Skip navigation

TaiKon teaterkonst: Alice i Underlandet

Article categories: Theatre

TaiKons elever i temastudier i teaterkonst presenterar Alice i Underlandet av Lewis Carroll.

Alice är uttråkad och tampas med förväntningar på att växa upp. Att dricka té på ett fint och belevat sätt och bara läsa böcker utan bilder känns inte alls lockande. Det är mycket roligare att följa efter stressande harar som plötsligt dyker upp och visar vägen till Underlandet. I Underlandet ställs allt upp och ner eller ut och in och Alice väcks verkligen ur sin vardag. Eller väcks hon? Kanske allting bara är en dröm och ifall Alice vaknar finns det kanske ingen föreställning att titta på.

Alice i Underlandet är en klassiker som nu får nytt liv tillsammans med temaeleverna i teaterkonst. Vi har tagit oss ann Lewis Carrolls fantasifulla berättelse med nyfikenhet och mystik i en fantastisk multiteknisk föreställning. Regi: Anna Moberg.

Fem föreställningar är öppna för publik:
Onsdag 22.3 kl. 19
Lördag 25.3 kl. 15
Tisdag 28.3 kl. 19
Onsdag 29.3 kl. 19
Torsdag 30.3 kl. 19

Uppvisningarna hålls på TaiKon, Blackbox, Östra Kaserntorget 7-9. Fritt inträde. Antalet platser är begränsade, 32 platser/ föreställning. Vänligen reservera en plats till föreställningen genom att anmäla dig i förväg. Föreställningens längd ca. 45 minuter.