About coronavirus

About coronavirus

Skip navigation

Koko perheen näytelmä Liisa Ihmemaassa

Ylihärmän nuorisoseura esittää elokuussa 2019 koko perheen näytemän Liisa Ihmemaassa

Näytelmä on Juha Kukkosen näyttämöversio Lewis Carrollin mukaansatempaavasta sadusta. Näytelmän keskiössä seikkailevat Carrollin kirjojen tutut hahmot: Liisa, Hullu Hatuntekijä, Valkoinen Kani, Irvikissa, Tittelityy ja Tittelitom… Arkkivihollisena nähdään arvaamattoman oikukas Herttakuningatar, jonka apurina häärii Herttajätkä Mörmökki-peto lemmikkinään. Näytelmää rytmittävät valloittavat tanssikohtaukset ja mukaansatempaava musiikki ja se sopii koko perheelle vauvasta vaariin.

Liisa Ihmemaassa käsittelee oman minän etsimistä, rohkeutta olla haavoittuva ja uskallusta pyytää apua. Se myös kannustaa puhumiseen, jos tuntuu, että on jollain lailla kadoksissa tai sisäisesti sykkyrällä. Keskeiseksi teemaksi nousee huoli ilmastomuutoksen pysäyttämisestä ja näytelmässä osuvasti leikitelläänkin 1800-luvun höyrytekniikan keksinnöillä ja ajankuvalla. Liisa Ihmemaassa on henkeäsalpaava steampunk-seikkailu, jossa mahdottomuudet käyvät toteen, kun niihin tarpeeksi uskoo!

Yksi näytöksistä on viime vuoden tapaan viitottu näytös (18.8.2019 klo 15.00). Tervetuloa myös tähän näytökseen, mikäli tarvitset tulkin apua teatterielämykseesi!

Näytelmä kestää n. 1,5 tuntia ja sisältää väliajan.

Varaukset/tiedustelut numerosta 045- 229 4044 tai sähköpostitse eija.makiniemi@hotmail.fi