Ohita valikko

Luonto ja aktiviteetit

Hae kiinnostavia aiheita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Vaasan uimahalli

  Hietalahdenkatu 8, Vaasa

  Vaasan uimahalli

  Vaasan uimahallissa on neljä eri allasta, jotka tarjoavat kaiken ikäisille sopivan paikan liikkua.

  Uimahallimaksulla voi uimisen lisäksi, harrastaa vesijuoksua ja käydä kuntosalilla. Hyppytorni ja ponnahduslaudat ovat myös asiakkaiden käytettävissä.

  Vesijumpat kuuluvat uimalipun hintaan ja niihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

  +358 40 635 8118

  uimahalli.kassa@vaasa.fi

  https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/uimahalli/

 • Botniahalli

  Papinsaarentie 2, Mustasaari

  Suomen suurin ja monipuolisin urheiluun, liikuntaan niin suuriin kuin pieniinkin yleisötapahtumiin. Ammattitaitoiset TYKY-päivät, työhyvinvointivalmennukset, fysiikkavalmennus, testaus ja lajivalmennus, personal training ja ryhmäliikunta.

  +358 20 120 1700

  info@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/botniahalli/

  Facebook

 • Cinema Bowling

  Kauppapuistikko 18, Vaasa

  Keilailu Cinemassa ei ole vain urheilua – se on paljon enemmän! Järjestä keilailuelämys vailla vertaa henkilökunnalle, asiakkaille tai ystävien kesken. Tilaa tilaisuuteen sopivaa pikkupurtavaa etukäteen. Myös juomat voitte tilata ennakkoon tai valita paikan päällä baaristamme.

  Meillä on myös 2 biljardipöytää (2 kpl Brunswick Gold Crown III ja Aramith TV pro cup pallot), seurapelejä sekä dartstaulu.

  +358 20 719 1919

  mail@cinemabowling.com

  http://www.cinemabowling.com/

  Facebook

 • Elisa Stadion

  Rantamaantie 6, Vaasa

  Ilmakuva ElisaStadion

  Yli 6000 istumapaikkaa lähellä kenttää tuovat elämykset iholle uutuuttaan kiiltävällä Elisa Stadionilla. Upeat puitteet ja laadukkaat oheispalvelut mahdollistavat kaiken liikunnan harrastamisesta inspiroiviin kokouksiin, isoihin yleisötapahtumiin ja suuren luokan konsertteihin.

   

  +358 201 201 700

  info@vaasanseudunareenat.fi

  https://elisastadion.com/

  Facebook

 • Hallis-jäähalli Närpiössä

  Industrivägen 2, Närpes

  Hallis-jäähalli rakennettiin v. 1995, ja sitä ylläpitää Suupohjan Jäähalli Oy, jossa Närpiön kaupunki on enemmistöosakkaana. Jäähalli avataan elokuun alussa ja suljetaan yleensä maaliskuun lopussa.

  https://www.narpes.fi/fi/kulttuuri-vapaa-aika-nuoriso-ja-matkailu/urheilu/hallis-jaahalli

  Facebook

 • HopLop Vaasa

  Meijerinkatu 2-4, Vaasa

  HopLop Vaasa on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta. Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

  Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Vaasan riemukkaaseen aaltoliukumäkeen, sähäköihin sähköautoihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää Vaasankin veren vapisemaan.

  +358 10 837 3017

  info.vaasa@hoplop.fi

  https://www.hoplop.fi/puistot/vaasa

  Facebook

 • Kiipeilykeskus - Wasa Up

  Rantakatu 2, Vaasa

  Vaasan kiipeilykeskuksessa, Wasa Upissa, on sekä helppoja kiipeilyreittejä ensikertalaisille että kestävyyttä ja tekniikkaa vaativia haasteita kokeneille kiipeilijöille.

  Voit myös haastaa itsesi ja kaverisi ninjaradalla sekä löytää uutta voimaa, tasapainoa ja hyvinvointia ryhmäliikuntatunneiltamme.

  Kiipeilyä ja OCR-rataa voit kokeilla helposti ilman ajanvarausta! Meiltä saat myös monipuoliset ryhmä-, tyky- ja Team Building -paketit. Tervetuloa!

  +358 50 543 4907

  info@wasaup.fi

  https://www.wasaup.fi

  Facebook

 • Kylpylä ja vesipuisto Tropiclandia

  Kesäpolku 1, Vaasa

  Kylpylä ja Vesipuisto Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Kylpylässä hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja aina ihanan lämmintä. Vesipuistoalue, jossa on hurjia vesiliukumäkiä, kaksi lastenallasta, poreallas ja auringonottoalueet terasseineen.

  +358 20 796 1300

  info.tropiclandia@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/

  Facebook

 • Laihian uimahalli

  Reiniuksentie 8, Laihia

  Laihian uimahalli
 • Norrvalla

  Vöyrintie 305-307, Vöyri

  Norrvalla

  Norrvalla on liikuntakeskus, joka sijaitsee Vöyrillä, ja mainio paikka järjestää virkistystoimintaa ja harjoitusleirejä erikokoisille ryhmille.

  Norrvallassa on liikuntaa varten moderni täysimittainen urheiluhalli, kuntosali voima- ja kuntoharjoitteluun, spinningpyöriä, kuntopolku, uimahalli ja terapia-allas, lämmitettävä tekonurmikenttä (105 m x 68 m) ja jalkapallohalli (64 m x 40 m).

  Vöyrin Norrvallassa voi siis kokeilla monia eri urheilulajeja. Täällä on tiloja kaikenkokoisille ryhmille. Ateriat tarjoillaan ravintola Elsan keittiössä. Luonto kutsuu ulkoilemaan ja rentoutumaan.

  +358 6 383 1012

  norrvalla.reception@folkhalsan.fi

  https://www.folkhalsan.fi/fi/meidan-talomme/norrvalla/

  Facebook

 • Närpion keilahalli

  Simhallsvägen 1, Närpiö

  +358 6 224 3152

  narpesbowlinghall@gmail.com

  http://www.narpesbowlinghall.surftown.fi/

  Facebook

 • Närpiön uimahalli

  Simhallsvägen, Närpiö

  Närpiön uimahalli
 • Targahalli

  Idrottsvägen 4, Maalahti

  Targahallen - Targahalli

  Moderni ja monitoiminen jäähalli Maalahdessa.

  bokning@malaxishall.fi

  http://www.targahallen.fi

  Facebook

 • Tennis Center

  Bragentie, Vaasa

  Tennis Center

  Täyden palvelun liikuntakeskus – Vaasan Tennis Center on monipuolinen liikuntakeskus Vaasan Hietalahdessa. 4600 neliömetrin kokoinen hallikompleksi tarjoaa mahdollisuuden 11 eri urheilulajin harrastamiseen. Loistavan sijainnin ansiosta Tennis Centeriin on helppo tulla, ja keskus onkin jo vuosia palvellut kaikkien vaasalaisten luotettavana liikuttajana.

  +358 6 317 3700

  tc@vaasantenniscenter.com

  https://www.vaasantenniscenter.com

 • The Club Billiard

  Rauhankatu 22, Vaasa

  Vaasan ainoa biljardisali, joka avattiin marraskuussa 2020!

  Tiloissa 1kpl täysimittainen Snooker-pöytä, 8 kpl täysimittaista Poolpöytää sekä viihtyisä Lounge, jossa mm. kaksi dartstaulua ja erilaisia lautapelejä. Baari, josta löytyy virkistävät juomat opiskelijaystävällisin hinnoin!

  The Club tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden päästä viettämään huippuhauskoja hetkiä kavereiden kanssa. Ainutlaatuiset ohjelmapakettimme tarjoavat seurueille riemukkaita elämyksiä tykypäivän, pikkujoulun, asiakastilaisuuden tai tiimipäivän merkeissä.

  info@theclub.fi

  https://www.theclub.fi/

  Facebook

 • Uimahalli Pärske

  Knaapilantie 8, Isokyrö

  +358 6 470 1257, +358 50 314 2353

  uimahalli.parske@isokyro.fi

  https://isokyro.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/uimahalli-parske/

  Facebook

 • Vaasan keilahalli

  Ruutikellarintie 2, Vaasa

  Keilailu luo loistavat edellytykset mukavalle yhteiselle tekemiselle kivan pelin äärellä! Mikäli haluat rentoutua kavereiden kanssa hyvän musiikin, virvokkeiden kera valitset hohtokeilailun. Suunnittelemme kanssanne niin yritysjuhlat, pikkujoulut, tyky-ja virkistyspäivät, kokouspaketit ja muut tilaisuudet. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää Teidän tapahtuman järjestelyistä!

  +358 6 317 2257

  kassa@vklvbf.com

  https://www.vklvbf.com/

  Facebook

 • Vaasan Skeittiparkki

  Järvikatu 7, Vaasa

  Ilmakuva Vaasan skeittipuistosta

  Skeittiparkki sijaitsee Onkilahden toimintapuiston Vöyrinkaupungin puolelle, Pitkänkadun päässä parkkialueiden pohjoispuolella.

  Noin 1 000 neliömetrin suuruinen betoninen skeittipuisto avattiin syksyllä 2021.

  https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/ulkoliikuntapaikat/skeittiparkki/

 • Vaasan sähkö Areena

  Rinnakkaistie 1, Vaasa

  Ainutlaatuinen jääurheilun ja tapahtumien keskus, jossa neljä jäätä on saman katon alla. Areena tarjoaa myös loistavat puitteet konserteille, yleisötapahtumiin ja TYKY-kokouspäiville.

  Vaasan Sähkö Areena on rakennettu vuonna 1971, samalla paikalla vuodesta 1967 sijainneen tekojään tilalle. Se on Suomen viidenneksi vanhin jäähalli, jota on uudistettu ja laajennettu 1980-luvulla ja vuosina 1999 ja 2014. Saman katon alla on Suomessa ainutlaatuinen neljän jään kokonaisuus: Kilpajääkaukalo ja kolme harjoituskenttää. Yhdellä harjoitusjäällä on mahdollisuus myös curlingin pelaamiseen. Vaasan Sähkö Areenalla on myös kokoustilat, tilausravintola- ja kahvilapalvelut, pukuhuoneita, kuntosali, sekä jumppasali, jotka mahdollistavat monipuolisen oheisharjoittelun. Uusi peruskorjattu ja laajennettu kilpahalli valmistui 2020 lopulla.

  Tervetuloa elämysten monitoimiareenalle!

  +358 20 120 1700

  info@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/vaasan-sahko-areena/

  Facebook

 • Susivuoren vapaa-aikakeskus

  Vargbergets Fritidsområde, Vargberget, Närpiö

  Susivuoren vapaa-aikakeskus on ihanan luonnonkaunis liikunta- ja rentoutumispaikka. Kaikkina neljänä vuodenaikana siellä voi nauttia luonnosta ja olosuhteiden mukaan vaeltaa, hiihtää, grillata, kävellä kuntorapuissa, hiihtää rullasuksilla, ampumaurheilla, uida, pulkkailla, tutustua muinaismuistopaikkoihin, poimia sieniä ja marjoja, leikkiä leikkipuistossa tai vain oleskella ja nauttia eväitä.

   

  https://www.narpes.fi/fi/kulttuuri-vapaa-aika-nuoriso-ja-matkailu/urheilu/susivuoren-vapaa-aikakeskus

  Facebook