Ohita valikko
Avantouimarit naiset

Ikäihmisille

Ikäihmisille tarjoamme muun muassa liikuntapalveluita, kulttuuritapahtumia ja ryhmätoimintaa. Tutustu myös paikallisiin kohtaamispaikkoihin ja digitukeen.

Palvelumme ikäihmisille

 • Asumisen ennakointi

  Asumistarpeet voivat muuttua ikääntymisen myötä ja se mikä toimii nyt, voi olla haaste kymmenen vuoden päästä. Oman kodin toimivuudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen mahdollistaa kotona asumisen ja itsenäisen elämän myös ikääntyessä. Tämä on tärkeää myös asumisviihtyvyyden kannalta.

 • Digitukea ja neuvontaa sähköiseen asiointiin

  Digituesta saat neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin sekä sähköisten palvelujen käyttöön. Digituen tarkoitus on auttaa kuntalaista itsenäiseen ja turvalliseen laitteen käyttöön ja sähköiseen asiointiin.

 • Ikäystävällinen kaupunki

  Vaasan kaupunki on sitoutunut edistämään ikääntyvien ihmisten osallisuutta yhteisöissään, kehittämään asuinympäristöjen ikäystävällisyyttä sekä seuraamaan ja arvioimaan ikäystävällisyyttään.​

 • Kassapalvelut

  Vaasan kaupungin laskut voi Yhteispalvelupisteissä maksaa ilman palvelumaksua käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

 • Kohtaamispaikat

  Haluatko tutustua naapureihisi? Etsitkö uusia ystäviä? Tunnetko olosi yksinäiseksi? Tässä on esimerkkejä paikoista, joissa voit tavata ja viettää aikaa muiden ihmisten kanssa.

 • Uimahalli

  Vaasan uimahallissa on neljä eri allasta, jotka tarjoavat kaiken ikäisille sopivan paikan liikkua.

Tapahtumat

Ajankohtaista

Uutiset

11.3.2024

Armas-festivaali järjestetään tänä vuonna maaliskuussa

Vaasassa vietetään Armas-festivaalia 18.–31.3.2024. Kahden viikon aikana järjestetään ikääntyneille suunnattua ohjelmaa, joka keskittyy kulttuuriin ja...

7.3.2024

Monipuolisia liikkumismahdollisuuksia senioreille Ikiliikkujaviikolla 11.–17.3.

Viikolla 11 eli 11.–17.3. vietetään Ikiliikkujaviikkoa. Teemaviikko tarjoaa monipuolisia liikkumismahdollisuuksia senioreille. Lisäksi jaetaan tietoa ja...

Kuvassa kaksi ihmistä kävelemässä puistossa.