Skip navigation

Viski-illallinen Kyrön tislaamolla

Article categories: Music

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan kanssamme Suomalaisen viskin päivää viski-illallisellemme!

Illallisemme yhdistää taidokkaasti kaksi rakastamaamme asiaa; ruisviski ja lähiruoka

Viskimenun perustana toimii viskivalikoimamme makuaarteet. Nuo ainutlaatuiset, palkitut ja luonteikkaat nesteemme, joita arvostetaan ympäri maailman. Jokaisella on oma makuprofiilinsa, tuoksunsa ja luonteensa, ja jokaiselle löytyy täydellisiä pareja muualta makujen maailmasta. Tämä oli lähtökohtamme.

Viskimenun jokainen herkku on saanut lähtökohtansa ja inspiraationsa tietystä viskistä. Tuota viskiä nautitaan aina kulloisenkin annoksen kohdalla. Jokainen annos ja viski on valittu täydentämään toisiaan, ja myös avaamaan uusia ulottuvuuksia makujen maailmassa.

Pyhitämme koko päivän viskimme ympärille: aloitamme päivämme klo 16:30 alkavalla tislaamokierroksella, jolloin pääsee näkemään myös miljoonan litran tynnyrivarastomme. Kierroksen jälkeen klo 18:00 siirrymme viski-illallisen pariin! ????

Illan viskimenu:
Kevyesti savustettua kirjolohta, hapankermaa, kirjolohen mätiä, paistettua mallasleipää, puolikuivattua omenaa ja sitrus-tillliemulsio.
2cl ruisviskiä
***
Heimolan tilan paahdettua luomunautaa, grillattua voikastiketta, paistettua perunaa, palsternakkapyreetä, marinoitua porkkanaa ja rapeaa sipulia.
2cl ruisviskiä
***
Karamellisoitunutta maitosuklaavanukasta, Dairy Cream crumblea ja appelsiinijäädykettä.
2cl ruisviskiä
***
Kahvi tai tee
2cl ruisviskiä

Viski-illallisen hinta 98 € per henkilö. Hinta sisältää alkucocktailin, ruisviskit, illallisen sekä veden. Varaa paikat meilitse visit@kyrodistillery.com viimeistään 20.5. Paikkoja on rajallisesti.

Aikataulu:
klo 16:00 ovet aukeaa
klo 16.30 tislaamokierros (10€) mainitse varauksen yhteydessä osallistumisestasi. Huomioithan, että kierros ei sisälly illallisen hintaan.
klo 18:00 viski-illallinen