Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Shoppaile

Putiikit ja shoppailu

Ihastu Vaasan pieniin putiikkeihin tai tee löytöjä kauppakeskuksissa.

  • Vaasan keskustassa on löydät laajan valikoiman muodin huippu-liikkeitä.

  • Lisää hyvinvointia laadukkailla tuotteilla ja palveluilla.

  • Kaikkea mitä tarvitset toimivaan arkeen.

  • Espen on Vaasan uusin kauppakeskus ja torin toisella puolella sijaitseva Rewell on Pohjanmaan suurin kauppakeskus.

  • Kirpputorit ovat oivallisia paikkoja tehdä yllättäviä löytöjä.

  • Onko olemassa mitään hauskempaa kuin käydä pienessä tunnelmallisessa putiikissa ostamassa paikallisia tuotteita?

  • Suomalainen design on laadukasta, arvostettua ja kestävää. Vaasan keskustasta löytyy useita Suomalaisen designin huippu brändejä.

  • Käsintehtyjä tuotteita on ihana antaa lahjaksi tai ostaa omaksi.

  • Välillä kannattaa päästää vapaalle ja nauttia keskustan runsaasta kulttuuritarjonnasta.

Lue myös

Roadtrip uusiin tuuliin - Nautiskelijan Vaasa

Vaasa yllättää kokeneenkin kotimaanmatkailijan helppoudella ja monipuolisella tarjonnallaan.

Lue Lisää

Kahvilat ja ravintolat

Vaasan lukuisissa tasokkaissa ravintoloissa ja kahviloissa voit kokea miten lähituotetut elintarvikkeet yhdistyvät viimeisimpiin trendeihin.

Lue Lisää
Repost @myrewell Life on Rewellin keskusaukiolla toimiva terveyden ja hyvinvoinnin pikkuputiikki. Marika Sykkö on työskennellyt myymälässä neljä kuukautta ja pitää työnsä parhaana puolena aitoja asiakaskohtaamisia. - Tällä hetkellä liikkeen suosituimpia tuotteita ovat nyt niin tärkeä D-vitamiini ja jaksamista tukeva ashwagandha. Muutenkin stressinhallintaa ja jaksamista tukevat tuotteet ovat kysyttyjä. Marikan oma suosikkituote on kuparimaski, joka on antibakteerinen kuparioksidia sisältävä ja käyttäjää suojaava kestomaski. - Kuparimaskia on mielestäni miellyttävämpi käyttää kuin kertakäyttömaskeja. Maski on itsesteriloituva ja sitä voi käyttää niin kauan kuin se on ehjä ja sitten vaihtaa uuteen. Marika haluaa koko Lifen tiimin puolesta kiittää kaikkia asiakkaita, jotka ovat asioineet myymälässä. - Asiakkaiden tuki haastavana aikana on ollut uskomattoman tärkeä asia! ❤️ . . . Life är en liten butik med inriktning på hälsa och välmående som finns intill torget inuti Rewell. Marika Sykkö har jobbat i butiken i fyra månader och tycker att det bästa med det nya jobbet är alla genuina människomöten som hon dagligen får ta del av. - För tillfället är det aktuella vitaminer och tillskott så som D-vitamin och ashwagandha som är ett tillskott som får en att orka bättre, som säljer som bäst. I övrigt finns det också en efterfrågan på preparat som fungerar stresslindrande och uppiggande. Marikas egna favoritprodukt är ett kopparmunskydd, som är ett antibakteriellt munskydd som innehåller kopparoxid. Munskyddet skyddar användaren från bakterier och virus. - Kopparmunskyddet är enligt mig behagligare att använda än ett vanligt engångsmunskydd. Munskyddet rengör sig självt och kan därför användas om och om igen så länge som munskyddet är helt. Går det sönder måste det däremot bytas ut. Marika vill från hela Life-teamets sida tacka alla kunder som besökt butiken. - Stödet från kunderna under denna utmanande tid har betytt otroligt mycket för oss! ❤️ #vaasacitylife #rewell #myrewell #shoppingvaasa
14.01.2021 - 12:37

shoppingvaasa