Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Siniseen pukuun pukeutunut mies seisoo teatterin lavalla kädet levällään, yläpuolelta putoaa paperia.

Liput teatteriin

Voit ostaa lippuja Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin, konsertteihin ja vierailuihin joko teatterin lippukassalta tai suoraan verkosta.

Lippukassan aukioloajat

Lippukassa on kiinni kesän ajan 22.5.-5.8. Verkkokauppa palvelee osoitteessa Netticket.fi.

Normaalit aukioloajat

Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa

ma-pe klo 11–13.30 ja 14-17
la klo 12-14.30 ja 15-17
su suljettu

Puh. 06 325 3961 ja 040 736 1796 lippukassan aukioloaikoina. Näytöspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka. Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.

Ryhmät

Ryhmävarauksen voit tehdä soittamalla numeroon 040 703 7714 | 040 736 5646 tai sähköpostitse mari.omars@vaasa.fienni.matikainen@vaasa.fi.

Näytösajat voit tarkistaa näytöskalenteristamme.

Lue lisää ryhmävarauksista täältä.

Lippujen varaus

Liput voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan 06 325 3961 | vkt@vaasa.fi.

Yksittäisten lippujen lunastus viimeistään 1 viikko ennen esitystä lippukassalta, ryhmälippujen lunastus 1 kuukausi ennen esitystä.

Lippujen osto

Liput voit ostaa joko teatterin lippukassalta tai suoraan verkkokaupastamme. Asiakkaan halutessa vaihtaa ostettuja lippuja saman näytelmän toiseen esityspäivään, peritään 10 € vaihtomaksu / varaus. Vaihtomahdollisuus ei koske yli 10 hlön ryhmiä.

Aulapalvelumaksu 2 € sisältyy teatterilippujen hintaan.

Teatteri ei lunasta takaisin ostettuja lippuja.

Netticket logo

 

Lahjakortti

Anna lahjaksi teatterielämys! Teatterin lahjakortti on erinomainen lahja jokaiseen juhlaan.

Lippukassa

Voit ostaa lahjakortin teatterin lippukassalta haluamallesi summalle ja se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se käy kaikkiin Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin, mukaan lukien konsertit ja vierailut. Lahjakortteja ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai uudeksi lahjakortiksi.

Verkkokauppa

Voit ostaa lahjakortin myös verkosta. Voit valita joko perinteisen postitse toimitettavan lahjakortin tai sähköpostiin lähetettävän PDF-lahjakortin. Molemmat lahjakortit voi käyttää Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin ja ne kelpaavat maksuvälineenä niin lippukassalla kuin nettikaupassa korteissa olevalla kirjainkoodilla. Voit päättää lahjakortin arvon itse. Myös verkosta ostetut lahjakortit voi käyttää osissa ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Netticket verkkokauppa Vaasan kaupunginteatteri

Lahjakortin lunastus

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta ja verkkokaupasta ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä sekä lippukassalla että verkossa. Lahjakorttiin tulostuu kirjainkoodi, joka verkossa asioidessa syötetään maksuvaiheessa verkkokaupassa sille varattuun kenttään. Ostoskorin loppusumma vähennetään lahjakortin saldosta.

 

Maksutavat

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalla käyvät maksuvälineinä

 • yleisimmät maksukortit
 • käteinen
 • Vaasan kaupunginteatterin lahjakortit
 • Tyhy-maksutavat
  • Smartum -setelit ja Smartum -mobiilimaksu
  • Tyky-setelit
  • ePassi -mobiilimaksu
  • Edenred -kortti ja Edenred Pay- mobiilimaksu

Huom! Tyhy-maksutavalla voi ostaa vain yhden lipun per ostokerta, koska Tyhy-etu on aina henkilökohtainen. Esityksen peruuntuessa Tyhy-maksutavalla ostettua lippua ei voi vaihtaa rahaksi.

Peruutusehdot ja vaihtolippu

Lippujen peruminen  ja vaihtaminen

Teatteri ei lunasta takaisin ostettuja lippuja.

Asiakkaan halutessa vaihtaa ostettuja lippuja saman näytelmän toiseen esityspäivään, peritään 10 € vaihtomaksu / varaus. Vaihtomahdollisuus ei koske yli 10 hlön ryhmiä.

Muistathan perua myös väliaikatarjoilusi puh. 06 317 7166 (Mama’s Kitchen and Bar).

Teatterin force majeure -tapauksissa, teatterin peruessa näytöksen, esim. näyttelijän sairastumisen, lakon, tulipalon, epidemian tms. vuoksi hyvitämme liput, mutta emme korvaa muita asiakkaille aiheutuvia kuluja. Ole yhteydessä Vaasan kaupunginteatterin lippukassaan vkt@vaasa.fi. Liput vaihdetaan ensisijaisesti toiseen näytökseen tai lahjakorttiin. Mahdollisia toimitusmaksuja emme palauta. Tyhy-maksutavalla ostettuja lippuja ei voi vaihtaa rahaksi.

Ethän tule teatteriin sairaana

 • jos tunnet olosi kipeäksi, jää kotiin
 • vierailuissa, konserteissa, lounaspaketeissa ja ryhmävarauksissa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

 

Tuoksuttomat näytökset

Tiesitkö, että tuoksuherkkyydestä kärsiville ihmisille vahvat tuoksut ja hajusteet aiheuttavat päänsärkyä tai muita oireita? Olemme halunneet ottaa tämän huomioon Vaasan kaupunginteatterissa, joten järjestämme tuoksuttomia näytöksiä, joihin pyydämme yleisöä saapumaan ilman hajusteita.

Tuoksuttomat näytökset on ilmoitettu erikseen näytelmäkohtaisilla sivuilla Esityksen tiedot -otsikon alla.

Kaikukortti

Kaikilla on oikeus käydä teatterissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuripalveluihin. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Oranssilla tekstillä sana Kaikukortti.

Vaasan kaupunginteatteri on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Vaasan kaupunginteatterin omiin esityksiin.

Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.

Kaikukortti ei käy vierailuesityksiin, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu.

Varaa lippusi ja tule sellaisena kuin olet!

Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput ennakkoon. Lippuja voi varata teatterin myyntipalvelusta sähköpostitse (vkt@vaasa.fi), puhelimitse (06 325 3961) tai teatterin lippukassalta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaiku-korttisi numeron. Varatut liput voi lunastaa teatterin lippukassalta viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyys-todistuksesi. Huom! Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.

Lue lisää Kaikukortista Vaasan kaupungin sivuilta.

Aulapalvelumaksu

Aulapalvelumaksu 2 € sisältyy teatterilippujen hintaan.

Vaasan kaupunginteatterin lippukassa

Puhelinnumero

Sähköposti

Osoite

 • Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa Pitkäkatu 53, Vaasa