Ohita valikko

Kokous- ja tapahtumatilat Vaasan seudulla

Hae sopivaa tilaa tyypin ja/tai paikkakunnan valinnalla, tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Bock’s Corner Village

  Bock's Corner Brewery, Gerbyntie, Vaasa

  Bock’s Corner Village tarjoaa historiallisesti ainutlaatuiset maisemat panimomiljöössä myös suuremmille jopa 450 henkilön yritystapahtumille. BCV:n pihapiiri soveltuu erinomaisesti esim. virkistystilaisuuksiin ja ulkoilmatapahtumiin, aina liikunnasta tai markkinoista Oktoberfesteihin. Oman ravintolan ansiosta pystymme myös järjestämään suurempia tarjoiluja alueella järjestettäviin tapahtumiin.

  sales@bockscornerbrewery.com

  https://bockscornerbrewery.com/

  Facebook

 • Botniahalli

  Papinsaarentie 2, Korsholm

  Botniahalli on yhteispinta-alaltaan Suomen suurin yhtenäinen monitoimihalli, joka tarjoaa puitteet monenlaisille suurtapahtumille. Botniahalli muuntuu mm. konserttiareenaksi, messukeskukseksi tai vaikka konferenssien pitopaikaksi.

  Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakasta kaikissa tapahtumajärjestämiseen liittyvissä asioissa.

   

  +358 20 120 1700

  sales@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/botniahalli/

  Facebook

 • Fagerö Folkpark

  Björkgrundsvägen 1, Närpes

  Rangsbyn kylässä sijaitsee perinteinen tanssilava, Fagerö Folkpark, jossa järjestetään kesäisin erilaisia teematansseja. Alueella on myös saaristolaisravintola ja minigolfkenttä.

  +358 400 169 645

  info@fagero.fi

  http://www.fagero.fi/

  Facebook

 • Kalliojärven viihdekeskus

  Kortesluomantie 146, Storkyro

  Kalliojärvellä onnistuvat kaikenlaiset tapahtumat pienistä kokouksista suuriin pohjalaisiin tapahtumaan. Varaa vaikka koko teatterinäytös vieraillesi, tarjoile ruuat ja tanssit. Oli tapahtumasi perhejuhla, asiakastilaisuus, kokous, virkistyspäivä, pikkujoulu tai vaikkapa retki, juhla- ja kokoustiloja on 20 – 400 henkilölle.

  +35864724860

  info@kalliojarvi.com

  https://www.kalliojarvi.fi/

  Facebook

 • Lemonsoft Stadion

  Rantamaantie 6, Vasa

  Monipuoliset palvelut ja yli 6 000 istumapaikkaa tarjoavat erinomaiset edellytykset liikunnan harrastamiselle, yleisötapahtumille ja suuren luokan konserteille.

  Kun kenttää käytetään konsertteihin ja sen aluetta seisomakatsomona, on stadionin suurin sallittu kokonaiskatsojamäärä noin 11 240.

  Aitioita on 9 kappaletta ja ne sijaitsevat Lemonsoft Stadionin 3. kerroksessa. Kaksi isompaa aitiota voi yhdistää avattavalla väliseinällä. Yhteensä sallittu maksimihenkilömäärä on 152.

  Stadionin ravintola löytyy 3. krs ja on avoinna tilauksesta. Ravintolassa on 335 istumapaikkaa. Ravintolatila on kooltaan n 233,5 m2.

  +358 20 120 1700

  info@vaasanseudunareenat.fi

  http://elisastadion.com/

 • Norrvalla

  Vöyrintie 305, Vörå

  Norrvalla sijaitsee Vöyrin idyllisellä seudulla. Olemme erinomaisten treenimahdollisuuksien kurssi- ja leirikeskus. Lisäksi järjestämme tapahtumia, meillä on hotelli- ja ravintolatoimintaa ja täällä voit urheilla aktiivisesti.

  Norrvalla on keskus seudun urheilulle, ja erinomainen paikka pienien ja suurempienkin ryhmien virkistystoiminnalle tai treenileireille. Urheilua varten Norrvallassa on moderni, täyspitkä liikuntahalli, kunto- ja voimaharjoittelua varten kuntosalit sisällä ja ulkona, uimahalli ja terapia-allas, esterata, minigolf, täyspitkä keinonurmikenttä ja kuplahalli.

  Holmsgårdenin vastaremontoiduissa tiloissa voi nauttia ja viihtyä historiallisesti ainutlaatuisesta ja tunnelmallisesta miljööstä. Kaikki huoneet on varustettu modernilla kokous- ja konferenssitekniikalla.

  Hotell Norrvallan 37 huonetta ympäröi kaunis ja vaihteleva luonto ja kuntopolut. Ruokailut hoituvat Elsas Kökissä.

  +358 6 383 1012

  norrvalla.reception@folkhalsan.fi

  https://www.folkhalsan.fi/fi/meidan-talomme/norrvalla/

  Facebook

 • Vaasan kauppatori

  Kauppatori, Alatori, Vaasa

  Vaasan kauppatori on Vaasan ydinkeskustassa sijaitseva tori. Kauppatorin reunoilla sijaitsevat mm. Kauppakeskukset Rewell ja Espen sekä Hartmanin liiketalo ja Sampotalo. Torin alla sijaitsee pysäköintilaitos ToriParkki, jossa on yli 800 pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa.

  Päiväpaikan (4×4 m) varaaminen ja maksaminen onnistuvat helposti varauskalenterin kautta.

  Pidempiaikainen toripaikan varaaminen tai muu vuokraaminen (esim. promootio tai tapahtuma) hoidetaan vuokrasopimuksella Visit Vaasan toimistolla. Varaa aika tapaamiselle sähköpostitse: tori@visitvaasa.fi

  Torin esiintymislavan varaaminen on helppoa ONLINE VARAUS -järjestelmän kautta.

  tori@visitvaasa.fi

  https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/vaasan-kauppatori/

  Facebook

 • Vaasan Sähkö Areena

  Rinnakkaistie 1, Vasa

  Vaasan Sähkö Areenan tilat – Muuntautumiskykyinen elämysten keskus; Urheilua, konsertteja, kulttuuritapahtumia, messuja, seminaareja ja kokouksia – vasta uudistetusta Vaasan Sähkö Areenasta on moneksi.

  Ihmiset tekevät tapahtuman, mutta loisteliaat puitteet luovat tunnelman. Maailmanluokan teknologialla varustellun areenan lisäksi rakennuksesta löytyy viihtyisiä ravintolatiloja, jotka soveltuvat erinomaisesti pienempiin yritystapahtumiin.

  Kokeneet yhteistyökumppanit auttavat ikimuistoisen tapahtuman järjestelyissä ja varmistavat, että kaikki on valmiina ovien auetessa.

  Liigakiekkoa ja paljon muuta! Kilpajään päälle rakentuu helposti 1 500 neliön permanto, jolloin areena muuntuu kuhisevien messujen, mieleenpainuvien konserttien tai kansainvälisten yritystapahtumien näyttämöksi. Areena on näppärästi muokattavissa myös 1 000–2 000 ihmisen auditorioksi, ja huippumoderni mediajärjestelmä takaa tasokkaimman mahdollisen äänen ja kuvanlaadun.

  Pinta-ala: 13 500 m²
  Katsomoiden kapasiteetti: 3 500 istumapaikkaa, 1 500 seisomapaikkaa
  Permannon kapasiteetti: 2 000 paikkaa

  +358 20 120 1700

  info@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/vaasan-sahko-areena/tapahtumanjarjestajille/

  Facebook

 • Åminne Folkpark

  Paviljongsvägen 21, Malax

  Suosittu juhlapaikka ja vapaa-ajankeskus meren äärellä. Kesäisin järjestetään tansseja, show-esityksiä, perhepäiviä ym. Alueella on myös ravintola, minigolf, uimaranta, disko ja terassi.

  +358 50 544 4880

  info@aminnefolkpark.fi

  https://aminnefolkpark.fi/

  Facebook