Ohita valikko
Avantouimarit naiset

Ikäihmisille

Ikäihmisille tarjoamme yhteisöllistä seniorikerhotoimintaa, liikuntapalveluita sekä toiminnallista kohtaamista. Palveluasumisen yksiköissä on myös päiväkerhotoimintaa.

Palvelumme ikäihmisille

 • Asumisen ennakointi

  Asumistarpeet voivat muuttua ikääntymisen myötä ja se mikä toimii nyt, voi olla haaste kymmenen vuoden päästä. Oman kodin toimivuudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen mahdollistaa kotona asumisen ja itsenäisen elämän myös ikääntyessä. Tämä on tärkeää myös asumisviihtyvyyden kannalta.

 • Digitaaliset kulttuuripalvelut

  Kulttuuri tapahtuu usein livenä, tietyssä hetkessä ja paikassa. Mutta kulttuuria voidaan kokea ja nauttia monella tapaa myös virtuaalisesti digitaalisen kulttuurin muodossa.

 • Ikäystävällinen kaupunki

  Vaasan kaupunki on sitoutunut edistämään ikääntyvien ihmisten osallisuutta yhteisöissään, kehittämään asuinympäristöjen ikäystävällisyyttä sekä seuraamaan ja arvioimaan ikäystävällisyyttään.​

 • Kassapalvelut

  Vaasan kaupungin laskut voi Yhteispalvelupisteissä maksaa ilman palvelumaksua käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

 • Uimahalli

  Vaasan uimahallissa on neljä eri allasta, jotka tarjoavat kaiken ikäisille sopivan paikan liikkua.

Tapahtumat

Ajankohtaista

Uutiset

24.1.2023

Vaasan kansalaisopisto Almassa matkataan keväällä ihmisen muistiin ja muistoihin

Kansalaisopisto Alman kevätlukukauden yleisöluentojen teema on kansakunnan muisti ja muistot. Yleisöluennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

9.1.2023

Vaasan kaupunginteatterissa uusi esteetön hissi

Vaasan kaupunginteatteriin, Ravintola Kulman sisäänkäynnin yhteyteen, on rakennettu uusi esteetön hissi.

9.1.2023

Uusia kuntosaliryhmiä ja lempeää pilatesta: kevään ryhmäliikuntatunnit alkavat viikolla 2!

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden monipuoliset liikuntaryhmät käynnistyvät maanantaina 9.1.2023. Kaikkiin liikuntaryhmiin voi osallistua edullisella...

Ryhmäliikuntatunti