Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Sugar - Piukat paikat | Vaasan kaupunginteatteri Vaasan kaupunginteatteri liput

Liput

Voit ostaa lippuja Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin, konsertteihin ja vierailuihin joko teatterin lippukassalta tai suoraan verkosta.

Lippukassa

Teatterin lippukassa palvelee osoitteessa

Pitkäkatu 53
65100 Vaasa
Puh. 06 325 3961, lippukassan aukioloaikoina.
vkt@vaasa.fi

Aukioloajat

Ma-pe klo 11-13.30 ja 14-17
La klo 12-14.30 ja 15-19.
Lauantaisin, jolloin ei ole iltaesityksiä, lippukassa suljetaan klo 15.
Su suljettu
Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.

Esityspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka.

Liput verkosta

Voit ostaa lippusi myös suoraan verkosta. Lippukauppamme verkossa

Netticket logo

 

 

Maksutavat

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalla käyvät maksuvälineinä yleisimmät maksukortit ja käteinen, Vaasan kaupunginteatterin lahjakortit, RJ-TYKY+ ja SMARTUM-kulttuurisetelit, TYKY Online -kortti ja ePassi.

Lippujen varaukset ja lunastus

Liput voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan 06 325 3961 vkt@vaasa.fi tai myyntipalveluun. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikko ennen esitystä, jonka jälkeen varaus poistuu. Varausmahdollisuus koskee ainoastaan teatterin omaa ohjelmistoa. Vierailuissa ja konserteissa on ainoastaan ostomahdollisuus.

Yksittäisten lippujen lunastus viimeistään 1 viikko ennen esitystä lippukassalta, ryhmälippujen lunastus 1 kuukausi ennen esitystä. Konserttilippujen osalta vain lunastus, ei ennakkovarauksia.

Peruutusehdot ja vaihtolippu

TEATTERI EI LUNASTA TAKAISIN OSTETTUJA LIPPUJA

FORCE MAJEURE -tapauksissa, esim. näyttelijän sairastuminen, lakko, tulipalo tms. vaihdamme liput seuraaviin esityksiin tai maksamme rahat takaisin, mutta emme korvaa muita asiakkaille aiheutuvia kuluja. Lippujen vaihto tai takaisinlunastus tulee suorittaa kuukauden kuluessa näytännön peruuntumisesta. Mahdollisia toimitusmaksuja emme palauta.

Vaihtolippu

Voit tarvittaessa vaihtaa teatterin lippukassalta jo lunastetut liput toiseen saman näytelmän esitykseen. Vaihto on tehtävä teatterin lippukassalla viimeistään yksi päivä ennen tapahtumaa. Vaihtolippu on käytössä vain teatterin omissa tuotannoissa, ei vierailunäytöksissä eikä konserteissa. Palvelun hinta on 10 €. Ei koske ryhmämyyntiä, yrityslippuja, eikä lounas- ja pikkujoulupaketteja.

Lahjakortti

Anna lahjaksi teatterielämys! Teatterin lahjakortti on erinomainen lahja jokaiseen juhlaan.

LIPPUKASSA

Lahjakortin voi ostaa teatterin lippukassalta haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se käy kaikkiin Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin, mukaan lukien konsertit ja vierailut.

VERKKOKAUPPA

Voit ostaa lahjakortin myös verkosta. Lahjakortti lähetetään postitse kotiin ja sen voi käyttää Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin ja se kelpaa maksuvälineenä niin lippukassalla kuin nettikaupassa kortissa olevalla kirjainkoodilla. Verkosta ostetuissa lahjakorteissa on valittavissa kolme eri arvoa, joista voi valita itselle sopivimman. Voit myös ostaa useamman lahjakortin kerralla! Myös verkosta ostetun lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Netticket verkkokauppa Vaasan kaupunginteatteri

Lahjakortin lunastus

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta ja verkkokaupasta ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä sekä lippukassalla että verkossa. Lahjakorttiin tulostuu kirjainkoodi, joka verkossa asioidessa syötetään maksuvaiheessa verkkokaupassa sille varattuun kenttään. Ostoskorin loppusumma vähennetään lahjakortin saldosta.

Kaikukortti

Kaikilla on oikeus käydä teatterissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuripalveluihin. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortti

Vaasan kaupunginteatteri on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Vaasan kaupunginteatterin omiin esityksiin (Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä, Kuningas kuolee, Sugar -Piukat paikat, Romeo+Julia, Kekkosen tytär, Pikku vampyyri).
Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.

Kaikukortti ei käy vierailuesityksiin, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu.

Varaa lippusi ja tule sellaisena kuin olet!

Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput ennakkoon. Lippuja voi varata teatterin myyntipalvelusta sähköpostitse (vkt@vaasa.fi), puhelimitse (06 325 3961)
tai teatterin lippukassalta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaiku-korttisi numeron. Varatut liput voi lunastaa teatterin lippukassalta viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyys-todistuksesi. Huom! Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.

Kaikukortti on voimassa Vaasan kaupunginteatterissa 1.1.2020-31.12.2020.

  • Tälle sivulle on koottu ajankohtaiset edut ja tarjoukset Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin.

Puhelinnumero

  • 06 325 3961

Sähköposti

Osoite

  • Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa Pitkäkatu 53, Vaasa

    Avaa kartta

Aukioloajat

  • Ma-pe klo 11.00-13.30 ja 14.00-17.00

  • La klo 12-14.30 ja 15-19. Lauantaisin, jolloin ei ole iltaesityksiä, lippukassa suljetaan klo 15.

  • Su suljettu. Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.

  • Esityspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka.

Lippukassan poikkeusaukioloajat

Joulun ja vuodenvaihteen aukiolot

la 21.12. klo 12-15
su 22.-26.12 suljettu
ke 1.1.2020 suljettu

Verkkokauppa palvelee 24h.