Takaisin etusivulle Etusivulle

Liput

Voit ostaa lippuja Vaasan kaupunginteatterin näytöksiin, konsertteihin ja vierailuihin joko teatterin lippukassalta tai suoraan verkosta.

Lippukassa

Teatterin lippukassa palvelee osoitteessa

Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa. Puh. 06 325 3961, lippukassan aukioloaikoina.
vkt@vaasa.fi

Aukioloajat

Ma-pe klo 11-13.30 ja 14-17
La klo 12-14.30 ja 15-19.
Lauantaisin, jolloin ei ole iltaesityksiä, lippukassa suljetaan klo 15.
Su suljettu
Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.

Esityspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka.

Liput verkosta

Voit ostaa lippusi myös suoraan verkosta. Lippukauppamme verkossa

Netticket logo

 

 

Maksutavat

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalla käyvät maksuvälineinä yleisimmät maksukortit ja käteinen, RJ-TYKY+ ja SMARTUM-kulttuurisetelit, TYKY Online -kortti ja ePassi.

Lippujen varaukset ja lunastus

Liput voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan 06 325 3961 vkt@vaasa.fi tai myyntipalveluun. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikko ennen esitystä, jonka jälkeen varaus poistuu. Varausmahdollisuus koskee ainoastaan teatterin omaa ohjelmistoa. Vierailuissa ja konserteissa on ainoastaan ostomahdollisuus.

Yksittäisten lippujen lunastus viimeistään 1 viikko ennen esitystä lippukassalta, ryhmälippujen lunastus 1 kuukausi ennen esitystä. Konserttilippujen osalta vain lunastus, ei ennakkovarauksia.

Peruutusehdot ja vaihtolippu

TEATTERI EI LUNASTA TAKAISIN OSTETTUJA LIPPUJA

FORCE MAJEURE -tapauksissa, esim. näyttelijän sairastuminen, lakko, tulipalo tms. vaihdamme liput seuraaviin esityksiin tai maksamme rahat takaisin, mutta emme korvaa muita asiakkaille aiheutuvia kuluja. Lippujen vaihto tai takaisinlunastus tulee suorittaa kuukauden kuluessa näytännön peruuntumisesta. Mahdollisia toimitusmaksuja emme palauta.

Vaihtolippu

Voit tarvittaessa vaihtaa teatterin lippukassalta jo lunastetut liput toiseen saman näytelmän esitykseen. Vaihto on tehtävä teatterin lippukassalla viimeistään yksi päivä ennen tapahtumaa. Vaihtolippu on käytössä vain teatterin omissa tuotannoissa, ei vierailunäytöksissä eikä konserteissa. Palvelun hinta on 10 €. Ei koske ryhmämyyntiä, yrityslippuja, eikä lounas- ja pikkujoulupaketteja.

Lahjakortti

Anna lahjaksi teatterielämys! Teatterin lahjakortti on erinomainen lahja jokaiseen juhlaan.

LIPPUKASSA

Lahjakortin voi ostaa teatterin lippukassalta haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se käy kaikkiin Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin, mukaan lukien konsertit ja vierailut.

VERKKOKAUPPA

Voit ostaa lahjakortin myös verkosta. Lahjakortti lähetetään postitse kotiin ja sen voi käyttää Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin ja se kelpaa maksuvälineenä niin lippukassalla kuin nettikaupassa kortissa olevalla kirjainkoodilla. Verkosta ostetuissa lahjakorteissa on valittavissa kolme eri arvoa, joista voi valita itselle sopivimman. Voit myös ostaa useamman lahjakortin kerralla! Myös verkosta ostetun lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Netticket verkkokauppa Vaasan kaupunginteatteri

Lahjakortin lunastus

Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta ja verkkokaupasta ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä sekä lippukassalla että verkossa. Lahjakorttiin tulostuu kirjainkoodi, joka verkossa asioidessa syötetään verkkokaupassa sille varattuun kenttään maksuvaiheessa. Ostoskorin loppusumma vähennettään lahjakortin saldosta.

Puhelinnumero

  • 06 325 3961

Sähköposti

Osoite

  • Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa Pitkäkatu 53, Vaasa

    Avaa kartta

Aukioloajat

  • Ma-pe klo 11.00-13.30 ja 14.00-17.00

  • La klo 12-14.30 ja 15-19. Lauantaisin, jolloin ei ole iltaesityksiä, lippukassa suljetaan klo 15.

  • Su suljettu. Sunnuntaisin tapahtumapäivinä lippukassa avataan tunti ennen tapahtuman alkua.

  • Esityspäivinä palvelemme aina esityksen alkuun saakka.