Ohita valikko

Sijaisuudet ja keikkatyöt

Vakituisten paikkojen rinnalla työllistämme lähes 300 sijaista joka kuukausi: heitä tarvitaankin päivittäin monenlaisiin tehtäviin.

Keikkatyö on nopea väylä työllistyä ja se tarjoaa erinomaisen näköalapaikan Vaasan kaupungin tehtäviin. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina ja omien toiveiden sovittaminen on helppoa. Sijaisuuksien pituus vaihtelee yhdestä päivästä aina useisiin kuukausiin.

Rekrytoimme sijaisiksi alan valmiita ammattilaisia sekä alaa opiskelevia osaamisen mukaan. Sijaisten palkkaamisessa käytämme Kuntarekryn sähköistä sijaisrekisteriä.

Näin rekisteröidyt sijaiseksi Kuntarekryn kautta:
1. Hae haluaamaasi työpaikkaa Kuntarekry.fi-sivulta ja täytä hakemus.
2. Kutsumme sinut haastatteluun.
3. Ota haastatteluun mukaan kaikki alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tai ajantasainen opintosuoritusote. Kun olemme tarkistaneet ne, siirrämme sinut työnhakijana sijaisrekisteriin.

Työtehtävistä lähtee viesti usealle hakijalle kerrallaan, mistä hakija saa ilmoituksen tekstiviestillä. Viestissä annetaan ohjeet, kuinka toimit paikan vastaanottamiseksi. Mikäli et saanut työtehtävää, saat ilmoituksen, että tehtävä on jo täytetty.

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Tarvitsemme lyhytaikaisia sijaisia varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien, avustajien ja päiväkotityöntekijöiden tehtäviin. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien annettujen asetusten mukaisesti.

Varhaiskasvatuksessa voi toimia lyhytaikaisena sijaisena myös henkilö, joka on kiinnostunut alasta ja soveltuva työskentelemään lasten parissa.

Hae varhaiskasvatuksen sijaisuuksia Kuntarekryssä

Muiden toimialojen sijaisuudet

Muiden toimialojen sijaisuuksia voit tiedustella suoraan toimialoilta.

Perusopetuksen yksiköiden yhteystiedot löydät täältä:

Suomenkielinen perusopetus

Ruotsinkielinen perusopetus

 

Sosiaali- ja terveystoimen sijaisuudet

Hoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuuksia on kotihoidossa, kotisairaalassa, kotisairaanhoidossa, kotiuttamistiimissä, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, vammaispalveluissa sekä kaupunginsairaalan eri osastoilla.

Huom! Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen yksiköt siirtyvät osaksi Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymää 1.1.2022. Jos olet jättänyt hakemuksesi aiemmin Vaasan kaupungin keikkatyöilmoituksen kautta ja sinut on hyväksytty sijaiseksi, tulee sinun jättää uudelleen, jotta saat jatkossakin sijaistarjouksia.

Hae sijaiseksi Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

 

Ota yhteyttä

Rekrytointipalvelut