Ohita valikko

Kokous- ja tapahtumatilat Vaasan seudulla

Hae sopivaa tilaa tyypin ja/tai paikkakunnan valinnalla, tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • ABC Vaasa

  Kiitokaari 2, Vasa

  ABC Vaasa sijaitsee moottoritien varrella, vain 7 km Vaasan torilta. Tarjoamme käyttöönne tilavat, ilmastoidut ja kokousvälinein varustetut kokoustilat; Styyrpuuri 80 henkilölle ja Paapuuri 20 henkilölle. Kokoustarjoilut ja ruokailut hoituvat nopeasti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti joko noutopöydästä tai a la Carte- listalta. Lisäksi pihassamme on ilmainen tilava pysäköinti.

  +358 207 808 380

  abc.vaasa@sok.fi

  https://www.abcasemat.fi/fi

 • Alskathemmetin leirikeskus

  Munkgrundsvägen 12, Korsholm

  Leirikeskus sopii – seurakuntien oman leiritoiminnan lisäksi – erinomaisesti erilaisten retriittien, koulutus-, kurssi- ja juhlatilaisuuksien järjestämispaikaksi. Pääsalissa on äänentoistojärjestelmä ja AV-/videotykkilaitteet. Kiinteistössä – päärakennus, majoitusrakennus ja saunarakennus – on huomioitu liikuntaesteiset.

  +358 44 480 8480

  https://www.vaasaevl.fi/kirkot-ja-tilat/leirikeskukset

 • Alvar Congress Center

  Virtaviiva 8, Vasa

  Alvar Congress Center tarjoaa viihtyisät, valoisat ja hyvin ilmastoidut koulutustilat jopa sadalle osallistujalle. Koulutuskeskus käsittää kolme 10 – 15 henkilön neuvotteluhuonetta ja kaksi 30 – 50 henkilön koulutustilaa. Kokoustilojen pöydät on mahdollista järjestää tarpeidenne mukaan luokka-, U- tai johtokuntamuotoon. Enimmäishenkilömäärä vaihtelee pöytäjärjestyksen mukaan.

  +358 44 315 8831

  martti.manner@aadomus.fi

  http://www.aadomus.fi/

 • Arbetets Vänner

  Ajurinkatu 14, Vaasa

  Arbetets Vänner i Vasa, toimitilat ulkoapäin
 • Birra Pub yksityisravintola

  Virtaviiva 8, Vaasa

  Kaikkien tunteman vaasalaisravintola Birran suljettua ovensa vuonna 2006, hankimme sen kaluston ja siirsimme sen tänne Alvar Congress Centeriin.

  Birra Pubissa on mukavaa viettää leppoisa ilta koulutuspäivän päätteeksi tai juhlat hyvien ystävien kanssa jopa yli 50 hengen kokoonpanolla. Nostalgia on käsin kosketeltavissa ja se antaa mahdollisuuden uusien tähtien syntymiselle. Sopivaa ohjelmaa löytyy varmasti jokaiseen tilaisuuteen, sillä Birran varustukseen kuuluu niin karaokelaitteet, sähkö- ja akustinen kitara kuin täyden varustelun baaritiskikin. Perinteistä tikanheittopaikkaakaan ei ole unohdettu, joten valinnanvaraa riittää.

  https://www.aadomus.fi/pub.html

 • Bock´s Corner Brewery

  Gerbyntie 18, Vasa

  Bocksilla tarjoamme teille ja teidän ryhmällenne kolme ainutlaatuista kokoustilaa, olutmaistajaisia ja panimokierroksia.

  +358 50 377 7000

  anne.suomalainen@bockscornerbrewery.com

  http://www.bockscornerbrewery.com/

  Facebook

 • Botniahalli

  Papinsaarentie 2, Korsholm

  Botniahalli on yhteispinta-alaltaan Suomen suurin yhtenäinen monitoimihalli, joka tarjoaa puitteet monenlaisille suurtapahtumille. Botniahalli muuntuu mm. konserttiareenaksi, messukeskukseksi tai vaikka konferenssien pitopaikaksi.

  Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakasta kaikissa tapahtumajärjestämiseen liittyvissä asioissa.

   

  +358 20 120 1700

  sales@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/botniahalli/

  Facebook

 • Bragen ulkomuseo - Smedasgården

  Bragen ulkomuseo, Hietalahti, Vaasa

  Tarvitsetteko tunnelmallista kokoustilaa pienille ryhmille? Haluaisitteko pitää kokouksen tai tilaisuuden historiallisessa ja aistikkaassa ympäristössä? Siinä tapauksessa toivotamme teidät tervetulleiksi Bragegårdeniin. Smedasgården on Purmosta, Åvistin kylästä. Talo on 1700-luvun lopulta, alun perin yksinäistuvaksi rakennettu ja myöhemmin laajennettu parituvaksi. Rakennus siirrettiin museoalueelle syksyllä 1990 käytettäväksi vahtimestarin asuntona.

  +358 44 012 7166

  info@vasabrage.fi

  https://vasabrage.fi/

  Facebook

 • Campus Kungsgården

  Kuninkaankartanontie 30, Vasa

  Suunnitteletko konferenssia tai tarvitsetko varata kokoustiloja? Varaa itsellesi ja seurueellesi tilat Campus Kungsgårdenista Vanhasta Vaasasta!

  Campus Kungsgårdenissa sinulla on käytettävissäsi uusia ja moderneja tiloja. Tarjoamme monipuolisia kokousratkaisuja tiloineen ja tarjoiluineen, jotta sinä ja seurueesi viihtyisitte meillä.

  Ota yhteyttä kokoustilojen varauksista ja pyydä tarjous!

  +358 50 302 9074

  bokningar@sofuk.fi

  https://www.yrkesakademin.fi/tjanster/motesutrymmen

 • Cantare

  Vöyrinkatu 12, Vaasa

  Edustava juhlatila Vaasan keskustassa esimerkiksi hääjuhlia varten. Suuri juhlasali, jonka pinta-ala on noin 108 m2 , on alakerran keskipiste. Suuressa salissa voi yhtä aikaa oleskella enintään 162 henkilöä ja pienessä Orvarin huoneessa 28. Pöytien ääressä istuen mahtuu suureen saliin, kalustamistavasta riippuen, 100-120 henkilöä. Kokouksia ja konferensseja varten on käytettävissä piirtoheitin, videotykki ja WLAN-liittymä.

  Keittiö on hyvin varustettu. Siihen kuuluu suuri kahvinkeitin 80 hengelle, ammattilaistason astianpesukone, sähköliesi, jääkaappi/pakastin, astiat ja ruokailuvälineet noin 50 hengelle (tarkista isännöitsijän kanssa varaustilanteessa).

  info@wsg.fi

  https://www.wasasangargille.fi/cantare/

 • Domus Bothnica

  Yliopistonranta 5, Vasa

  Meren rannassa, Palosaaren kampuksella sijaitseva Ylioppilastalo Domus Bothnica tarjoaa erilaisiin tilaisuuksiin vuokrattavana olevat juhlasalin ja saunatilat takkahuoneineen. Monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin soveltuva arvokas juhlasali on mitoitettu 200 hengelle. 15-20 hengelle mitoitettu moderni saunatila ja takkahuone sopivat vapaamuotoisiin neuvottelu- ja kokoustilaisuuksiin tai rentoihin illanviettoihin.

  +358 44 324 8980

  tilat@vyy.fi

  https://www.domusbothnica.fi/

 • Draama-sali

  Kirjastonkatu 13, Vasa

  Enintään 160 henkilöä.

  Maksullinen tapahtumatila pääkirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Sali soveltuu erilaisiin luento-, koulutus- ja kulttuuritilaisuuksiin.

  Esteettömyys: esteetön sisäänkäynti sekä pääsisäänkäynnistä että Raastuvankadun puoleisesta ovesta, esteetön pysäköintimahdollisuus Raastuvankadun puoleisen sisäänkäynnin läheisyyteen, esteetön WC, ulko-oven ja salin välissä kaksi matalaa kynnystä.

  Salin varustus:

  • koko: 156,6 m²
  • tuoleja 147
  • luentopöytiä 40 hengelle
  • puhujapöytä ja tietokone (Microsoft Office)
  • videotykki
  • 16 irrallista koottavaa näyttämöelementtiä (koko 100 x 200 x 70 cm)

  Salissa on av-varustus sekä erityisesti puheäänelle suunnitellut akustiset seinät. Salin kalustus (tuolit ja pöydät) on muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille

   

  040 040 4171

  kirjasto.draama-sali@vaasa.fi

  https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/kirjastot/paakirjasto/varaa-paakirjaston-draama-sali/

 • EC Conference/Evangeliska Centret

  Korsholmanpuistikko 2, Vaasa

  EC Conference tarjoaa kokoushuoneet, majoituksen ja räätälöidyt tarjoilupalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet, ilmaiset parkkipaikat ja ainutlaatuisen sijainnin rannan tuntumassa. Evangeliska Centretissä uusi ja vanha kohtaavat ihastuttavalla tavalla rennossa ja dynaamisessa ympäristössä.

  Ota yhteyttä, jos haluat järjestää kokouksesi, perhejuhlasi tai konferenssisi tiloissamme! Teemme mielellämme tarjouksen erilaisista paketeista.

  +358 10 327 1610

  info@efo.fi

  https://efo.fi/fi/ec-conference/

 • Floating Sauna

  Hietasaari, Vaasa

  Floating sauna on 6 x 10 m saunalautta joka sijaitsee Vaasan Hietasaaressa. Risteile Vaasan kauniissa saaristossa samalla kun nautit lämpimästä ja rentouttavasta saunakylvystä. Lautalla voi olla enintään 12 henkilöä.

  +358 40 913 4769

  info@rentitwasa.fi

  https://www.rentitwasa.fi/

  Facebook

 • Frank Magns Center

  Kristiinankaupungintie 884, Kristinestad

  Mangsintalo on viihtyisä paikka perhejuhlille, kursseille ja kokouksille. Yhdistyksen päämaja toimii Frank Mangsin entisöidyssä lapsuudenkodissa. Alakerrassa on porstua, porstuakamari, sali, tupa ja moderni keittiö. Tuvassa on takka, jossa voi tehdä tulet tunnelman kohottamiseksi. Salissa on siirrettävät luentopyödät ja jokaisessa huoneessa laajakaistayhteys.

  +358 6 225 9210

  info@frankmagnscenter.fi

  https://www.frankmangscenter.fi/

 • Futura

  Yrittäjänkatu 17, Vasa

  Futura I-IV kiinteistöissä on useampia erilaisia ja erikokoisia neuvottelutiloja. Tilat ovat varattavissa kaikille, myös talojen ulkopuolisille yrityksille. Tiloissa on perusvarustus kokouksia varten wifi-yhteys, videotykki/TV, fläppitaulu ja tussit. Futura III:n Rotundassa on täydellinen videoneuvotteluvarustus. Varauksen yhteydessä voi myös tilata catering-palveluita, jotka toimitetaan sovittuun tilaan sovittuina aikoina.

  +358 6 28 28 228

  https://www.vaasaparks.fi/futura-i-iv/kokoustilojen-vuokraus/

 • Hemmer

  Stundarsintie 5, Korsholm

  Ravintola Hemmerin talo on korkealuokkainen tilausravintola. Täältä löytyvät erinomaiset tilat kokouksia ja kursseja sekä juhla- ja häätilaisuuksia varten. Myös laadukkaita catering/pitopalveluita 100 km säteellä Vaasasta.
  Hemmerin talo on kirjailija Jarl Hemmerin (1893-1944) lapsuudenkoti. Talo rakennettiin vuonna 1886 Koulukatu 8:an Vaasassa ja siirrettiin Sulvalle 1970-luvun lopussa.

  +358 10 321 0959

  info@hemmer.fi

  http://www.hemmer.fi/

 • Hotel Red & Green Sauna

  Närpesvägen 16, Närpes

  Meillä on kaksi hienoa saunaosastoa rentouttaviin hetkiin hyvien ystävien seurassa. Kokouksen, päivällisen ja saunan yhdistelmäkin järjestyy tarkoituksenmukaisissa tiloissamme! Meiltä sopivat tilat niin suurelle kuin pienelle seurueelle.

  +358 6 823 8400

  sales@hotelredgreen.fi

  https://www.hotelredgreen.fi/

  Facebook

 • Hupi Coworkingin

  Asematie 7, Laihia

  Hupi Coworking on etätyöskentelytila Laihialla, josta löytyy vuokrattava kokoustila max 20 henkilölle. Pöydän ääreen mahtuu noin 12 henkilöä, mutta istumapaikkoja on saatavilla runsaasti enemmän. Viihtyisissä tiloissa on videoneuvotteluun soveltuvat laitteet. Voit varata tilat suoraan verkosta ja saat ovikoodin sähköpostitse. Myös tarjoilut onnistuvat tarvittaessa. Tervetuloa!

  https://hupicoworking.fi/

  Facebook

 • Jannen Saluuna

  Kuusisaari, Vasa

  Vaasan saariston Kuusisaaressa sijaitsee saaristolaisravintola Jannen Saluuna. Matka merellä Vaasan sisäsatamasta taittuu noin puolessa tunnissa. Talvella tullaan autolla tai moottorikelkoilla. Mahdollista järjestää kokouksia, liikeneuvotteluja, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia. Tilauksesta järjestämme toiveenne mukaisen kokonaisuuden.

  Saunojen yhteydessä on viihtyisää kokoustilaa ja terassi käytettävissäsi. Saunasta voi pulahtaa mereen tai kylpytynnyriin.

   

  +358 50 553 1236

  info@jannensaluuna.com

  http://www.jannensaluuna.com/

  Facebook