Ohita valikko

Luonto ja aktiviteetit

Hae kiinnostavia aiheita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Lilliputti kaupunkijuna

  Vaasa

  Lilliputti -kaupunkijuna kuljettaa kivasti Vaasassa. Lilliputti on hauskan näköinen ja se kuljettaa sopivan hitaalla nopeudella, että ehtii Vaasaan tutustua ihan uudella tavalla.

  Reittiajot 27.6.2022 alkaen. Tarkemmat aikataulut ilmestyvät toukokuussa. Mahdollisuus varata yksityisajoja 9.5.-23.6.2022.

  +358 20 796 1300

  info.tropiclandia@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/lilliputtijuna/

  Facebook

 • Floating Sauna

  Strandbryggan, Museokatu 3, Vaasa

  Floating sauna on 6 x 10 m saunalautta joka sijaitsee Vaasan keskustan tuntumassa.

  • Matkustajia: Max 15 henk.
  • Matka nopeus: 4 solmua.
  • Ruokaa / Juomia: Mahdollista tilata ruoka etukäteen tai tuoda omia eväitä, iso kaasugrilli löytyy teitä varten.
  • Alkoholia: Saunalautalla ei ole anniskelua, joten voit tuoda omat juomasi.

  Saunaan mahtuu yhteensä 8 henkilöä kerrallaan, käytössä myös tarpeen mukaan lämmitetty oleskelutila missä sohva ja pöytä. Kattoterassilta löytyy kaasugrilli, aurinkotuoleja ja sohvaryhmä. Lautalta löytyy myös kertakäyttöastiat / -lasit ja pelastusliivit ja WC löytyy myös.

  Risteile Vaasan kauniissa saaristossa samalla kun nautit lämpimästä ja rentouttavasta saunakylvystä. Kipparina toimii ammattilainen.

  +358 44 210 6069, +358 40 961 5457

  info@rentitwasa.fi

  Facebook

 • Jetlyfe Oy | Vesijettien vuokraus

  Rantakatu 26, Vaasa

  Kahden nuoren opiskelijan perustama vesijettien vuokrausyritys. Kalustonamme on neljä Sea-Doo Spark Trixx (vuosimalli 2022) vesijettiä hyvillä varusteilla. Karttaplotteri, kaksi pelastusliiviä ja 20 litran kuivapussi kuuluvat vuokraan. Varaa varauskalenterilla, soittamalla tai sähköpostitse. Meillä käy Smartum, Epassi ja Edenred maksutavoiksi. Voit maksaa myös pankkikortilla ja lähimaksulla.

  Koe Vaasan saaristo ja Vaasa mereltä!

  +358 40 577 6959

  jetlyfevaasa@gmail.com

  https://www.jetlyfevaasa.fi/

  Facebook

 • Vaasan Kajakkivuokraus

  Rantakatu 21, Vaasa

  Vaasan Kajakkivuokraus tarjoaa nyt helposti vesille haluaville mahdollisuuden lähteä Vaasan saaristoon tai vaikkapa Raippaluodon Unescon maailman perintöalueelle melomaan.

  Lähtöpaikka on kesäisin Vaasan Rantakatu 21 kohdalta, jossa vesillelaskupaikka.

  Voit myös noutaa kajakin ja kuljettaa sen haluamaasi lähtöpaikkaan. Jos vuokraat kerralla suuremman määrän kajakkeja, voimme myös vuokrata peräkärryn jossa kajakkiteline, kärylle mahtuu kerralla jopa 10 kajakkia.

  Varusvaihtoehtoja:

  • 3 tuntia
  • koko päivä (9-18)
  • viikonloppu (pe-su)

  Tee varaus!

  +358 40 505 5665

  info@vaasankajakkivuokraus.fi

  https://www.vaasankajakkivuokraus.fi/

 • Kiipeilykeskus - Wasa Up

  Rantakatu 2, Vaasa

  Vaasan kiipeilykeskuksessa, Wasa Upissa, on sekä helppoja kiipeilyreittejä ensikertalaisille että kestävyyttä ja tekniikkaa vaativia haasteita kokeneille kiipeilijöille.

  Voit myös haastaa itsesi ja kaverisi ninjaradalla sekä löytää uutta voimaa, tasapainoa ja hyvinvointia ryhmäliikuntatunneiltamme.

  Kiipeilyä ja OCR-rataa voit kokeilla helposti ilman ajanvarausta! Meiltä saat myös monipuoliset ryhmä-, tyky- ja Team Building -paketit. Tervetuloa!

  +358 50 543 4907

  info@wasaup.fi

  https://www.wasaup.fi

  Facebook

 • Curling Targahallissa

  Idrottsvägen 4, Maalahti

  Oletko kiinnostunut curlingista? Et ole yksin. Malaxin Curling Clubissa olemme jo vastaanottaneet monia ryhmiä, kuten koululuokkia, jotka ovat kokeilleet curlingia ensimmäistä kertaa, yritysten työntekijöitä Tyky-päivinä ja kaikenlaisia kiinnostuneita osallistujia ”kokeile curlingia” -tilaisuuksissamme hiihtolomalla. Toimimme ohjaajina.

  Jos haluat kokeilla lajia yksityishenkilönä, olet tervetullut osallistumaan ilmaiseksi harjoituksiimme. Ajankohdat näet nettisivun kalenterista.

  +358 40 964 9038 (Christian Granlund)

  info@malaxcurling.fi

  https://malaxcurling.fi/

 • Megazone

  Tiilitehtaankatu 49, Vaasa

  Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille!

  Meiltä löytyy myös pakohuoneita, biljardifutis sekä bumball.

  +358 50 511 5122

  vaasa@megazone.fi

  https://megazone.fi/vaasa/

  Facebook

 • The Club Billiard

  Rauhankatu 22, Vaasa

  Vaasan ainoa biljardisali, joka avattiin marraskuussa 2020!

  Tiloissa 1kpl täysimittainen Snooker-pöytä, 8 kpl täysimittaista Poolpöytää sekä viihtyisä Lounge, jossa mm. kaksi dartstaulua ja erilaisia lautapelejä. Baari, josta löytyy virkistävät juomat opiskelijaystävällisin hinnoin!

  The Club tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden päästä viettämään huippuhauskoja hetkiä kavereiden kanssa. Ainutlaatuiset ohjelmapakettimme tarjoavat seurueille riemukkaita elämyksiä tykypäivän, pikkujoulun, asiakastilaisuuden tai tiimipäivän merkeissä.

  info@theclub.fi

  https://www.theclub.fi/

  Facebook

 • West Coast Rib Charter

  Hamnvägen 38, Molpe

  Vene

  West Coast Rib Charter järjestää vauhdikkaita veneretkiä eri saaristokohteisiin.

  West Coast Rib Charter aloittaa kesän 2023 venematkat Moikipään saarelle perjantaina 2.6.2023 klo 16.00. Kesä- ja elokuussa RIB-veneajelu lähtee perjantaisin klo 16.00 ja lauantaisin klo 12.00. 1.7.–5.8. venematkan lähtö joka päivä klo 12.00. Lisäksi kesä- ja elokuussa tehdään veneretket Strömmingsbådaniin ja Rönnskäriin. Kesän varauskalenteri löytyy täältä: https://www.westcoastribcharter.com/book-online

  HUOM! Uusi lähtöpaikka: Hamnvägen 38, Molpe (käänny vasemmalle ennen Bergön lauttasatamaa)

  Ryhmille voi varata veneretkiä muihin kohteisiin. Tutustu palveluhin: West Coast Rib Charter

   

  +358 (0) 50 3672037

  westcoastribcharter@gmail.com

  https://www.westcoastribcharter.com/

  Facebook

 • WET Station Vaasa

  Hietasaari, 65170 Vaasa

  Länsirannikon helmi – Vaasa – tarjoaa monipuolista ohjelmaa! Tule nauttimaan kesäpäivästä Hietasaareen suppailun, kajakkien, E-Foilien sekä jättimäisen kelluvan vesipuiston parissa. Olemme vesiurheilun ammattilaisia ja opastamme Sinut turvallisesti eri lajien pariin.

  +358 44 727 9108

  wetboysfinland@gmail.com

  https://wetboys.johku.com/

  Facebook

 • ZIP Adventure Park

  Niemeläntie 15, Vaasa

  Tervetuloa Zip Adventure Parkiin – seikkailupuistoon, joka sijaitsee kauniilla paikalla Vaasassa, Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa. Täällä voit kokea toisenlaisen, nopeatempoisen ja houkuttelevan päivän seikkailun merkeissä riippumatta iästä tai siitä, oletko perheen, yrityksen, yhdistyksen tai kaveriporukan seurassa. Tarjoamme haasteita kaikille ikäryhmille – kulje puunlatvojen välissä, haasta itsesi ja nauti sekä jännityksestä että maisemista.

  +358 40 832 2221

  info@zipadventurepark.fi

  http://www.zipadventurepark.fi

  Facebook