Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Takaisin etusivulle Etusivulle
Vaasan kaupunginteatteri

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatteri julkaisee uutuusnäytelmän ja vappukonsertin verkossa

Vaasan kaupunginteatteri haluaa tuottaa elämyksiä myös poikkeusaikana. Teatteri esittää huhtikuussa uutuusnäytelmän sekä vappukonsertin verkon välityksellä.

Uutuusnäytelmä Laaki ja vainaa on kahden näyttelijän tähdittämä toimistokomedia, jossa Veikko kavaltaa luihulta työnantajaltaan miljoonapotin. Samassa hänen toimistoonsa saapuu kutsumaton vieras, jonka todellisesta henkilöllisyydesta Veikko yrittää päästä selville. Nauruhermoja kutkuttava näytelmä nähdään ensi kertaa videotallenneversiona Vaasan kaupunginteatterissa.

Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Manu Havisalmi ja Ville Virkkunen. Ohjaajana työskentelee Vaasan kaupunginteatterin näyttelijä Ville Seivo. Videotaltioinnista, valoista ja äänistä vastaa Teemu Vähänen ja pukusuunnittelijana toimii Paula Varis. Lavastus ja tarpeisto on Jaana Ala-Lähdesmäen käsialaa. Rooleissa nähdään Oiva Nuojua ja Ville Seivo.

Laaki ja vainaa katsottavissa NetTicket-palvelun katselualustalla 18. huhtikuuta klo 19.00 alkaen.

Vappuna musisoidaan verkossa

Vappuaattoa voi juhlistaa Vaasan kaupunginteatterin vappukonsertin merkeissä. Esiintyjät tulkitsevat tunnetuimpia klassikkohittejä Vaasan kaupunginorkesterin säestämänä. Lavalla nähdään Kirsi Asikainen, Ville Härkönen, Toni Ikola, Emmi Kangas, Timo Luoma, Filip Ohls, Anna Pukkila ja Vesa Ania. Konsertin juontavat teatterinjohtaja Seppo Välinen ja näyttelijä Oliver Kollberg. Konsertin on kuvannut Teemu Vähänen. Äänitys on Sami Koiviston ja valosuunnittelusta vastaa Olli Haakana.

Vappukonsertti on nähtävissä NetTicket-palvelun katselualustalla 30. huhtikuuta klo 19.00 alkaen.

Julkaistu: 06.04.2020