Ohita valikko

Luonto ja aktiviteetit

Hae kiinnostavia aiheita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Kvarken Kayak Center

  Nyt kajakin vuokraus tehtiin helpoksi! Kajakin saa käyttöönsä joko lyhyemmäksi ajaksi tai koko vuorokaudeksi. Kajakin vesille laskupaikaksi voit valita joko Kalaranta, Vaasassa tai maailmanperintösaaristosta osoitteesta Sommarösundin uimaranta, Sommarösundintie, 65930 Södra Vallgrund. Hintaan sisältyy aina pelastusliivi, mela, kajakki sekä kartta. Edellytämme että olet tottunut vesilläkävijä ja osaat käsitellä kajakkia mikäli lähdet retkelle ilman opasta! Lähde melontaretkelle Vaasan sisäsaaristoon tai Merenkurkun UNESCO:n maailmanperintöalueelle vuokrakajaakilla!

  +358 50 557 1971

  hermanfogelberg@gmail.com

  https://sites.google.com/view/kvarkenkayakcenter

  Facebook

 • Polkuped kajak

  Stenlundsvägen 97, Korsnäs

  Polkuped kajak tarjoaa opastettuja retkejä ja kajakkien vuokrausta. Me sijaitsemme Molpessa Suomen länsirannikolla, noin 30 minuuttia Vaasan eteläpuolella. Molpe on todellinen paratiisi niille, jotka rakastavat merta ja tykkäävät harjoitella erilaisia liikuntaaktiviteetteja, uida tai nauttia hyvästä ruoasta ja mukavasta luonnosta. Tervetuloa!

  +358 05 0536 6281

  info@polkuped.fi

  https://www.polkupedkajak.fi/fi/

  Facebook

 • SUP Station Vaasa

  Hietasaari Beach, 65170 Vaasa

  Länsirannikon helmi – Vaasa – tarjoaa monipuolista ohjelmaa SUP -lautailun parissa! Upeissa Hietasaaren maisemissa voit vuokrata laudan itsenäiseen suppailuun tai kokea uudenlaisia liikunnan elämyksiä osallistumalla ohjatuille retkille ja tunneille.

  +358 44 727 9108

  vaasa@supstation.fi

  http://www.supstation.fi/vaasa/

  Facebook

 • Villa Meribjörkö

  Raippaluodontie 1089, Korsholm

  Villa Meribjörkön kippari Jukka Viita-aho tunnetaan laadukkaista ohjelma-palveluistaan, joita hän järjestää vuosien kokemuksella. Vanhana partiolaisena hän tuntee luonnon ja osaa johdattaa vieraansa Merenkurkun saariston antoisimpiin kokemuksiin – oli kyse sitten kalojen narraamisesta tai tunnelmallisesta luontoretkestä.
  Merenkurkun puhtaat vedet, rikas luonto ja alati vuodenaikojen mukaan uudistuva maisema tarjoilevat elämyksiä joka aistille.

  +358 44 368 3006

  jukka@meribjorko.fi

  https://www.meribjorko.fi

  Facebook

 • West Canoe

  Uljensvägen 51 b, 64220 Yttermark

  Tarjoamme opastettuja melontaretkiä Suomen länsirannikolla sekä kajakkien ja kanoottien vuokrausta ja myyntiä.  Sijaitsemme Närpiön Yttermarkissa. Etäisyydet: Vaasa 70 km, Seinäjoki 100 km, Pori 130 km.

  +358 40 164 2162

  hakan@westcanoe.com

  http://www.westcanoe.com/

  Facebook