Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Katri Helena | Vaasan kaupunginteatteri

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Katsomot täyteen lokakuusta lähtien

Julkaistu: 27.9.2021

Vaasan kaupunginteatteri täyttää katsomot jälleen täyteen lokakuun alusta lähtien. Lippuja voi nyt myös ostaa kaikkiin loppukauden näytöksiin.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ei ole jatkanut kokoontumisrajoituksia Vaasan sairaanhoitopiirin alueella, ja lokakuun alusta lähtien kokoontumisrajoitukset poistuvat myös valtakunnallisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että Vaasan kaupunginteatteri voi pitkän odotuksen jälkeen palata kiinni normaaliin esitystoimintaan. Koronatilanteen helpottaessa kaupunginteatteri saa jälleen toivottaa yleisön tervetulleeksi täysin katsomoin. Syyskuun loppuun saakka katsomopaikoista on täytetty ainoastaan puolet. Lokakuun alusta lähtien jokainen katsomopaikka on jälleen myynnissä, mikä vapauttaa lisäpaikkoja syksyn suosittuihin näytöksiin.

Lippuvarauksia on tähän asti otettu vastaan kaikkiin syksyn näytöksiin, mutta lippuja on julkaistu myyntiin vain kuukaudeksi eteenpäin. Tähänkin on tulossa muutos heti lokakuun alusta, kun liput julkaistaan 1.10. myyntiin kaikkiin syyskauden näytöksiin vuoden loppuun saakka.

Vaasan kaupunginteatterissa noudatetaan jatkossakin tartuntatautilain yleisiä hygieniavaatimuksia. Yleisöä pyydetään käyttämään kasvosuojainta, huolehtimaan käsihygieniasta sekä välttämään ruuhkia teatteritalossa.

SYKSY 2021

OSTA LIPUT

Bapsilarometri 2021 | Vaasan kaupunginteatteri
Suositusta Bapsilarometri 2021 -lastennäytelmästä on jäljellä enää kuusi näytöstä. Kuva: Linus Lindholm