Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Bock's Corner Brewery

  Gerbyntie 18, Vaasa

  We are small independent brewery situated in the heart of a once booming brewing district. After nearly thirty years of silence, we brewed the first batch in February 2015 in a refurbished ice cellar that has now become our home. Our beers are produced in small quantities and we personally check that every batch is up to the high standard we have set for ourselves- only the best is good enough! We have also opened Bock’s pub in connection to the brewery where people are welcome to socialize and enjoy a tasty meal while watching the brewmaster at work. Remember to also say hi to our animals outside!

  +358 46 923 6175

  http://www.bockscornerbrewery.com

  Facebook

 • By Vasco

  Vaasan Kauppahalli, Vaasanpuistikko, Vaasa

  Kauppahallin oma lihatiski. Meiltä löydät kotimaista lihaa, lähituotettua lihaa, ekologista lihaa ja myös erikoistuotteita esim. Portugalista, Espanjasta ja Italiasta, kaikki parasta laatua.

  050 5641042

  info@byvasco.fi

  http://www.byvasco.fi/

  Facebook

 • FinneFarm - tilapuoti InesMarket

  Sulvantie 121, Mustasaari

  Avomaavihannesten viljelyn painotteinen perheyritys. Laaja vihannesten ja juurikasvisten valikoima, tilapuotissa löytyy myös muita sesonkituotteita.

  finne@agrolink.fi

  Facebook

 • Kalatiski - Fiskdisken

  Blå vägen 1, 65100 Vasa

  Kalatiskikonsepti on ainutlaatuinen, koska se on yhdistelmä deliä, kahvilaa ja ravintolaa. Yhdistämme omat ja alueen herkut fantastiseen ympäristöön ja mielenkiintoisiin inhimillisiin kohtaamisiin.

  Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien ja toimittajien kanssa. Meille on tärkeää, että teemme yhteistyötä vahvistaaksemme paikallista aluetta. Pohjanmaalla on hienoja ainesosia, joita haluamme käyttää ruuissamme.

   

  +358 50 409 8150

  info@fiskdisken.fi

  https://fiskdisken.fi/

  Facebook

 • Granholm's

  Västerö 1707, 66640 Maxmo

  Granholm’s on pieni perheyritys perustettu 1988. Valmistamme hilloja, hyytelöitä, mehuja, kurkkusalaattia sekä maikeisia. Pyrimme käyttämään ainoastaan kotimaisia raaka-aineita valmistukseen.

  Granholm’s hillot ja marmeladit ovat valmistettu tomaatteista, omenoista, erilaisista metsämarjoista ja luomuviljeltyistä marjoista. Metsämarjat ovat poimittu suoraan Pohjanmaan saariston metsistä ja ovat kypsyneet Pohjoismaiden pitkinä kesäpäivinä. Valoisat kesäyöt ovat luoneet marjojen erikoisen ja tuoreen aromin.

  Tehtaanmyymälästä voit ostaa tuotteidemme lisäksi vihanneksia ja käsitöitä. Meillä voit kesäisin myös nauttia jäätelöstä tai juoda kuppi kahvia.

  +358 50 522 5711

  sales@granholms.fi

  https://www.granholms.fi/

  Facebook

 • Herrgårdsin savustamo

  Malax söderfjärdsvägen 14, 66100 Malax

  Herrgårdin Lihasavustamon toimintaa pyörittävät toisen sukupolven savustajat – perheyrityksen johdossa on nykyisin aviopari Emilia Vikman ja Dennis Storfors. Savustamon tarina alkoi kuitenkin jo vuonna 1982, kun intohimoinen metsästäjä Maalahdesta tahtoi hyödyntää ympäriltään löytyvän hienon lihan.

  Tervetuloa Herrgårdsin tehtaanmyymälään! Punaisesta kuistista löydätte pienen kylmätiskin, joka on täytetty savuherkuilla. Meidän tehtaanmyymälästä löydätte myös Saaristolaisherkku tuotteita. Oletteko esimerkiksi kokeilleet mustaviinimarjahyytelöä savulihan kera?

  Oletko intohimoinen metsästäjä, innostunut ruuanlaittaja vai kokeilumielinen lihantuottaja, ja tahdot savustaa lihat ammattimaisessa savustamossa? Herrgårdin Lihasavustamolla savustamme tiettyinä ajanjaksoina leimaamatonta lihaa. Riistaa, nautaa, lintua, lammasta – vain mielikuvitus on rajana. Tervetuloa meille kokeilemaan jotain uutta syksyn päivällisille tarjottavaksi!

  info@herrgards.fi

  http://www.herrgards.fi/

  Facebook

 • Kalaliike Ruotsala-Snickars - Kauppahalli

  Vaasan Kauppahalli, Vaasanpuistikko 18, Vaasa

  Ruotsala on nyt entistäkin kattavampi kalaliike Vaasan Kauppahallissa. Ruotsala osti Snickars Oy:n kalatukkuliikkeen keväällä 2020 ja pystymme tarjoaamaan entistäkin kattavamman valikoiman meren herkkuja, kalaa ja äyriäisiä – sesongin mukaan!

  Tuoreus, korkea laatu, henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu sekä paikallisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Valikoimistamme löydät kalaa esimerkiksi alueilta: Bergö, Raippaluoto, Sundom, Maksamaa…

  Valmistamme itse kymmeniä eri kalaherkkuja ja aina tuoreesta raaka-aineesta sesongin mukaan!

  +358 10 229 2444

  info@kalaliike.fi

  http://www.kalaliike.fi/

  Facebook

 • Kalaliike Ruotsala-Snickars, Fjärdskär

  Fjärdskärin kalasatama, Alskatintie, Mustasaari

  Kalaa joka päivä.

  Tilauspalvelu ravintoloille ja yksityisille
  Valikoimistamme löytyy paljon tarjottavaa kalaruoan ystäville. Autamme myös erikoisempien meren herkkujen kanssa, kerrothan meille toivomuksesi!

  Ammattitaitoisella ja henkilökohtaisella palvelulla.
  Meiltä löydät Merenkurkun tuoreet kalat, Sundomin savukalat, äyriäiset ja kalasäilykkeet sekä sesonkituotteita kuten hapansilakka, nahkiaisia, lipeäkalaa, eläviä rapuja ym. Meillä myös valmistetaan kalapihvejä tiistaisin ja perjantaisin.

  +358 50 592 3458

  info@kalaliike.fi

  http://www.kalaliike.fi/

  Facebook

 • Kauppahalli

  Vaasanpuistikko 18, Vaasa

  Vaasan Kauppahalli tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ostosten tekemiseen. Meillä yhdistyvät perinteet nykyaikaisiin palveluihin ja mielenkiintoisiin uutuuksiin. Hallissa vaihdetaan kuulumisia, annetaan vinkkejä, kohdataan tuttuja – ja tehdään kauppoja siinä sivussa.

  info@vaasankauppahalli.fi

  https://vaasankauppahalli.fi/

  Facebook

 • Kvarken Brewery

  Klobbskatvägen 185, Mustasaari

  A Microbrewery located in the Kvarken World Heritage area, on the Replot-Island, Klobbskat harbour.

  Started in 2017 with a simple vision of creating tasty beer with the clean water found in our World-Heritage “approved” archipelago. At end of 2018 we have created 6 base beers and 3 seasonals. Welcome to try a refreshing experience, hidden inside the bottle.

  Why not come and try our beers in our Gastropub & pizzeria in Replot village in the Kvarken Archipelago.
  Read more about the Gastropub here.

  +358 40 352 4297

  Facebook

 • Köttdisken - Lihatiski

  Köpingintie 11, 66100 Maalahti

  Köttdisken, Lihatiski on liha- ja herkkupuoti, joka tarjoaa korkealaatuisen, kokonaisvaltaisen kokemuksen. Köttdisken henkii kauppahallin tunnelmaa miniatyyrikoossa, ja sieltä saat aina kaupan päälle reseptejä ja vinkkejä ostamiesi raaka-aineiden valmistukseen. Köttdiskenistä voit ostaa ainekset illallisen valmistamiseen tai viedä kokonaisen valmiin lounaan tai illallisen kotiin arkea helpottamaan.

  Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien ja toimittajien kanssa. Meille on tärkeää, että työskentelemme yhdessä lähialueiden vahvistamiseksi. Lisäksi Pohjanmaalta vain yksinkertaisesti löytyy niin paljon hyvää! Olemme onnekkaita, kun meidän alueellamme on näin puhdasta ja hyvää ruokaa. Kiitos kaikille maanviljelijöille, kalastajille ja muille, jotka nostatte ruokamme!

   

  +358 50 572 7115

  info@kottdisken.fi

  https://kottdisken.fi/

  Facebook

 • LivsVinn

  Tegelbruksvägen 7 B, Närpiö

  LivsVinn tarjoaa kaikkea vihanneksista, hedelmistä, leipomotuotteista ja ruokarasioista hygienia- ja siivoustuotteisiin, halvempiin hintoihin. ​Myös pieni viihtyisä kahvila, jossa voit nauttia kahvitaukoa tai kevyttä lounasta.

  LivsVinn tarjoaa tuottajille ja kuluttajille mahdollisuuden vähentää ruokahävikkiä ja samalla kerralla tehdä hyvää työtä yhteiskunnalle.

   

  +358 40 913 1380

  info@livsvinn.fi

  https://fi.livsvinn.fi/

  Facebook

 • Marja- ja vihannestila Jarmo Valtari

  Jokivarsitie 501, 66500 Vähäkyrö

  Viljelemme mansikat, sipulit ja porkkanat ilman torjunta-aineita. itsepoiminta, lapsille leikkipiha donitsikahvit kaupanpäälle kaikille asiakkaille.

  TILAMYYNTI JA ITSEPOIMINTA

  Kasvatamme ja myymme tilaltamme mm.
  Mansikkaa
  Hernettä
  Porkkanaa
  Sipulia
  Perunaa

  Itsepoiminta on tilallamme mahdollista lähes koko mansikkakauden ajan. Tarkista eri lajikkeiden saatavuus puhelimitse tai Reijan blogista ennen tilallamme vierailua!

  Itsepoiminnan vastapainoa: lasten leikkipaikka ja polkuautoja, lemmikkejä, donitsikahvit, kaunis maisema Kyrönjoen varrelta

   

  +358 400 667 179

  http://www.jarmovaltari.fi/

  Facebook

 • Niittytilan taimiston

  Degermarsvägen 74, Bergö

  Niittytilan taimisto sijaitsee länsirannikolla Bergön saaressa. Kasvatamme itse ja toimitamme niin suomalaisten kuin eurooppalaisten viljelijöiden taimia. Tuotevalikoimiimme kuuluvat hedelmäpuut, hyötypuut- ja pensaat, koristepuut- ja pensaat sekä köynnökset.

  Itsekasvatetuissa taimissa suosimme ekologisia arvoja. Käytämme ainoastaan luonnonmukaisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Pyrimme tarjoamaan uusia ja erikoisia hyötykasveja. Valikoimistamme löytyy uusien ja eksoottisten taimien lisäksi myös perinteisiä ja tunnettuja puita ja pensaita.

  +358 44 235 0036

  http://www.niittytila.com/

  Facebook

 • Savustamo Oravais Rökeri

  Ånäsvägen 9, 66830 Oravais

  Tarjontamme vastaa laadukkaiden kotimaisten elintarvikkeiden kasvavaan kysyntään. Valmistamme tuotteemme ensiluokkaisista ja 100 prosenttisesti aidosti kotimaisista raaka-aineista. Huolellisesti valmistamamme laadukkaat tuotteet tarjoavat maittavan vaihtoehdon ruokapöytään sekä arkeen että juhlaan ympäri vuoden. Kehitämme jatkuvasti uusia maukkaita tuotteita. Joulukinkku on luonnollisesti joulun ajan suurin tuote, mutta meillä on myös muita kiinnostavia korkealaatuisia lihatuotteita, joiden avulla ruokapöydän tarjonta pysyy aina monipuolisena.

  Tehdasmyymälä auki arkisin.

   

  +358 6 356 0770

  info@oravaisrokeri.fi

  https://www.oravaisrokeri.fi/

  Facebook

 • Sjögårds Lamm

  Skrattnäsvägen 1244, 64250 Pjelax

  Luomu lammastila missä on tilamyymälä , mistä voi ostaa karitsan lihaa ja taljat ym.

  +358 40 587 7947

  kaj.sjogard@hotmail.com

  Facebook

 • Vaasan kauppahalli

  Vaasanpuistikko 18, Vaasa

  Vaasan kauppahalli

  Kauppahalli on palvellut yli 100 vuotta kauppa- & kohtaamispaikkana Vaasassa. Me kauppiaat olemme ylpeitä goottilaistyylisestä kauppahalli-rakennuksesta ja sen historiaa kaikuvasta ilmapiiristä. Vaasan Kauppahalli on yksi maamme vanhimmista ja kaavasuojeltu.

  Halli rakennettiin kahdessa osassa, joista ensimmäinen, Vaasanpuistikon puoleinen osa valmistui 1902 ja toinen Kauppapuistikolle päin 1927. Vuodesta 1963 lähtien asiakkaat ovat voineet kulkea vapaasti ylä- ja alahallin välillä kulkuyhteyden kautta.

  Tule kauppahalliin syömään lounasta, nauti päälle vaikkapa kuppi cappuccinoa ja osta kotiin mukaan tuoreita eineksiä – kaikki helposti saman katon alta! Tarjolla on myös monenmoisia makuhermoja hemmottelevia erikoisherkkuja, joita löydät vain meiltä kauppahallista.

  info@vaasankauppahalli.fi

  http://vaasankauppahalli.fi/

  Facebook

 • Bergö Café & Hantverk

  Bredhällsvägen 77, Malax

  Bergön vanhimmassa talossa, vuonna 1763 rakennetussa talonpoikaistuvassa, pyörittää Carola West yritystä nimeltä Bergö Café & Hantverk. Hänen herkulliset leivonnaisensa ja artesaaniruokansa, kotitekoinen jäätelö sekä erilaiset tapahtumat sekä kyläläisille, kesäasukkaille että matkailijoille ovat auttaneet häntä puhaltamaan eloa yritystoimintaan, jonka hän otti haltuunsa syksyllä 2017.

  Suurimman osan elämästään palvelualalla työskennellyt Carola ryhtyi yrittäjäksi muutama vuosi sitten, kun hän perusti yrityksen Skärgårdsdelikatess. Hänen suosittu tyrnihyytelönsä antoi toiminnalle lähtölaukauksen, ja sittemmin valikoima on kasvanut usealla muulla tuotteella. Edelleen juuri tyrni on keskiössä, ja erityisesti sahramilla maustetusta glögistä on tullut pidetty tuote.

  +358 50 363 8073

  skargardsdelikatess@gmail.com

  Facebook

 • Pohjanmaan tilamyymälät kartalla

  Pohjanmaa

  Pohjanmaalla on tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima maistuvia paikallisia ruokatuotteita. Dynamo Närpes on lokakuussa 2021 lanseerannut Tilamyymäläkartan, joka kattaa Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnat.

  Hankkeen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa nykyisiä verkostoja sekä luoda uusia verkostoja elintarvikealan yrityksille ja siten auttaa elintarvikkeita tuottavia yrityksiä ja seutua sijoittumaan kulinaariselle kartalle edustaen pohjoismaista ruokakulttuuria: ”The Cool Nordic Cuisine”.

  Kartalla on 77 tilamyymälää. Omalla lähiseudulla voi lähilomailla ja samalla tukea paikallisia yrityksiä lähiherkkuja maistellen. Kartalta löytyy myös muita paikallisia tuotteita, kuten käsitöitä, kosmetiikkaa ja monenlaisia juomia. Kannattaa siis tehdä viikonloppureissu tai suunnata minilomalle lähialueelle, osa kohteista tarjoaa myös yöpymismahdollisuuksia.

  https://gardsbutiker.dynamonarpes.fi/