Ohita valikko

Kokous- ja tapahtumatilat Vaasan seudulla

Hae sopivaa tilaa tyypin ja/tai paikkakunnan valinnalla, tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Aino ja Alvar tilaussaunat

  Virtaviiva 8, Vasa

  Tilaussaunat Aino ja Alvar soveltuvat loistavasti sekä yksityiskäyttöön että yritysten saunailtoihin. Pienempään Aino-saunaan mahtuu 5 saunojaa kerrallaan ja suuremmasta Alvar-saunasta löytyy laudetilaa noin 15 henkilölle. Joustavuutta lisäävät molemmista saunatiloista löytyvät hyvin varustellut omat pukuhuoneet sekä WC-tilat.

  +358 44 315 8831

  martti.manner@aadomus.fi

  http://www.aadomus.fi/sauna.html

 • Bernyn Saaristosauna ja kokoustilat

  Raippaluodontie 2, Raippaluoto

  Maailmanperinnön portilla, Raippaluodon sillan kupeessa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Vaasasta. Nauti maukkaasta lounaasta tai ihanasta, paikallisista raaka-aineista valmistetusta illallisesta.  Juhlasalimme, johon mahtuu 160 henkilöä, on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Saunatiloissamme on mahdollista järjestää kokouksia jopa 30 hengelle.

  +358 6 352 1200

  info@berny.fi

  https://www.berny.fi/

  Facebook

 • Bock´s Corner Brewery

  Gerbyntie 18, Vasa

  Bocksilla tarjoamme teille ja teidän ryhmällenne kolme ainutlaatuista kokoustilaa, olutmaistajaisia ja panimokierroksia.

  +358 50 377 7000

  anne.suomalainen@bockscornerbrewery.com

  http://www.bockscornerbrewery.com/

  Facebook

 • Domus Bothnica

  Yliopistonranta 5, Vasa

  Meren rannassa, Palosaaren kampuksella sijaitseva Ylioppilastalo Domus Bothnica tarjoaa erilaisiin tilaisuuksiin vuokrattavana olevat juhlasalin ja saunatilat takkahuoneineen. Monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin soveltuva arvokas juhlasali on mitoitettu 200 hengelle. 15-20 hengelle mitoitettu moderni saunatila ja takkahuone sopivat vapaamuotoisiin neuvottelu- ja kokoustilaisuuksiin tai rentoihin illanviettoihin.

  +358 44 324 8980

  tilat@vyy.fi

  https://www.domusbothnica.fi/

 • Floating Sauna

  Hietasaari, Vaasa

  Floating sauna on 6 x 10 m saunalautta joka sijaitsee Vaasan Hietasaaressa. Risteile Vaasan kauniissa saaristossa samalla kun nautit lämpimästä ja rentouttavasta saunakylvystä. Lautalla voi olla enintään 12 henkilöä.

  +358 40 913 4769

  info@rentitwasa.fi

  https://www.rentitwasa.fi/

  Facebook

 • Havtornen

  Rantakatu 1, Vasa

  Havtornen toimi aiemmin hissinä Vaasan höyrymylly Oy:lle ja kunnostettiin vuonna 2007 Åbo Akademin ylioppilaskunnan käyttöön. Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Rakennuksessa on myös sauna, johon mahtuu 12 henkilöä. Näköalaa joka avautuu olohuoneelta ja terassilta kohti Vaasan saaristoa on kehuttu Vaasan komeimmaksi.

  +358 6 324 7725

  havtornen@studentkaren.fi

  http://www.havtornen.fi/

  Facebook

 • Hotel Red & Green Sauna

  Närpesvägen 16, Närpes

  Meillä on kaksi hienoa saunaosastoa rentouttaviin hetkiin hyvien ystävien seurassa. Kokouksen, päivällisen ja saunan yhdistelmäkin järjestyy tarkoituksenmukaisissa tiloissamme! Meiltä sopivat tilat niin suurelle kuin pienelle seurueelle.

  +358 6 823 8400

  sales@hotelredgreen.fi

  https://www.hotelredgreen.fi/

  Facebook

 • Jannen Saluuna

  Kuusisaari, Vasa

  Vaasan saariston Kuusisaaressa sijaitsee saaristolaisravintola Jannen Saluuna. Matka merellä Vaasan sisäsatamasta taittuu noin puolessa tunnissa. Talvella tullaan autolla tai moottorikelkoilla. Mahdollista järjestää kokouksia, liikeneuvotteluja, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia. Tilauksesta järjestämme toiveenne mukaisen kokonaisuuden.

  Saunojen yhteydessä on viihtyisää kokoustilaa ja terassi käytettävissäsi. Saunasta voi pulahtaa mereen tai kylpytynnyriin.

   

  +358 50 553 1236

  info@jannensaluuna.com

  http://www.jannensaluuna.com/

  Facebook

 • Kartanosaunat Tottesundissa

  Tottesund 529, 66640 Maxmo

  Kun oikeasti haluaa rentoutua, täytyy käyttää kaikkia aisteja voidakseen nauttia eniten. Olemme luoneet uudelleen kuninkaallisen ja aatelisen saunan Tottesundin kartanolla ja varustaneet ne uusimmalla tekniikalla voidaksemme luoda hienon saunakokemuksen.

  Käytössä on kaksi saunaosastoa nykyaikaisin varustein sekä kokoontumistila pienille palavereillekin. Olemme tarkasti miettineet kaikki yksityiskohdat, jotta kokemukset olisivat todella miellyttävät. Olemme luoneet puitteet siltä ajalta, kun kuningatar Kristiina luovutti kreivi Klas Tottille läänityksenä maa-alueet, jolla nyt sauna sijaitsee. Tämän johdosta saunat on nimetty henkilöiden Klas Tott ja Kristina mukaan.

  Kristinan saunaosastolla kaikki on kullattu ja Klasin osastolla hopeaa. Klas-saunaosastolle mahtuu 7-8 henkilöä ja Kristiinaan 5-6 henkilöä.

  Saunaosastot ovat tilauksen mukaan käytössä neljä tuntia, sopimuksen kestoa voidaan neuvotella. Toivomuksien mukaan on mahdollisuus tilata saunapalaa, joka voidaan nauttia Gustaf-kokoustilassa, joka on saunan yhteydessä.

  +358 40 189 6882

  info@klemets.fi

  https://tottesund.sou.fi/

  Facebook

 • Kylpyläparatiisi Tropiclandia

  Kesäpolku 1, Vasa

  Kylpylä Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja aina ihanan lämmintä!

  +358 20 796 1300

  info.tropiclandia@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/

  Facebook

 • Merenkurkun majatalo

  Rudträskvägen 6, Korsholm

  Järjestämme asiakkaiden toiveita kuunnellen heille sopivia tilaisuuksia, olipa kyseessä sitten pikkujoulut, rennot illanvietot, häät, hauskat polttarit, tyky-päivät tai muut iloiset juhlat me autamme tekemään niistä erinomaiset! Meiltä voit tilata juhliisi sopivat maukkaat lounas tai illallisvaihtoehdot. Kysy lisää tai pyydä tarjous eri juhlavaihtoehdoistamme. Kokoukset järjestyvät meillä myös erittäin helposti. Rauhalliset sekä kattavat tilat ovat varattavissa noin 30 hengelle.

  +358 50 448 6790

  merenkurkunmajatalo@gmail.com

  https://www.merenkurkunmajatalo.fi/

  Facebook

 • MerSea Club

  Köklotvägen 43, Mustasaari

  MerSea Club sauna tarjoaa kaksi saunaosatoa missä 15 + 6 hengen saunat sekä erilliset kylpyhuoneet ja pukeutumistilat.

  Takkahuone 25 henkilölle sekä majoitumistilat 10 henkilölle.

  +358 500 667 756

  info@lepicco.com

  https://www.lepicco.com/

 • Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa – SKY-tilaussauna

  Kauppakeskus Rewell 101, Vaasa

  Hotellin 9. kerroksessa sijaitsevassa SKY-saunassa voi loistavasti yhdistää kokouksen ja saunaillan ruokailuineen. SKY-tilaussauna palvelee parhaiten 5-15 hengen ryhmiä. Saunan yhteydessä on katettu ulkoterassi, josta avautuu upeat näkymät kaupungin sykkeeseen. Terassilla on myös ulkopalju 6 hengelle.

  +358 20 780 8850

  sales.vaasa@sok.fi

  https://www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/sokos-hotel-vaakuna-vaasa/kokous-ja-juhlat

  Facebook

 • Penthouse Sauna

  Hovioikeudenpuistikko 19, Vaasa

  Varaa meiltä täydellinen saunailta tai uusi kokouskokemus hienolla sijainnilla. Vuonna 2019 täysremontoitu sauna ja kokoustila 7. kerroksessa ydinkeskustassa. Hovikruunu tarjoaa upean kokoustilan ja / tai saunaillan yhteiskumppaneiden kanssa!

  Sauna -ja kokoustila on yhteensä 145m2. Tilasta löytyy; Lounge, keittiö, kylpyhuone, suihkut, sauna, kokoushuone, parvekkeet. Tilat toimivat erinomaisesti n. 10-20 hengen ryhmille. Saunalavalle mahtuu kerralla noin 10 henkeä.

  +358 40 1822180

  https://hovikruunu.fi/saunatila-vaasa/

 • Piippusauna

  Wolffintie 36, Vasa

  Edustussauna sijaitsee Vaasan Puuvilla Oy:n vanhassa tehdasmiljöössä Palosaarella. Valmistumisvuosi 2005 (1952), löylyhuoneesta näkymä ylös piippuun (85 m) Henkilömäärä: Kabinetti 25 hlöä, sauna maks. 10 hlöä kerrallaan. Kabinetissa on TV, piirtoheitin, valkokangas, jääkaappi, tiskikone ja mikro. Tarjoilun järjestää varaaja itse, kysy lisää varausta tehdessäsi.

  +358 6 319 9020

  info@pyk.fi

  https://www.pyk.fi/piippusauna

 • Ruutin Kartano, Sauna- ja kokoustilat

  Kaarluomantie 212, Laihia

  Koulutus, tai perhejuhlat? Muistotilaisuus tai lasten syntymäpäiväjuhlat, Sauna ja paljuilta ryhmäsaunassa tai kokoukset yrityksellesi? Kaikki onnistuu, ota yhteyttä!

  +358 50 335 8794

  info@ruutinkartano.com

  https://www.ruutinkartano.com/

  Facebook

 • Rantasauna Stormlyktan

  Sjövägen (Molpe) 259, 66210 Korsnäs

  Rantasauna Stormlyktan sijaitsee ravintola Strand-Möllen välittömässä läheisyydessä Molpessa Kornäsin kunnassa. Sauntatila sopii erinomaiseti kokoustilaksi alle 20 hengen ryhmille. Ruoka- ja juoma palvelut voidaan tilata ravintola Strand-Möllestä.

   

  +358 6 347 6754

  info@strand-molle.fi

  https://www.strand-molle.fi/fi/juhlat-ja-kokoukset

 • Stundarsin savusauna

  Stundarsintie 5, Korsholm

  Stundarsissa on perinteinen savusauna, missä saa koko päivän lämmittämisen jälkeen ihanat löylyt. Viereisessä hirsirakennuksessa sijaitsevat suihkut ja pukuhuoneet. Saunaa lämmitettiin pitkillä haloilla noin kahdeksan tuntia. Koska savupiippua ei ollut, levisi saunaan raskas savu, joka kuitenkin tuuletettiin pois ennen saunomista. Sauna on varattavissa huhti-joulukuu.

  Varaukset tehdään Ravintola Hemmer/Vaasa Ravintolat kautta myynti@vaasaravintolat.fi tai puh. +358 50 593 0200

   

   

  myynti@vaasaravintolat.fi

  http://www.stundars.fi/

 • The Club Sauna & Cabinet

  Rauhankatu 22, Vaasa

  Kokous- ja ruokailutila omalla baarilla n. 20-25 hengelle, iso löylyhuone, hyvät pukuhuonetilat, terassi-parveke sekä erillinen pelikabinetti sis. biljardipöytiä ja Darts-taulu.

   

  +358 50 355 6676

  info@theclub.fi

  https://www.theclub.fi/

  Facebook

 • Tykkihalli

  Aleksanterinkuja 2, Vasa

  Tykkihalli (30-160 hlö): Isot tilat jota voi muokata oman maun ja tarpeen mukaan, vain mielikuvitus on rajana. Tykkihalli muuntautuu helposti, vaikka konserttihallista tunnelmalliseksi hääjuhlapaikaksi. Tilat sopeutuu esim.myös hyvin koulutuksiin ja taidenäyttelyillekin. Ammusvarasto (2-24 hlö): Sopivat tilat esim. pienempiin juhliin ja kokouksiin. Suksivarasto (20 hlö): 10 henkilön sauna ja palju tulossa, valmistuu elokuussa 2017.

  tykkihalli@tykkihalli.fi

  http://tykkihalli.fi/

  Facebook