Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Vaasan kaupunginteatteri Fazer Kulma väliaikatarjoilu

Väliaikatarjoilut

Vaasan kaupunginteatterin väliaikatarjoiluista vastaa teatteriravintola Kulma, joka toimii Vaasan kaupunginteatterin yhteydessä kauniilla vanhalla puolella. Ravintola sijaitsee katutasossa omalla sisäänkäynnillä.

Tilaa tarjoilut etukäteen verkosta

Huom! Suosittelemme vahvasti väliaikatarjoilujen tilaamista etukäteen, sillä ravintolan asiakaspaikkoja on tällä hetkellä rajoitetusti käytössä. Koskee kaikkea väliaikatarjoilua.

Tilaamalla tarjoilut etukäteen vältyt jonottamiselta väliajalla ja voit kävellä suoraan juuri sinulle katettuun pöytään, jonka pöytänumeron olet saanut varauksen yhteydessä. Helpoin tapa on tilata väliaikatarjoilut suoraan ravintola Kulman verkkokaupasta! Valitset vain näytelmän ja ajankohdan, jolloin haluat nauttia tarjoilusta. Sen jälkeen valitset haluamasi tuotteet ja määrän ostoskoriin ja maksat tilauksen kätevästi netissä. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja valitsemanasi ajankohtana sinua odottaa pöytä valmiina.

Tilaa tarjoilut verkosta

Voit myös tilata tarjoilut ravintola Kulman kassalta, ravintola on avoinna näytöspäivinä tuntia ennen esityksen alkua. Tarjoilut voi tilata myös numerosta 040 631 2511 ke-la klo 9-13. Tilaus maksetaan ennen näytöksen alkua ravintolan kassalle.