Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Vaasan kaupunginteatteri | Sugar - Piukat paikat

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Arkisto Vaasan kaupunginteatteri

Kausikortilla koko vuoden teatterielämykset

Julkaistu: 4.3.2020

Päivitetty: 9.3.2020

Vaasan kaupunginteatteri on julkaissut uuden kausikortin, joka oikeuttaa pääsylippuun jokaiseen teatterin näytäntövuoden tuotantoon. Kausikortin hankkineille lähetetään henkilökohtainen kutsu teatterin ensi-iltoihin.

Vaasan kaupunginteatterin kausikortteja myydään teatterin lippukassalla 4. maaliskuuta alkaen. Kortti on henkilökohtainen ja sillä voi lunastaa lippukassalta yhden lipun jokaiseen teatterin omaan näytelmään. Kaikille kausikortin hankkineille lähetetään teatterilta henkilökohtainen kutsu kaikkiin teatterin omiin näytäntövuoden ensi-iltoihin. Kausikortilla saa myös käsiohjelman ja eteispalvelun veloituksetta.

Näytäntövuoden 2020-2021 kausikortti käy seuraaviin Vaasan kaupunginteatterin tuotantoihin: Kissani Jugoslavia (ensi-ilta 5.9.), The Sound of Music –musikaali (ensi-illat 18.-19.9.), lastennäytelmä Rakkaus! IIK! KÄÄK! YÄK! (ensi-ilta 22.10.), Suomen hevonen (ensi-ilta 7.11.) sekä myöhemmin julkistettavat ooppera ja kaksi kevään 2021 ensi-iltaa.

Kausikortilla on yksittäislippuja edullisempi pakettihinta ja sen viimeinen myyntipäivä on 22. elokuuta. Kausikortti on voimassa syksyn 2020 ensimmäisestä ensi-illasta kevään 2021 viimeiseen näytökseen saakka.

Lue lisää kausikortista tästä.