Ohita valikko

Onnellisuuskyselyn-arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Vaasan kaupunki, Viestintäpalvelut, PL 3 (Kirkkopuistikko 23), 65101 Vaasa

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 9.-30.11.2022

Palkinto

Vastanneiden kesken arvomme hotelliyön (2 henk) saunallisessa sviitissä hotelli Astorissa, sekä 10 kerran rannekkeen uimahalliin. Lahjakortti on voimassa 6 kk. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle.  Mikäli arvonnan voittaja on alle 18-vuotias, täytyy yöpymisen varaus ja palkinto käyttää täysi-ikäisen kanssa.

Arvonta

Palkinto arvotaan 9.1.2023 kaikkien määräaikaan mennessä  kyselysivuston kautta yhteystietonsa jättäneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa. Mikäli voittajan jättämien yhteystietojen perusteella ei saada voittajaan yhteyttä kahden (2) viikon kuluessa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

Yhteystietojen käyttäminen

Arvontaan osallistuvilta pyydetään yhteystiedot, jotta voittajiin voidaan olla yhteydessä. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, ja ne hävitetään palkinnon luovuttamisen jälkeen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Vaasan kaupunki/ Viestintäpalvelut  rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Muuta 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Mikäli palkinnon voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista todetuista väärinkäytöksistä.