Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatterin keväässä 2023 valloittavia vierailuja

Julkaistu: 2.12.2022

Keväällä 2023 Vaasan kaupunginteatterissa nähdään kolme vierailuesitystä: Kaikki äitini, kaikki tyttäreni, Rakkaudesta sekä Jukka Puotila Show.

Yli 100 000 katsojaa kerännyt, yleisön rakastama Kaikki äitini, kaikki tyttäreni vierailee Vaasan kaupunginteatterin Romeo-näyttämöllä lauantaina 18.2.2023. Kaikki äitini, kaikki tyttäreni on lämmin ja hauska, viiltävä ja pirullinen esitys äitien ja tyttärien välisestä suhteesta. Petteri Summasen ohjaama ja Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän tulkitsema esitys pohjautuu Kodin Kuvalehden lukijoiden kokemuksiin, jotka on nivottu yhteen hervottoman hauskaksi tarinaksi. Esitys Kaikki äitini, kaikki tyttäreni juhlii vuonna 2023 10. juhlavuottaan.

Rakkaudesta on Jani Toivolan on omakohtainen, koskettava ja humoristinen yhden miehen show rakkaudesta ja rakkauden kaipuusta. Toivolan kirjaan Rakkaudesta pohjautuva esitys nähdään Julia-näyttämöllä 10.–11.3.2023. Ilta kuljettaa katsojan lähiökoulun hikisestä jumppasalista aina New Yorkin homoklubeille sekä pieneen Webujen kylään Kenian maaseudulla, kadonneiden juurien äärelle. Rakkaudesta on tarina elämän jättämistä jäljistä ja uusista aluista. Kaipuusta rakastaa itseään sekä muita. Emilia Hernesniemen ohjaama Rakkaudesta on akustinen ilta rakkaudelle.

Romeo-näyttämöllä vierailee perjantaina 24.3.2023 imitaatiota ja stand up -komiikkaa loisteliasti yhdistävä Jukka Puotila Show. Jukka Puotilan imitaatio ja stand up -esitys on aina ajankohtainen ja alati sisällöltään muuttuva. Puotila käsittelee ajankohtaisia tapahtumia ja ilmiöitä huumorin sävyttämänä sekä imitoi lukuisia julkisuuden henkilöitä itseään säästelemättä ja imitoinnin kohteita säälimättä. Näyttelijä Jukka Puotila työskenteli Suomen Kansallisteatterissa yhtäjaksoisesti vuodet 1984–2017, jonka rinnalla hän on samanaikaisesti esiintynyt lukuisissa televisio- ja radio-ohjelmissa, elokuvissa sekä omien stand up -esitystensä puitteissa jo yli 40 vuoden ajan.

Liput kevään 2023 vierailuesityksiin ovat myynnissä Vaasan kaupunginteatterin lippukassalla (Pitkäkatu 53) sekä verkkokaupassa.

 

Kaikki äitini, kaikki tyttäreni
Rakkaudesta
Jukka Puotila Show