Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Ammata Spa

  Pitkäkatu 61, Vaasa

  Jos sinulla on lihakset jumissa, tai haluat vain rentoutua, meillä on 3 ammattimaista hierojaa jotka huolehtivat sinusta !

  050 3282664

  info@ammataspa.fi

  http://www.ammataspa.fi/

  Facebook

 • Cava

  Vaasanpuistikko 14, Vaasa

  Cava tarjoaa kokonaisvaltaisesti asiakkaillemme kaikki hiusalan peruspalvelut, kuten leikkaukset, värjäykset ja kiharakäsittelyt.

  Upeat kauneusmeikit ovat erityisalaamme. Tiimistämme löytyy neljä koulutettua meikkaaja-maskeeraajaa, joilta saat meikkaukset ja maskeeraukset kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin.

  Cava tarjoaa monenlaiset mahdollisuudet erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Järjestämme tilaisuudet niin kaveri-, työ-, polttariporukoille kuin vaikkapa pikkujoulujen juhlijoille.

  Hääpäivän aamu Cavassa aloitetaan tietenkin pakettiin kuuluvalla lasillisella kuohuvaa Cavaa!

  Hääkampauksemme hintaan sisältyy suunnitteluaika kampaukselle, jolloin suunnittelemme kampauksen alusta loppuun yhdessä morsiamen kanssa.

  +358 6 312 0750

  info@cava.fi

  https://www.cava.fi/

  Facebook

 • Ekosoppi

  Ekosoppi on vuonna 2007 perustettu ekokauppa.

  044 3215 247

  myymala@ekosoppi.fi

  https://www.ekosoppi.fi/

  Facebook

 • Emotion

  Rewell Center, Vaasa

  Emotion on kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, joka tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, päivittäiskosmetiikka, koruja sekä terveystuotteita. Suurempien myymälöiden valikoimiin kuuluvat myös alusasut ja sukat. Lähes kaikissa myymälöissämme on myös kampaamopalvelut. Emotionista saat aina ajankohtaiset uutuudet sekä asiantuntevat vinkit kauneudenhoitoon. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet itselle tai lahjaksi.

  020 780 8680

  https://www.sokos.fi/fi/sokos

  Facebook

 • Hair Rewell Center

  Rewell Center, Vaasa

  Hair Rewell Center on parturi-kampaamo, joka sijaitsee aivan Vaasan keskustassa, kauppakeskus Rewell Centerissä. Palvelemme asiakkaitamme aina ammattitaidolla ja hyvällä mielellä.

   

  06-3177448

  Facebook

 • Hairlekiini

  Rewell Center, Vaasa

  Hairlekiinissa saat ammattitaitoisen sekä henkilökohtaisen palvelun. Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti hiusten värjäyksissä, rakennekäsittelyissä sekä leikkauksissa. Meillä on kampaamoalan uusin tieto käytössämme, niin tekniikoissa kuin tuotteissakin. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja kattavan valikoiman maailman parhaita kampaamotuotteita, joita käytämme myös liiketyössä. Näin pystymme huomioimaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet.

  010 229 0270

  http://www.hairlekiini.fi/

  Facebook

 • Kauneushoitola Oliivi

  Rewell Center, Vaasa

  Hemmottele itseäsi. Kauneushoitola Oliivissa voit nauttia jalkahoidosta, Intialaisesta Päähieronnasta, kasvohoidosta tai värjätä ja muotoilla kulmasi.

  (06) 312 1001

  Facebook

 • Kicks

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet.

  +35827249052

  https://www.kicks.fi/

  Facebook

 • Life

  Rewell Center, Vaasa

  Life-asiantuntijamme on koulutettu auttamaan Sinua saavuttamaan tasapaino levon, liikunnan ja ravinnon välillä. Toimintaamme ohjaa pyrkimys mahdollisimman luonnolliseen terveyden ja hyvän olon vaalimiseen.

  +358 (0)400 940 441

  https://www.life.fi/

  Facebook

 • Parturi-kampaamo Fanny

  Kauppakeskus Rewell, Vaasa

  Lämminhenkinen parturi-kampaamo kauppakeskus Rewellin 1. kerroksessa Emotion -myymälän yhteydessä. Meiltä parturi-kampaamopalveluiden lisäksi ammattitaidolla meikkaukset ja ripsien ja kulmien värjäykset.

  +358 44 974 1037

  http://kampaamofanny.fi/index.html

  Facebook

 • The Body Shop

  Rewell Center, Vaasa

  The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille. Valikoimaan kuuluu myös laaja meikkisarja. Suurin osa tuotteista perustuu aitoihin luonnon raaka-aineisiin.The Body Shop tunnetaan maailmalla eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Yrityksen keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeitten vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelu ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

  +358 (0)6 312 1001

  https://www.thebodyshop.fi/

  Facebook

 • Vaasan Luonnonravinto

  Hovioikeudenpuistikko 15, Vaasa

  Vaasan Luonnonravinto on yksi Suomen vanhimpia terveyskauppoja. Meillä on suuri valikoima ravintolisiä, luontaiskosmetiikkaa, elintarvikkeita, homeopaattisiä lääkkeitä, superfoodeja, urheiluravinteita, yms ja palvelemme ilomielin! Asiantunteva kauppias, fytonomit ja luontaistuotemyyjät auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut parempaan elämään.

  06-3174493

  info@vaasanluonnonravinto.fi

  https://vaasanluonnonravinto.fi/

  Facebook