Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Liput teatteriin

Voit ostaa lippuja Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin, konsertteihin ja vierailuihin joko teatterin lippukassalta tai suoraan verkosta.

Lippukassa

Lippukassa on suljettu 2.8.2021 saakka. Avaamme jälleen tiistaina 3.8.2021 klo 11!

Voit tehdä kesän ajan varauksia syksyn 2021 esityksiin täyttämällä lipunvarauslomakkeemme. Jos lomake ei jostain syystä toimi, voit myös lähettää sähköpostia vkt@vaasa.fi.

Näytösajat voit tarkistaa lipunvarauslomakesivulta.

Teatterin lippukassa palvelee osoitteessa

Pitkäkatu 53
65100 Vaasa
Puh. 06 325 3961 ja 040 736 1796 lippukassan aukioloaikoina.
vkt@vaasa.fi

Vuoden 2020 lahjakortit

Koronaviruksen vuoksi perutuista esityksistä johtuen olemme jatkaneet umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa. Keväällä 31.3-31.5. umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu automaattisesti 31.8. saakka. Lahjakortilla voi ostaa lipun esimerkiksi syksyn näytökseen, kunhan osto tapahtuu 31.8. mennessä.

Liput verkosta

Voit ostaa lippusi myös suoraan verkosta. Lippukauppamme verkossa

Netticket logo

 

 

Lahjakortti

Anna lahjaksi teatterielämys! Teatterin lahjakortti on erinomainen lahja jokaiseen juhlaan.

Lippukassa

Voit ostaa lahjakortin teatterin lippukassalta haluamallesi summalle ja se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se käy kaikkiin Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin, mukaan lukien konsertit ja vierailut. Lahjakortteja ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai uudeksi lahjakortiksi.

Verkkokauppa

Voit ostaa lahjakortin myös verkosta. Voit valita joko perinteisen postitse toimitettavan lahjakortin tai sähköpostiin lähetettävän PDF-lahjakortin. Molemmat lahjakortit voi käyttää Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin ja ne kelpaavat maksuvälineenä niin lippukassalla kuin nettikaupassa korteissa olevalla kirjainkoodilla. Voit päättää lahjakortin arvon itse. Myös verkosta ostetut lahjakortit voi käyttää osissa ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Netticket verkkokauppa Vaasan kaupunginteatteri

Lahjakortin lunastus

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta ja verkkokaupasta ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä sekä lippukassalla että verkossa. Lahjakorttiin tulostuu kirjainkoodi, joka verkossa asioidessa syötetään maksuvaiheessa verkkokaupassa sille varattuun kenttään. Ostoskorin loppusumma vähennetään lahjakortin saldosta.

Vuoden 2020 lahjakortit

Koronaviruksen vuoksi perutuista esityksistä johtuen olemme jatkaneet umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa. Keväällä 31.3-31.5. umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu automaattisesti 31.8. saakka. Lahjakortilla voi ostaa lipun esimerkiksi syksyn näytökseen, kunhan osto tapahtuu 31.8. mennessä.

Maksutavat

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalla käyvät maksuvälineinä yleisimmät maksukortit ja käteinen, Vaasan kaupunginteatterin lahjakortit, RJ-TYKY+, SMARTUM, TYKY Online -kortti, ePassi ja Edenred.

Lippujen varaukset ja lunastus

Liput voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan 06 325 3961 vkt@vaasa.fi tai myyntipalveluun. Lippukassan ollessa kiinni voit myös täyttää lipunvarauslomakkeemme. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikko ennen esitystä, jonka jälkeen varaus poistuu. Varausmahdollisuus koskee ainoastaan teatterin omaa ohjelmistoa. Vierailuissa ja konserteissa on ainoastaan ostomahdollisuus.

Yksittäisten lippujen lunastus viimeistään 1 viikko ennen esitystä lippukassalta, ryhmälippujen lunastus 1 kuukausi ennen esitystä. Konserttilippujen osalta vain lunastus, ei ennakkovarauksia.

Peruutusehdot ja vaihtolippu

Lippujen peruminen  ja vaihtaminen

Force majeure -tapauksissa, esim. näyttelijän sairastuminen, lakko, tulipalo, epidemia tms. hyvitämme liput, mutta emme korvaa muita asiakkaille aiheutuvia kuluja. Ole yhteydessä Vaasan kaupunginteatterin lippukassaan vkt@vaasa.fi. Liput vaihdetaan ensisijaisesti toiseen näytökseen tai lahjakorttiin. Mahdollisia toimitusmaksuja emme palauta.

Ethän tule teatteriin sairaana

  • jos tunnet olosi kipeäksi, jää kotiin
  • jos sairastut tai olet ollut kontaktissa koronavirukseen sairastuneen kanssa, voit vielä esityspäivänä ennen esityksen alkua vaihtaa lippusi kuluitta saman esityksen toiseen näytökseen soittamalla lippukassallemme 06 325 3961. Vierailuissa, konserteissa ja lounaspaketeissa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Teatteri ei lunasta takaisin ostettuja lippuja.

Tuoksuttomat näytökset

Tiesitkö, että tuoksuherkkyydestä kärsiville ihmisille vahvat tuoksut ja hajusteet aiheuttavat päänsärkyä tai muita oireita? Olemme halunneet ottaa tämän huomioon Vaasan kaupunginteatterissa, joten järjestämme tuoksuttomia näytöksiä, joihin pyydämme yleisöä saapumaan ilman hajusteita.

Tuoksuttomat näytökset on ilmoitettu erikseen näytelmäkohtaisilla sivuilla Esityksen tiedot -otsikon alla.

Kaikukortti

Kaikilla on oikeus käydä teatterissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuripalveluihin. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortti

Vaasan kaupunginteatteri on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Vaasan kaupunginteatterin omiin esityksiin (Kissani Jugoslavia, The Sound of Music, Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK!, Suomen hevonen, Così fan tutte, Katoava maa, Veljeni, Leijonamieli).

Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.

Kaikukortti ei käy vierailuesityksiin, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu.

Varaa lippusi ja tule sellaisena kuin olet!

Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput ennakkoon. Lippuja voi varata teatterin myyntipalvelusta sähköpostitse (vkt@vaasa.fi), puhelimitse (06 325 3961)
tai teatterin lippukassalta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaiku-korttisi numeron. Varatut liput voi lunastaa teatterin lippukassalta viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyys-todistuksesi. Huom! Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.

Kaikukortti on voimassa Vaasan kaupunginteatterissa 1.1.2021-31.12.2021.

Lue lisää Kaikukortista Vaasan kaupungin sivuilta.

Lainattava kausikortti

Kausikortteja ei ole toistaiseksi saatavilla.

  • Tälle sivulle on koottu ajankohtaiset edut ja tarjoukset Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin.

  • Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Pyydämme asiakkaita täyttämään lomakkeen tiedot lahjakorttia, rahanpalautusta tai lippujen siirtoa varten. Teatteri ei korvaa muita kuluja, kuten Netticket-palvelumaksuja.

  • Voit varata lippuja syksyn 2021 näytelmiin täyttämällä lipunvarauslomakkeen.

Vaasan kaupunginteatterin lippukassa

Puhelinnumero

Sähköposti

Osoite

  • Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa Pitkäkatu 53, Vaasa