Skip navigation

CARLSRO museon kummituskierros la 10.6. klo 15.00

Article categories: Literature Museums & Folklore Recreation & Sports Tours and cruises

Villa Carlsron salaisuuksia ja kummituksia

BOO! Kristiinankaupungissa voi käydä kierroksella 127-vuotiaassa huvilassa, jonka asukkaat eivät ole jättäneet sitä vieläkään! Carlsron museo sopii kävelyihin erityisen hyvin, sillä huvila muistuttaa kummitustaloa. Carlsron opastettu kummituskierros sopii kaikenikäisille ja erityisesti lapsiperheille. Ai, eikö historia muka kiinnosta lapsia ja nuoria? Mitä vielä! Kaikki kiinnostaa, kunhan sen paketoi kunnolla; historia ja faktat ovat paljon mielenkiintoisempia tarinan muodossa kerrottuna. Auktorisoitu matkailuopas ja loistava tarinankertoja Natalia Kaleva saa eläväisellä selostuksellaan kuulijat seuraamaan kummituskierrosta hiirenhiljaa.
Muutama vuosi sitten Kaleva toimi Carlsron museon oppaana ja hän joka päivä tunsi, että huvilassa on jotakin salaperäistä ja mystistä. Carlsron kierroksella hän kertoo omista aavekokemuksistaan.
Päiväkummituskierroksella pääset museoon/huvilaan sisään, aistit sen tunnelmaa, itse näet kummittelevat huoneet ja paikan päällä kuulet huvilan salaisuuksista ja haamuista. Lähtö- ja kokoontumispaikka: Carlsron museon piha. Ilmoittautumiset: natalia.kaleva@gmail.com. Myös kierrokseen voi tulla ex-tempore! Tervetuloa!