Ohita valikko

Feasta Band Maraton

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

Vaasan pääkirjaston Draama-salissa järjestetään uusi kaksipäiväinen musiikkitapahtuma Feasta Band Maraton 27.-28.5.2022.

Maailman ensimmäinen bändimaraton Vaasassa!
Vaasan pääkirjaston Draama-salissa järjestetään uusi kaksipäiväinen musiikkitapahtuma Feasta Band Maraton 27.-28.5.2022.
Bändimaratonissa paikalliset bändit ja artistit soittavat nonstoppina perjantaina 27.5. ja lauantaina 28.5. klo 18-23 Vaasan pääkirjaston Draama-salissa.
Esiintymiset kestävät puoli tuntia, minkä jälkeen esiintyjä vaihtuu.

Tapahtuma on avoin yleisölle ja samalla se on verkostoitumispaikka Vaasassa toimiville bändeille, kokoonpanoille ja artisteille. Pääkirjaston kahvilan tiloissa toimii tapahtuman ajan Bad Bun pop up-baari!!! (anniskeluoikeudet)
–Siellä voi kuunnella paikallista musiikkia ja jutella muiden esiintyjien kanssa. Tapahtumaan toivotaan mukaan kaikenlaisia musiikkityylejä, kertoo tapahtumakoordinaattori Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.
Mukana tapahtumaa ovat järjestämässä Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys Volume ja Ritz.
Kulttuuripalveluiden järjestämät Feasta-tapahtumat ovat rentoja ja ammattimaisia keikkoja ja koulutuksia paikallisille bändeille ja artisteille.
Lisätiedot: tapahtumakoordinaattori Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, max.backman@vaasa.fi, puh 040183 1956