Skip navigation

En kväll med Lasse Sigfridsson Mona G

Article categories: Music

Konsert med Lasse Sigfridsson & Mona G

Konsertens längd 2x40min

Lasse Sigfridsson:
Startade dansbandet Lasse Stefanz 1967, och var basist och sångare där i 45 år. 2012 drog han igång en framgångsrik solokarriär, och hans debutalbum ”Min egen väg” med hitlåtar som ”Främling” och ”Sju av himlens änglar” toppade listorna och sålde snabbt guld. Han har varit i Nashville 2 gånger och spelat in album där, med några av countryvärldens bästa musiker. Totalt har han gett ut 7 soloalbum, och 2 album tillsammans med ”Familjen Sigfridsson”. Lasse är flitigt bokad varje år på allsångskvällar, kyrkokonserter, festivaler, företagsfester m.m. både som soloartist, men också tillsammans med Familjen Sigfridsson, Christina Lindberg, Krister Wrambjer och Mona G.

Mona G:
En älskad och prisad artist , sångerska och låtskrivare som med sina dryga 50 år i dansband och country branschen fortfarande är mer aktuell än någonsin.
Genom sitt samarbete med några av de främsta country musikanterna i Nashville, har hon hittat en ny och spännande plattform. Där kan Mona leverera både sina egna omtyckta låtar, samt många älskade countrypärlor med all den värme och kärlek hon är känd för.
Mona sprider alltid äkta glädje, men ger också plats för eftertanke.
Givetvis kommer hon att bjuda på dråpliga anekdoter och minnen från hennes långa musikaliska resa från tiden i Leif Bloms och Mona G:s orkester.