Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatteri etsii näyttämömestaria ja näyttämötyöntekijöitä

Julkaistu: 2.8.2022

Vaasan kaupunginteatteri hakee näyttämömestaria ja näyttämötyöntekijöitä valovoimaiseen tiimiinsä! Haemme näyttämömestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 17.8.2022-31.7.2023 ja näyttämötyöntekijöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen 17.8.2022-31.5.2023.

Näyttämömestari

Haemme näyttämömestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 17.8.2022 – 31.7.2023. Näyttämömestarina johdat päivittäistä työtä näyttämöllä ja koordinoit näyttämöteknisen henkilöstön toimintaa esityksissä, harjoituksissa ja huolloissa. Näyttämömestari osallistuu myös varastoinnin, kalustonhallinnan ja huoltotoiminnan organisointiin. Työturvallisuus, työmenetelmien ja tapahtuma-alan laitteiston kehittäminen on osa tehtävää. Pääset toimimaan aktiivisessa yhteistyössä muiden osastojen kanssa, sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan tuotantojen näyttämöteknisiä tehtäviä yhdessä työryhmän kanssa.

Toivomme sinulla olevan koulutusta joko teatterialalta tai tekniseltä alalta sekä hyvät esihenkilö- ja vuorovaikutustaidot. Kokemus ammattiteatterissa tai teatterialalla työskentelystä on eduksi, samoin B-ajokortti ja suomen kielen taito. Työaika on vaihteleva ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 12.8.2022 klo 12:00 mennessä sähköpostitse: juha.palo@vaasa.fi

Koeaika on viisi kuukautta.

 

Näyttämötyöntekijä

Haemme näyttämötyöntekijöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen 17.8.2022 – 31.5.2023. Näyttämötyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. lavasteiden pystytykset, purkamiset ja pienet korjaustyöt sekä näyttämötekniikan ja kaluston huolto. Viikkotunnit ovat keskimäärin 6 – 16 tuntia viikossa. Tehtävissä edellytetään paineensietokykyä, kykyä ryhmätyöskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan hyvä suomen kielen taito ja kokemus teatterityöstä. Työaika on vaihteleva ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työ sopii myös opiskelijoille.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 12.8.2022 klo 12:00 mennessä sähköpostitse: juha.palo@vaasa.fi

 

Etsimme rohkeita ja avoimia tiimipelaajia yhteisöömme!

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tiedustelut vain puhelimitse, viikolla 31 arkisin klo 14-16, tekninen päällikkö Juha Palo, puh. 040 775 8528

 

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri, joka kuuluu keskisuuriin, täyskunnallisiin teattereihin. Talossa on kaksi salia: 370-paikkainen Romeo-näyttämö ja 100-paikkainen Julia-näyttämö sekä ravintola Kulman näyttämö. Teatterin tuotanto on monipuolista, ja ohjelmistossa painotetaan musiikkiteatteria. Vaasan kaupunginteatteri tuottaa vuosittain 6-8 ensi-iltaa draamasta oopperaan. Vaasan kaupunginteatteri työllistää noin 70 henkilötyövuotta. Me Vaasan kaupunginteatterilaiset teemme työtä yhdessä tarjotaksemme laadukasta teatteritaidetta katsojillemme. Haluatko sinä olla mukana kehittämässä energistä taidelaitostamme?