Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Saman katon alla (2016) | Vaasan kaupunginteatteri

Esityksen peruuntuessa

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Pyydämme asiakkaita täyttämään lomakkeen tiedot lahjakorttia tai rahanpalautusta varten. Teatteri ei korvaa muita kuluja, kuten Netticket-palvelumaksuja. Jos sinulla on lippuja useisiin esityksiin, täytä lomake näytöskohtaisesti. Lomake tulee täyttää ja lähettää 15.5.2020 mennessä.

Teatteri ottaa yhteyttä lipun ostaneisiin viikosta 12 alkaen.

  • Teatterin omien tuotantojen liput vaihdetaan lahjakorttiin, joka on voimassa yhden (1) vuoden.  Omat tuotannot: Sugar – Piukat paikat, Romeo+Julia, Kuningas kuolee, Kekkosen tytär, Pikku vampyyri.

Lomake lipun vaihtoa varten, omat tuotannot.

  • Vierailuesityksien liput voi vaihtaa lahjakorttiin tai niistä voi saada rahat takaisin. Vierailuesitykset: Kahvi mustana, kiitos!, Pate Mustajärvi, Martti Suosalo

Lomake lipun vaihtoa/palautusta varten, vierailuesitykset.

  • Fork-yhtyeen vierailu on siirretty myöhempään ajankohtaan. Siirtoa varten sinun tulee täyttää lomake, käsittelemme ne saapumisjärjestyksessä. Ruuhkautumisen vuoksi emme ota vastaan siirtoja puhelimitse. Avaamme lipunmyynnin uusille asiakkaille, kun olemme käsitelleen lippusiirrot.

Lomake lipun vaihtoa varten, Fork

Käsittelemme palautuslomakkeet mahdollisimman pian, mutta pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä.

Meillä voi olla ruuhkaa niin puhelinlinjoilla kuin sähköpostissakin, joten suosittelemme, että otat meihin yhteyttä hieman myöhemmin. Otamme lippupalautuksia vastaan koko kevään.

Tietoa koronaviruksesta

Lahjakortti

Olemme jatkaneet keväällä 2020 umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa 15.9.2020 asti.

Nämä lahjakortit tulee käyttää lokakuun 2020 loppuun mennessä oleviin esityksiin.