Ohita valikko
Takaisin etusivulle Etusivulle

Artikkelin kategoriat: Arkisto Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatteri hakee avustajia suurmusikaaliin!

Julkaistu: 28.10.2019

Päivitetty: 11.11.2019

Vaasan kaupunginteatteri hakee avustajatehtäviin laulu- ja tanssitaitoisia lapsia ja aikuisia syksyn 2020 suurmusikaaliin. Avustajat työskentelevät ensembletehtävissä, eikä heillä ole puherooleja. Koe-esiintyminen pidetään Vaasassa marraskuussa.

Musikaalin harjoitukset ovat maalis-toukokuussa ja elo-syyskuussa 2020. Ensi-ilta on syksyllä 2020. Näytökset jatkuvat alustavasti keväälle 2021. Hakijoiden tulee olla laulu- ja tanssitaitoisia. Avustajille maksetaan harjoitusajalta palkkio ja näytöksistä esityskohtainen korvaus. Teoksen esityskieli on suomi.

Kutsumme hakemusten perusteella koe-esiintymiseen. Koe-esiintymistilaisuus järjestetään 16.-17.11.2019 Vaasassa.

LA 16.11. aikuiset
SU 17.11. lapset (7-18-vuotiaat)

Huomaathan, että lapsiavustajilla tulee olemaan päiväharjoituksia myös arkipäivisin. Aikuisavustajien harjoitukset painottuvat arkisin ilta-aikoihin, mutta harjoituksia voi olla myös päivisin. Näytöskaudella näytöksiä voi olla päivisin ja iltaisin sekä arkena että viikonloppuna. Hakuaika päättyy 7.11, jonka jälkeen täytettyjä hakemuksia ei enää oteta huomioon.

Ensimmäinen karsinta tapahtuu hakemuksen perusteella ja hakijoille ilmoitetaan valinnoista hakuajan päätyttyä sähköpostitse. Lähetämme koe-esiintymiskutsun mukana lisämateriaalia ja tarkemmat ohjeet tilaisuutta varten.

Haku on päättynyt.