Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Ryhmät

Ryhmävarauksissa ja tilaisuuksien suunnittelun kanssa sinua palvelee myyntipalvelumme. Olit sitten koulun, yrityksen, yhdistyksen tai kaveriporukan edustaja, niin ota meihin yhteyttä!

Ryhmien koko ja varauksen tekeminen

Ryhmien minimikoko on Vaasan kaupunginteatterin omissa tuotannoissa 10 henkilöä. Voit tehdä ryhmävarauksen sähköpostitse tai soittamalla myyntipalveluumme, yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.  Ryhmien tulee varmistaa varauksensa viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä joko soittamalla tai sähköpostitse teatterin lippukassaan tai myyntipalveluun. Katso yhteystiedot sivun alareunasta.

Ryhmälippuja ei palauteta eikä vaihdeta toisiin näytöksiin.

Näin teet ryhmävarauksen

 1. Kokoa ryhmä ja valitkaa teille sopiva esitys

  Ryhmien minimikoko on 10 henkilöä. Miettikää ryhmässä mikä olisi teille sopivin ajankohta. Näytelmien aikataulut näkyvät mm. näytöskalenteristamme.

 2. Valitkaa paketti

  Haluatteko tulla katsomaan vain näytelmää vai haluaisitteko kenties myös väliaikatarjoiluja tai lounasta? Meiltä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Katso pakettivaihtoehdot!

 3. Tehkää varaus

  Voit tehdä varauksen sähköpostitse tai soittamalla myyntipalveluumme. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun alareunasta.

 4. Ilmoita laskutustiedot

  Laskutustietoja ei tarvitse ilmoittaa varausta tehdessä, voit ilmoittaa ne myös erikseen, kuitenkin viimeistään 1 kuukausi ennen näytöstä varausvahvistuksen yhteydessä. Ilmoita ensisijaisesti sähköisen laskutuksen tiedot.

 5. Varauksen vahvistus

  Ryhmävaraukset vahvistetaan viimeistään 1 kuukausi ennen näytöstä. Tämän jälkeen varausta ei voi enää muuttaa. Viimeistään vahvistuksen yhteydessä on myös hyvä ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat, jos varaukseenne kuuluu ruokailua.

 6. Valmis!

  Ennen vierailuanne voitte tutustua näytelmään, teatterin tiloihin ja muihin palveluihimme verkkosivuillamme.

Teatteripaketit ryhmille

Ryhmien on mahdollista varata erilaisia edullisia teatteripaketteja, johon voi kuulua lippujen lisäksi väliaikatarjoilua. Lisätietoa ryhmämyynnistä.

Laskutustiedot

Ryhmävarausta tehdessäsi muista ilmoittaa myös laskutustiedot. Laskun muodostamista varten tarvitsemme

 • Laskunsaajan nimi ja sähköinen laskutusosoite. Jos teillä ei ole sähköistä laskutusosoitetta, ilmoittakaa siinä tapauksessa laskunsaajan postiosoite.
 • Y-tunnus tai laskun saajan henkilötunnus (laskun saajan nimi ja henkilötunnus pitää kuulua samalle henkilölle). Huom! Yhdistyksen rekisterinumerolla ei voi enää muodostaa laskuja.

Laskutuslisä on 5,50 €/tilaus. Jos haluat, että lähetämme liput eri osoitteeseen kuin laskun, ilmoita myös se varauksen yhteydessä.

Ryhmänjohtaja

Vapaalippu

Ryhmänjohtaja saa vapaalipun, jos

 • ryhmän koko on yli 20 henkeä
 • ryhmänjohtaja hoitaa ryhmävarauksen keskitetysti teatterin ryhmämyynnin kautta
 • liput lunastetaan kerralla joko laskuttamalla tai maksamalla lippukassalle.

Vapaalippu myönnetään samaan näytökseen, johon koko ryhmä on tulossa.

Vierailuihin tai konsertteihin ei anneta ryhmänvetäjälippuja.

Bussikuski

Ryhmien bussikuski pääsee maksutta näytökseen, jos salissa on vapaita paikkoja ennen näytöksen alkua. Jos paikka halutaan varmistaa ja varata, lasketaan se mukaan ryhmävaraukseen ja laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Koululais- ja opiskelijaryhmät

Tarjoamme joihinkin näytöksiin edullisempia lippuja koululaisryhmille. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Ryhmävarauksissa sinua palvelee