjät Hanna ja Pete Kangasoja.

Uuden teatteriravintolan suunnittelivat arkkitehdit Laura Larikka ja Susanna Rantala arkkitehtitoimistosta Oy Arkkitehdit Lång-Kivilinna & Larikka Arkitekter Ab. Ravintolan remontin toteutuksesta vastasi Prorak Oy Vaasan kaupungin Talotoimen johdolla.

”Nyt meillä on täyden palvelun teatteriravintola ja pystymme tarjoamaan täydellistä palvelua kaikilla herkuilla asiakkaillemme. Olen erittäin kiitollinen ravintolan suunnittelusta, remontin toteutuksesta ja siitä, että meillä on vahvat vaasalaiset ammattilaiset ravintoloitsijoina”, toteaa teatterinjohtaja Seppo Välinen.

 

Mama’s Kitchen & Bar

Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa (Vaasan kaupunginteatteri)
Lounas, väliaika- ja iltatarjoilut
www.mamaskitchen.fi