Skip navigation

Piirrä ja maalaa Natalian kanssa la-su 2.-3.9.23

Article categories: Conferences, Courses, Fairs & Seminars Music

Maalataan maisemia, muotokuvia ja abstraktitöitä

Tervetuloa elämykselliselle taidekurssille Natalia´s ART Studioon!
Viikonloppukurssilla maalataan öljy- tai akryyliväreillä opettajan ehdottua mallitaulua tai maalaat omaa taulua. La-su 2.-3.9. Kristiinassa on Vanhanajan toripäivä. Kurssin alussa kaikki yhdessä mennään torille kokeilemaan vanhanajan tunnelmaa ja piirtämään nopeita luonnoksia alkulämmittelynä. Sen jälkeen Art Studiossa maalataan. Viikonloppuna on myös Suomen Konstrundan tapahtuma, jossa Natalia on mukana. Art Studio avaa ovet vierailijoille. Kurssilaisetkin tutustuvat Natalian taideteoksiin.
Taidekurssilla kuvataiteilija ja taideopettaja Natalia Kaleva demonstroi maalausprosessin, auttaa ja ohjaa sinua hyvään taidetulokseen. Kehitetään omaa ilmaisua kuvataiteen eri tekniikoita ja materiaaleja käyttäen. Jokainen kurssilainen saa myös henkilökohtaista ohjausta. Kurssilta saa käytännön työkaluja taidetekniikoiden lisäksi mm. luovuuden avaamiseen ja käyttämiseen sekä oman tyylin löytämiseen. Yhdessä keskustellaan tuloksista, saat ryhmän ja opettajan palautetta maalaustöistään. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että taiteen harrastajille. Tule nauttimaan taiteen tekemisestä. ART Studiossa on keittiö, jääkaappi ja mikro. Ota eväät mukaan. Myös ota omat värit, pensselit, maalauspohjat ja muut taidetarvikkeet. Jos sinulla niitä ei ole, niin kaikki maalaustarvikkeet voit hakea edullisesti ART Studiosta. Ilmoitt. natalia.kaleva@gmail.com. Kiirehdi, koska paikkoja on rajoitetusti!
Katso kurssien aikataulu, valitse sinulle sopiva viikonloppu tai muutama ja ilmoittaudu kurssille vaikka heti. TERVETULOA!
Kurssimaksu: 60€/viikonloppu.
Kieli: suomi, englanti ja venäjä.