Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Sugar - Piukat paikat | Vaasan kaupunginteatteri Vaasan kaupunginteatteri liput

Liput

Voit ostaa lippuja Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin, konsertteihin ja vierailuihin joko teatterin lippukassalta tai suoraan verkosta.

Lippukassa

Teatterin lippukassa palvelee osoitteessa

Pitkäkatu 53
65100 Vaasa
Puh. 06 325 3961 ja 040 736 1796 lippukassan aukioloaikoina.
vkt@vaasa.fi

Aukioloajat

Ma-pe 11.00-13.30 ja 14.00-17.00
La 12-15
Su suljettu

Näytöspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka.

Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.

Liput verkosta

Voit ostaa lippusi myös suoraan verkosta. Lippukauppamme verkossa

Netticket logo

 

 

Maksutavat

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalla käyvät maksuvälineinä yleisimmät maksukortit ja käteinen, Vaasan kaupunginteatterin lahjakortit, RJ-TYKY+, SMARTUM, TYKY Online -kortti, ePassi ja Edenred.

Lippujen varaukset ja lunastus

Liput voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan 06 325 3961 vkt@vaasa.fi tai myyntipalveluun. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikko ennen esitystä, jonka jälkeen varaus poistuu. Varausmahdollisuus koskee ainoastaan teatterin omaa ohjelmistoa. Vierailuissa ja konserteissa on ainoastaan ostomahdollisuus.

Yksittäisten lippujen lunastus viimeistään 1 viikko ennen esitystä lippukassalta, ryhmälippujen lunastus 1 kuukausi ennen esitystä. Konserttilippujen osalta vain lunastus, ei ennakkovarauksia.

Peruutusehdot ja vaihtolippu

TEATTERI EI LUNASTA TAKAISIN OSTETTUJA LIPPUJA

FORCE MAJEURE -tapauksissa, esim. näyttelijän sairastuminen, lakko, tulipalo tms. hyvitämme liput, mutta emme korvaa muita asiakkaille aiheutuvia kuluja. Ole yhteydessä lippujen hyvityksestä Vaasan kaupunginteatterin lippukassaan vkt@vaasa.fi. Mahdollisia toimitusmaksuja emme palauta.

Vaihtolippu

Voit tarvittaessa vaihtaa teatterin lippukassalta jo lunastetut liput toiseen saman näytelmän esitykseen. Vaihto on tehtävä teatterin lippukassalla viimeistään yksi päivä ennen tapahtumaa. Vaihtolippu on käytössä vain teatterin omissa tuotannoissa, ei vierailunäytöksissä eikä konserteissa. Palvelun hinta on 10 €. Ei koske ryhmämyyntiä, yrityslippuja, eikä lounas- ja pikkujoulupaketteja.

Lahjakortti

Anna lahjaksi teatterielämys! Teatterin lahjakortti on erinomainen lahja jokaiseen juhlaan.

Lippukassa

Lahjakortin voi ostaa teatterin lippukassalta haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se käy kaikkiin Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin, mukaan lukien konsertit ja vierailut.

Lahjakortteja ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

Verkkokauppa

Voit ostaa lahjakortin myös verkosta. Voit valita joko perinteisen postitse toimitettavan lahjakortin tai sähköpostiin lähetettävän PDF-lahjakortin. Molemmat lahjakortit voi käyttää Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin ja ne kelpaavat maksuvälineenä niin lippukassalla kuin nettikaupassa korteissa olevalla kirjainkoodilla. Voit valita valmiista summista sopivimman tai päättää lahjakortin arvon itse. Myös verkosta ostetut lahjakortit voi käyttää osissa ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Netticket verkkokauppa Vaasan kaupunginteatteri

Lahjakortin lunastus

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta ja verkkokaupasta ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä sekä lippukassalla että verkossa. Lahjakorttiin tulostuu kirjainkoodi, joka verkossa asioidessa syötetään maksuvaiheessa verkkokaupassa sille varattuun kenttään. Ostoskorin loppusumma vähennetään lahjakortin saldosta.

Kevään 2020 lahjakortit

Olemme jatkaneet keväällä 2020 umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa 15.9.2020 asti koronaviruksen vuoksi perutuista esityksistä johtuen.

Nämä lahjakortit tulee käyttää lokakuun 2020 loppuun mennessä oleviin esityksiin.

Tuoksuttomat näytökset

Tiesitkö, että tuoksuherkkyydestä kärsiville ihmisille vahvat tuoksut ja hajusteet aiheuttavat päänsärkyä tai muita oireita? Olemme halunneet ottaa tämän huomioon Vaasan kaupunginteatterissa, joten järjestämme tuoksuttomia näytöksiä, joihin pyydämme yleisöä saapumaan ilman hajusteita.

Tuoksuttomat näytökset on ilmoitettu erikseen näytelmäkohtaisilla sivuilla Esityksen tiedot -otsikon alla.

Kaikukortti

Kaikilla on oikeus käydä teatterissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuripalveluihin. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortti

Vaasan kaupunginteatteri on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Vaasan kaupunginteatterin omiin esityksiin (Kissani Jugoslavia, The Sound of Music, Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK!, Suomen hevonen, Così fan tutte, Katoava maa, Veljeni, Leijonamieli).

Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.

Kaikukortti ei käy vierailuesityksiin, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu.

Varaa lippusi ja tule sellaisena kuin olet!

Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput ennakkoon. Lippuja voi varata teatterin myyntipalvelusta sähköpostitse (vkt@vaasa.fi), puhelimitse (06 325 3961)
tai teatterin lippukassalta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaiku-korttisi numeron. Varatut liput voi lunastaa teatterin lippukassalta viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyys-todistuksesi. Huom! Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.

Kaikukortti on voimassa Vaasan kaupunginteatterissa 1.1.2020-31.12.2020.

Lue lisää Kaikukortista Vaasan kaupungin sivuilta.

Lainattava kausikortti

Vaasan pääkirjastosta on lainattavissa 2 kausikorttia. Kausikortilla saa Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta 2 lippua/lainauskerta yhteen teatterin oman tuotannon esitykseen, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin, vierailuesityksiin eikä konsertteihin.
Kausikortilla voi lunastaa lipun/liput kortin laina-ajalle osuvaan esitykseen.

Lue tarkemmat lainausehdot pääkirjaston verkkosivuilta.

 • Tälle sivulle on koottu ajankohtaiset edut ja tarjoukset Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin.

 • Ryhmävarauksissa ja tilaisuuksien suunnittelun kanssa sinua palvelee myyntipalvelumme. Olit sitten koulun, yrityksen, yhdistyksen tai kaveriporukan edustaja, niin ota meihin yhteyttä!

 • Tilaa teatterielämyksen lisäksi ruokailut, vietä unohtumaton VIP-ilta tai lisää mukaan hotelli ja illallinen. Tervetuloa tutustumaan täyden palvelun teatteripaketteihimme!

 • Vaasan kaupunginteatterin väliaikatarjoiluista vastaa teatteriravintola Kulma, joka toimii Vaasan kaupunginteatterin yhteydessä kauniilla vanhalla puolella. Ravintola sijaitsee katutasossa omalla sisäänkäynnillä.

Vaasan kaupunginteatterin lippukassa

Puhelinnumero

 • 06 325 3961

 • 040 736 1796

Sähköposti

Osoite

 • Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa Pitkäkatu 53, Vaasa

  Avaa kartta

Lippukassan aukioloajat

 • Ma-pe 11-13.30 ja 14-17 (Näytöspäivinä palvelemme esityksen alkuun saakka.)

 • La 12-15 (Näytöspäivinä palvelemme esityksen alkuun saakka.)

 • Su suljettu (Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.)