Skip navigation

Kirjailijavieras professori Timo Airaksinen

Article categories: Literature

Vaasalaislähtöinen ja Ilkka-Pohjalaisen suosittu kolumnisti, professori Timo Airaksinen saapuu Vaasaan.

Professori Timo Airaksinen puhuu uusimman kirjansa Himon ilo – ajatuksia seksistä ja seksuaalisuudesta (Bazar) aihepiiristä. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun esittämällä Airaksiselle kysymyksiä.

Airaksinen pohtii Himon ilo –kirjassaan seksin ja seksuaalisuuden roolia ihmiselämässä. Seksi ja seksuaalisuus ovat olennainen osa ihmisen elämää, sen tärkeä, nautinnollinen ja vaarallinen osa. Airaksinen kuvaa viihdyttävään tyyliinsä seksin kenttää ja pohtii seksuaalisuuden groteskeja salaisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Kuinka pitäisi suhtautua nettipornoon tai prostituutioon? Onko mikään seksi sittenkään luonnotonta ja perverssiä?

Himon ilo on suomalaisia arvoja käsittelevän trilogian kolmas osa. Kirjan teemoja ovat muun muassa seksin ja seksuaalisuuden rooli ihmiselämässä, sallittu ja kielletty seksuaalisuus, homoseksuaalisuus, seksuaaliset poikkeamat ja parafiliat sekä seksuaalipolitiikka.

Muistathan jäädä kotiin, jos sinulla on flunssan oireita! Tapahtumassa noudatetaan turvavälejä ja muita korona-ajan hygieniasuosituksia.

Rajoitettu osallistujamäärä – ainakin 120 osallistujaa, mahdollisesti enemmän. Myös muut muutokset ovat mahdollisia