Ohita valikko

Luonto ja aktiviteetit

Hae kiinnostavia aiheita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Botnia Minigolfklubb

  Niemeläntie 32, 65170 Vaasa

  Botnia Minigolf kerhon radat sijaitsevat luonnon kauniissa ympäristössä, meren tuntumassa Vaskiluodossa.

  Hyvin hoidetuilla radoilla viihtyy niin pienet kuin suuretkin pelaajat, aloittelijoista ammattilaisiin.

  Voit myös tulla meille vain vaikkapa nauttimaan olostasi terassillemme. Kioskista löytyy kylmiä juomia (b-oikeudet), kahvia, jäätelöä, ym.

  +358 50 569 7924

  https://www.bmgk.fi

  Facebook

 • Vaasan seudun frisbeegolfradat

  Vaasan seudun frisbeegolfkentillä pääset harrastamaan upeissa maisemissa ja vaihtelevassa maastossa. Ratoja löytyy kaikkissa Vaasan seudun kunnissa.

  Tästä löydät Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa.

  https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/aktiviteetit-ja-luonto/vaasan-seudun-frisbeegolfradat/

 • Norrvalla Minigolf

  Vöråvägen 305, Vöyri

  Välinevuokrauksen hoitaa Hotell Norrvallanin vastaanotto.

  +358 6 383 1012

  norrvalla.reception@folkhalsan.fi

  https://www.folkhalsan.fi/fi/landing/norrvallan-aktiviteetit/

  Facebook

 • Soccer Minigolf

  Niemeläntie 15, Vaasa

  Zip Adventure Parkissa voit pelata golfia uudella tavalla, potkutaidoilla ilman käsiä! Sopii kaikenikäisille 7 ikävuodesta ylöspäin!

  Kokeile kaverin, perheen tai ryhmän kesken uutta lajia, jossa tähtäät jalkapalloa reikään golfiin tapaan. Hauska ja aktiivinen Soccer miniGolf koostuu 18-reikäisestä radasta, joka kulkee puistomme metsässä polkujen varrella.

  Radan pelaaminen läpi vie noin kaksi (2) tuntia aikaa. Soccer miniGolf toimii drop-in -periaatteella: Voit vain saapua paikalle ja aloittaa pelaamisen. Etukäteisvarausta ei tarvita. Ennen pelaamista saat ohjeet ja pallon puistomme henkilökunnalta.

  info@zipadventurepark.fi

  https://www.zipadventurepark.com/soccer-minigolf

  Facebook

 • Vaasan Golf

  Golfkentäntie 61, Vaasa

  Seitsemän kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla Vaasan Kråklundin golfkenttä on miellyttävä puistokenttä, joka on riittävän haasteellinen osaavallekin pelaajalle mutta antaa myös aloittelijalle mahdollisuuden náuttia pelin sujumisesta kunhan ei jokaista tarjolla olevaa riskiä ota. Kentän korkeuserot eivät ole kovin suuria joten 27 väylästä selviää vaikka peruskuntoharjoittelu olisi jäänyt hieman vähemmällekin.

  Kentällä pelattiin ensi kerran jo vuonna 1969. Lukuisten muutos- ja laajennustöiden jälkeen kenttä valmistui 18-reikäiseksi kesällä 1993 sekä ruotsalainen arkkitehti Björn Eriksson on vastannut viimeisten korjauksien ja laajennuksien linjauksista jonka jälkeen kenttä valmistui heinäkuussa 2006 27-reikäiseksi.

  Vuonna 1993 valmistuneet väylät (vanhat 1-9) muodostavat nykyään Keltaisen kentän. Klubilta lähtevä Valkoinen ja rangelta Sininen kenttä muodostuvat uusista vuonna 2006 valmistuneista väylistä ja vanhoista 10-18 väylistä. Keltainen kenttä on helppo peltomaastoon sijoittuva kenttä. Valkoinen ja Sininen kenttä muodostuvat puistossa ja kivikkoisessa metsässä kiertelevistä väylistä. Sekä Sininen että Valkoinen kenttä ovat erittäin vaativia, vaikka väylät ovat suhteellisen lyhyitä.

  Harjoittelumahdollisuudet:  Suuri range, jossa on lisäksi harjoitusbunkkeri ja harjoitusviheriö  sekä toinen harjoitusviheriö klubitalon edessä. Kentällä on erillinen Par 3 lähipelialue.

   

   

  +358 40 526 8666

  caddiemaster@vag.fi

  http://vaasangolf.fi

  Facebook

 • Vöyrin golfrata

  Hiihtomäentie 16, Vöyri

  Vöyrin 9-reikäinen golfkenttä sijaitsee luonnonkauniilla alueella Baggbergetin ympäristössä hiihtokeskuksen liepeillä. Kenttä avattiin heinäkuussa 2009.

  Edellytys pelaamiseen golfkentällä on green card ja jonkun golfseuran jäsenyys.

  http://www.voragolf.fi

  Facebook