Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Arkisto Vaasan kaupunginteatteri Veljeni, Leijonamieli

Vaasan kaupunginteatteri tarjoaa viittomakielelle tulkatun esityksen näytelmästä Veljeni, Leijonamieli

Julkaistu: 27.4.2022

Päivitetty: 23.6.2022

Vaasan kaupunginteatterilla nähdään suomalaiselle viittomakielelle tulkattu esitys Veljeni, Leijonamieli –näytelmästä torstaina 12.5. klo 13.

”Me Vaasan kaupunginteatterissa haluamme tukea kulttuurin saavutettavuutta ja tuoda tarinamme kaikkien saataville. Olemme iloisia, että kaksikielinen Veljeni, Leijonamieli nähdään tänä keväänä Romeo-näyttämöllä myös kolmikielisenä, tulkattuna suomalaiselle viittomakielelle”, toteaa teatterinjohtaja Seppo Välinen.

Astrid Lindgrenin lastenkirjoihin perustuva rakastettu satuklassikko Veljeni, Leijonamieli kertoo väkevän tarina hyvän ja pahan taistelusta, kahden veljeksen yhteisestä matkasta, kaiken voittavasta veljesrakkaudesta sekä omien pelkojen voittamisesta. Teosta suositellaan yli 9-vuotiaille katsojille. Esityksen kesto on noin 2 h 30 min, sisältäen väliajan. Esitys on tekstitetty ruotsiksi.

Viittomakielen tulkkauksen esityksessä toteuttaa Evantia-konserni.

Esityksen kaikki liput kustantavat 23 € / kpl. Lippuja on mahdollista varata soittamalla tai tekstiviestillä numerosta 040 703 7714 sekä sähköpostitse mari.omars@vaasa.fi. Varauksen yhteydessä pyydetään mainitsemaan TULKKAUS, niin paikat yleisössä valitaan siten, että tulkkausta on helppo seurata.