Ohita valikko

CARLSRO museon opastettu kummituskierros klo 14.00

Artikkelin kategoriat: Kirjallisuus Museot ja näyttelyt Retket ja opastetut kierrokset Urheilu ja terveys

MYSTINEN MUSEOKIERROS - vlla Carlsron salaisuuksia ja kummituksia keskiviikkoisin klo 14.00

BOO! Kristiinankaupungissa voi käydä kierroksella 126-vuotiaassa huvilassa, jonka asukkaat eivät ole jättäneet sitä vieläkään! Carlsron museo sopii kävelyihin erityisen hyvin, sillä huvila muistuttaa kummitustaloa. Carlsron opastettu kummituskierros sopii kaikenikäisille ja erityisesti lapsiperheille. Ai, eikö historia muka kiinnosta lapsia ja nuoria? Mitä vielä! Kaikki kiinnostaa, kunhan sen paketoi kunnolla; historia ja faktat ovat paljon mielenkiintoisempia tarinan muodossa kerrottuna. Auktorisoitu matkailuopas ja loistava tarinankertoja Natalia Kaleva saa eläväisellä selostuksellaan kuulijat seuraamaan kummituskierrosta hiirenhiljaa.
Muutama vuosi sitten Kaleva toimi Carlsron museon oppaana ja hän joka päivä tunsi, että huvilassa on jotakin salaperäistä ja mystistä. Carlsron kierroksella hän kertoo omista aavekokemuksistaan.
Päiväkummituskierroksella pääset museoon/huvilaan sisään, aistit sen tunnelmaa, itse näet kummittelevat huoneet ja paikan päällä kuulet huvilan salaisuuksista ja haamuista, Lähtö- ja kokoontumispaikka: Carlsron museon piha. Ilmoittautumiset: natalia.kaleva@gmail.com. Myös kierrokseen voi tulla ex-tempore! Tervetuloa!