Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
nainen hymyilee

Yhdistyksille

Meille ominaista on alueen vahva yhteisöllisyys ja sen kehittäminen yhdessä asukkaiden hyväksi.

Palvelumme yhdistyksille

 • Asukasyhdistysten avustukset

  Vaasan kaupunki myöntää vuosittain avustuksia kaupungin alueella toimiville rekisteröidyille asukasyhdistyksille. Avustusta myönnetään yhdistyksen toiminnan ylläpitoon ja aktivoimiseen.

 • Kulttuuriavustus

  Vaasan kaupunki jakaa vuosittain avustuksia kulttuuritoimintaan. Avustusta voi hakea kohde-, kaupunkikulttuuri- tai toiminta-avustuksena.

 • Sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdistysavustukset

  Myönnämme avustuksia kerran vuodessa paikallisille sosiaali- ja terveysalan yhdistyksille sekä eläkeläisyhdistyksille. Avustusten tavoitteena on tukea monipuolisesti esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan ylläpitämistä ja kehittämistä.

 • Tapahtuma-avustukset

  Järjestätkö Vaasassa urheilu-, kulttuuri-, yleisötapahtumaa, joka on yleisölle avoin? Kaupunki myöntää avustuksia Vaasassa järjestettäviin ensisijaisesti valtakunnallisiin, kansainvälisiin tai sellaiseksi pyrkivien tapahtumien järjestäjille.

Ajankohtaista

Uutiset

9.6.2020

Yhdistyksiä toivotaan mukaan Taiteiden yöhön

Taiteiden yöhön suunnitellaan virtuaalisisältöjen lisäksi pieniä visuaalisia tempauksia ulkotiloihin, kuten puistoihin. Niihin toivotaan mukaan...

Nuori
8.5.2020

Talkooavustukset nyt haettavissa

Yhdistyksillä ja seuroilla on mahdollisuus osallistua pujon ja jättipalsamin kitkentätalkoisiin ja saada talkooavustusta. Lisäksi Viheralueyksikkö...

12.2.2020

Sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdistysavustukset ovat haettavissa

Myönnämme avustuksia kerran vuodessa paikallisille sosiaali- ja terveysalan yhdistyksille sekä eläkeläisyhdistyksille. Hakuaika päättyy 27.3.2020 klo 16.

Lohdutus
17.1.2020

Tapahtumat-avustukset ovat nyt haettavissa

Kaupungin myöntämiä tapahtuma-avustuksia voi nyt hakea. Hakuaika päättyy 31.1.2020 klo 16:00.

Ihmiset FestiVillassa