Ohita valikko

Vaasan seudun parhaat selfie-paikat

Tarvitsetko Instagram-feediisi piristystä? Mikä olisi Vaasan seudun ja Unescon maailmanperintökohteen parhaat selfie-paikat? Listasimme parhaat kuvauspaikat.

Vaasan Sisäsatama ja Vaasa-kyltti

Mikä sen parempaa kuin kaunis sisäsataman ranta upeine Vaasa–kyltteineen! Täällä valotus on kaikki kaikessa. Varsinkin kesäisin aurinko laskee säteensä satamaan, mikä takaa täydellisen pehmeä valaistuksen upeisiin kesäselfieihin.

Osoite: Sisäsatama, VaasaEtäisyys Vaasan keskustasta 1 km

Hashtagit: #vaasavasa #visitvaasa #sunset #seaview #100syytämatkaillasuomessa

Svedjehamnin näkötorni

Svedjehamnin tornista näkee kauas Merenkurkun saaristoon, mikä mahdollistaa täydellisten matkailu- ja näköalakuvien oton. Todellinen taituri voi myös hyödyntää näkötornin upeita puurakenteita täydellisen asukuvan ottamisessa. Svedjehamn on kauneimmillaan iltapäivisin, joten suosittelemme kuvauskeikkaa lounaan jälkeen.

Osoite: Svedjehamn, BjörköbyEtäisyys Vaasan keskustasta 40 km

Hashtagit: #visitvaasa #kvarken #unescoworldheritage #100syytämatkaillasuomessaNäkymä Svedjehamnin näkötornista.

Vaasan uimarannat: kuvamerkit

Vaasan uimarannoilta voit löytää upeita pieniä yksityiskohtia, kuten rannalle sijoitetut kuvamerkit eli piktogrammit! Jos kaipaat kuvaasi jotakin ekstraa ja haluat erottua joukosta, piktogrammit ovat sinua varten. Piktogrammeja löydät muun muassa Mansikkasaaresta (jäätelö ja sydän), Gustavsborgin uimarannalta (samppanjalasit ja sydän) ja Strömsöstä (kotka ja sydän).

Osoitteet:
MansikkasaariEtäisyys Vaasan keskustasta 2,5 km
Gustavsborg | Etäisyys Vaasan keskustasta 2 km
StrömsöEtäisyys Vaasan keskustasta 10 km

Hashtagit: #vaasavasa #visitvaasa #summer #beachlife

Fabriikin tiiliseinät / kampusalue


Palosaaren kampusalueen Fabriikki tarjoaa mahtavia tiiliseiniä ja täydellisen industriaalista steampunk-tunnelmaa kuviisi. Täällä näyttävät parhaimmalta varsinkin historian eri vuosikymmeniltä inspiraatiota tyyliinsä hakevien kuvat. Fabriikki tarjoaa myös monenlaista valotusta, sillä seinää löytyy niin aurinkoisen rannan puolelta kuin vähän varjoisemmaltakin puolelta. Myös kampuksen laajat viheralueet ja isot laiturit tarjoavat täydellisen kuvauspaikan kesäisin.

Osoite: Yliopistonranta 10, VaasaEtäisyys Vaasan keskustasta 2 km

Hashtagit: #univaasa #vaasavasa #visitvaasa #campus

Rajavuoren näköalatorni

 

Haluatko kokea luonnon 8 metrin korkeudessa? Rajavuoren näkötorni sijaitsee Laihian korkeimmalla alueella, 80-90 metriä merenpinnan yläpuolella. Täällä voit nauttia metsän rauhasta ja ottaa selfietä kauniilla metsämaisemalla.

Osoite: Rajavuorentie, LaihiaEtäisyys Vaasan keskustasta 50 km

Hashtagit: #laihia #visitvaasa #observationtower #view

Merikaarron riippusilta

 

Tunne historian siivenisku Merikaarron riippusillalla! Silta on rakennettu vuonna 1929, ja sen läheisyydessä on useita kulttuurisesti ja historiallisesti tärkeitä paikkoja. Täällä sinulla on mahdollisuus ottaa ainutlaatuinen selfie, koska se on yksi Vaasan seudun harvoista riippusilloista!

Osoite: Merikaarrontie 733, VähäkyröEtäisyys Vaasan keskustasta 22 km

Hashtagit: #vaasavasa #visitvaasa #suspensionbridge #vähäkyrö #100syytämatkaillasuomessa #riippusilta

Bergön lautta

Etsitkö selfiepaikkaa, joka on niin ainutlaatuinen, että se on käytettävissä vain 10 minuutin välein? Sitten lautta idyllisille Bergön saarelle on oikea paikka sinulle! Lautalla voit ottaa selfien keskellä merta. Lautan ihana keltainen väri tuo väriläiskän kuvallesi. Lautalla on lähtöjä varhaisesta aamusta myöhään iltaan, joten voit näppää kuvan sekä aamuvalossa että iltavalossa.

Osoite: Bergöntie 3, Maalahti (tai Sjövägen (Molpe) 1120, Korsnäs) | Etäisyys Vaasan keskustasta 50 km

Hashtagit: #bergö #visitvaasa #visitbergö #lossi #100syytämatkaillasuomessa

Kyrö distillery

Kyrö Disitlleryn Companyn tekstiseinä antaa viileän kansainvälisen tunnelman. Voit ottaa mukavat asukuvat seinän edessä. Valkoisen seinän takia, vaatteiden väri voi olla mikä tahansa ilman että värit törmäävät. Kokeile myös ottaa selfien. Saatko koko tekstin mahtumaan kuvaan?

Osoite: Oltermannintie 6, IsokyröEtäisyys Vaasan keskustasta 46 km

Hashtagit: #kyrödistillery #wall #visitvaasa #isokyrö #100syytämatkaillasuomessa

Myllytuvan sieni Vöyrillä

Rökiön Myllytuvan pihassa sijaitseva kärpässieni herättää mielikuvituksen ja antaa sinulle ainutlaatuisen selfien! Kärpässienen punavalkoinen väri sopii hyvin ympäröivien rakennusten valkoisiin nurkkiin. Myllytupa sijaitsee Rökiön kylässä Vöyrillä. Rökiö on peräisin 1400-luvulta ja mylly rakennettiin vuonna 1920. Myllytuvan voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, ja toisesta kerroksesta löytyy Hägglundin valokuvamuseo.

Osoite: Lotlaxvägen 9, VöyriEtäisyys Vaasan keskustasta 39 km

Hashtagit: #vörå #visitvaasa #maaseutu #rökiö #rökiökvarnstuga

Korsnäsin kaivoskeskuksen kaivospyörä

Korsnäsin kaivoskeskuksessa sijaitseva kaivospyörä tarjoaa vaihtelevuutta valokuvaukseen! Täällä voit ottaa upean selfien vuodenajasta riippumatta. Älä unohda käyttää myös hetkeä kaivosjärven ja uniikin kaivosympäristön ihailuun. Ehkäpä samalla reissulla ehdit myös kiertämään 2 km pitkän Kaivosreitin!

Osoite: Gruvvägen 32, Korsnäs | Etäisyys Vaasan keskustasta n 45 km

Hashtags: #visitkorsnäs #visitvaasa #korsnäsgruvcenter #korsnäsinkaivoskeskus