Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Majoitukset

Hae sopivaa majoitusta majoitustyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Hotelli-Ravintola Route

  Kauppatie 5, Laihia

  Arkisin voit nauttia ravintolassa maistuvaa lounasta seisovasta pöydästä. Muina aikoina keittiö on avoinna tilauksesta.

  Lauantaina ilta voi viettää yökerhossa aina aamu-neljään asti. Menosta tanssilattialla vastaa Dj ja tasaisin välein lauteille nousee maamme parhaimmistoon kuuluvia artisteja.

  +358 6 477 1174

  http://www.hotelliroute.fi/

  Facebook

 • Kapteenintalo ja Hulminpuisto

  Vaasantie 260, Laihela

  Kapteenintalo sijaitsee kolmostien varressa Hulmin puistossa. Puisto ja talo ovat kaikki, mitä on jäljellä Autonomisen Suomen sotaväen 10. reservikomppanian varuskunnasta, joka toimi Hulmilla vuosina 1881-1900. Kapteenintalossa oli esikunta ja komppanianpäällikön asunto. Autonomian ajan varuskuntarakennus on kunnostettu ja on ainutlaatuinen miljöö pitää kokouksia ja juhlia.

  +358 45 666 2533

  http://www.e-clubhouse.org/sites/laihia/

 • Kurjenkierros

  Jurvantie 1259, Laihia

  Kurjen kierros on n. 45 kilometriä pitkä reitistö, joka kulkee Laihian, Jurvan ja Ilmajoen kuntien alueella. Kaikki reitillä olevat suo-osuudet ylitetään pitkospuita pitkin. Reitistön ydin on Levanevan luonnonsuojelualue, jossa reitti kiertää hienoa suomaisemaa poiketen välillä metsäsaarekkeisiin ja suon reunametsiin. Rajavuoren ja Pässilän reitit kulkevat vaihtelevissa talousmetsissä, lehdoissa, kalliomaastoissa ja osittain myös metsäuria ja sorateitä pitkin.

  https://www.luontoon.fi/levaneva/reitit

 • Kyrönmaan Patikka-reitistö

  Kyrönmaa

  Kyrönmaan luonto tarjoaa kulkijalle peltoja, metsiä, soita ja louhikkoja. Monille kynnys lähteä metsään on korkea eksymisvaaran tähden vaikka halua luontoon olisikin. Hanke vastaa tuohon tarpeeseen tuottamalla suunnitelman merkityistä ja turvallisista retkeilyreiteistä. Reitistö sisältää rakennetut ja huolletut taukopaikat tulisijoineen.

  https://isokyro.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/luontoreitit/

 • Laihian kirkko

  Laihiantie 37, Laihia

  Laihian kolmannen kirkon piirrustukset hyväksyttiin Tukholman yli-intendentin virastossa v. 1797 ja sen rakennutti vaasalaisen raatimies Herman Höckert v. 1803-05. Tyylillisesti se on varhaista uusklassismia.

  +358 6 477 7700

  https://www.laihianseurakunta.fi/

 • Laihian kotiseutumuseo ja Nuukuuren museo

  Rudontie 234, Laihia

  Laihian Kotiseutumuseo

  Kotiseutumuseona toimii vuonna 1827 rakennettu ja alkuperäisellä paikallaan sijaitseva Rapilan talo. Talo edustaa kustavilais-empiretyylistä rakennuskulttuuria. Museossa on nähtävillä noin 5000 esinettä ja 16 rakennusta päätalosta puuliiteriin. Vanhin rakennus on vuodelta 1731. Museossa on kesäisin vaihtuvia näyttelyitä. Vuonna 2018 vaihtuvana näyttelynä Oi niitä aikoja! jossa on esillä 60- ja 70-lukujen esineistöä, vaatteita ym. Museon kahvilassa on kokoelma Arabian vanhoja kahvikuppeja ja astioita eri vuosikymmeniltä. Museon tallissa, joka toimii näyttelytilana, voi tutustua Suomenhevonen-näyttelyyn.

  Samassa pihapiirissä Kotiseutumuseon kanssa sijaitsee perinteinen mäkitupa, jossa toimii Nuukuurenmuseo. Nuukuuteen voi tutustua hauskojen nuukuusesineiden ja loppuunkäytettyjen käyttöesineiden myötä. Nuukuurenmuseo avattiin vuonna 1992 vanhaan laihialaiseen mäkitupaan. Siellä voi nuukuusesineiden lisäksi tutustua todelliseen köyhän mäkitupalaisen historiaan, eli siihen, miten elettiin ennen, kun kaikessa piti säästää.

  +358 40 501 8521

  http://www.laihian-kotiseutumuseo.net

  Facebook

 • Laihian uimahalli
 • Maatilamajoitus Ruutin Kartano

  Kaarluomantie 212, Laihia

  Kesäaikaan maatilamajoitusta perheille, ryhmille ja yksin matkaileville. Ruutin Kartano sijaitsee keskellä maaseudun rauhallista ympäristöä Laihialla, jossa myös puulämmitteinen sauna odottaa. Tervetuloa nauttimaan!

  +358 50 335 8794

  info@ruutinkartano.com

  https://www.ruutinkartano.com

  Facebook

 • Hotelli-Ravintola Route

  Kauppatie 5, Laihia

  Hotelli-Ravintola Route sijaitsee Laihian keskustassa aivan 3-tien varrella.  Hotellissa on 13 kahden hengen huonetta, joissa on mahdollisuus lisävuoteeseen. Viihtyisissä huoneissa on erinomainen varustelutaso.  Huoneista löytyy mm. wc, suihku, tv, jääkaappi, kahvinkeitin  sekä mikroaaltouuni.

  +358 6 477 1174

  http://www.hotelliroute.fi/

  Facebook

 • Ruutin Kartano, Kokoustilat ja Sauna

  Kaarluomantie 212, Laihia

  Koulutus, tai perhejuhlat? Muistotilaisuus tai lasten syntymäpäiväjuhlat, Sauna ja paljuilta ryhmäsaunassa tai kokoukset yrityksellesi? Kaikki onnistuu, ota yhteyttä!

  +358 50 335 8794

  info@ruutinkartano.com

  https://www.ruutinkartano.com/

  Facebook

 • Suomen nuorisoseuramuseo

  Alkiontie 6, Laihia

  laihan nuorisoseruamuseo

  Laihialla sijaitsevassa Suomen Nuorisoseuramuseossa on Suomen ensimmäinen yhtenäinen näyttely nuorisoseurojen historiasta. Uudistettu näyttely kertoo, miten sivistystyö, yhteisöllisyys, aktiivinen kansalaisuus ja paikallinen harrastustoiminta ovat toimineet nuorisoseuralaisten voimavarana jo lähes 140 vuotta. Uuden perusnäyttelyn erikoisuuksia ovat toiminnalliset osuudet, joissa kävijät pääsevät itse kokeilemaan erilaisia harrastusmuotoja.

  http://www.museiportalosterbotten.fi/museot-a-o/museo/73-suomen-nuorisoseuramuseo

 • Uiminen
 • Vanha Pankki

  Ruutintie 2 D, Lahia

  Ravintola tarjoaa maukkaan ja jokaisen nälkää tyydyttävän lounaan arkipäivisin.
  Lounasvaihtoehtoina on Keitto-Salaattilounas, Päivän Lounas sekä Päivän Grilli.

  Viikonloppuisin Vanha Pankki tarjoilee Street Food menulta nopeasti saatavia ruoka-annoksia syötäväksi paikan päällä tai mukaan otettavaksi. Street Food listalta löytyy hyviä vaihtoehtoja, kun tekee mieli herkutella.

  Arki-iltaisin 50-paikkainen ravintola on käytettävissä yksityistilaisuuksia varten asiakkaalle mieluisan menun kera.

  +358 40 861 9565

  info@vanhapankki.fi

  http://www.vanhapankki.fi

  Facebook