Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Artikkelin kategoriat: Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatteri hakee teatterinjohtajaa

Julkaistu: 18.3.2024

Haemme teatterinjohtajaa 5 vuoden (+ 2 vuotta optio) määräaikaiseen virkaan 1.8.2025 lukien.

Vaasan kaupunginteatterin tehtävänä on tuottaa taiteellisesti korkeatasoisia ja monipuolisia teatteriesityksiä, jotka herättävät katsojissa elämyksiä ja kiinnostusta teatteria kohtaan. Teatterin toimintaa ohjaa työ ammattiteatterina ja taidelaitoksena.

Teatterinjohtaja toimii teatterin tulosaluejohtajana ja vastaa teatterin ohjelmistosuunnittelusta. Teatterinjohtaja johtaa tulosalueen talous- ja henkilöstösuunnittelua ja on tulosvastuussa teatterin taloudesta sekä teatterin resurssien käytöstä. Teatterinjohtajan keskeisiä tehtäviä ovat ohjelmistosuunnittelun ja taiteellisen työn linjaamisen lisäksi teatterin toiminnallisen tason ylläpitäminen ja toiminnan kehittäminen. Teatterinjohtaja toimii taiteellisen henkilökunnan ja hallinnon henkilöstön lähiesihenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on teatterialan ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme ammattiteatterin johtamiskokemusta.

Arvostamme hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja, valmentavaa johtamisotetta sekä näyttöjä tuloksekkaasta työskentelystä luovassa organisaatiossa. Kunnallishallinnon tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen työskentely-ympäristön kaupungissa, joka panostaa kulttuuriin eniten asukasta kohti Suomessa. Pääset työskentelemään yhteistyössä muiden sivistystoimen tulosaluejohtajien kanssa ja vahvistamaan Vaasan asemaa länsirannikon johtavana kulttuurikaupunkina.

Tehtävästä maksetaan kokonaispalkka. Palkkaus määräytyy kaupungin johtavia viranhaltijoita koskevan kokonaispalkkamallin puitteissa siten, että kokonaispalkka on 6 400 €/kk.

Virkaan on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 17. Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hae työpaikkaa täältä 15.4.2024 klo 15 mennessä: Kuntarekry, Teatterinjohtaja

Yhteystiedot:
Sivistystoimen johtaja Christina Knookala
puh. 040 5565 011, christina.knookala@vaasa.fi