Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

"Friends of Frida" - Camilla Forsén-Strömin taidenäyttely

Camilla Forsén-Strömin viimeisin taideprojekti "Friends of Frida" on esillä Bock'silla Vaasassa.

Taiteilija, kehittäjä ja luovuuteen innostava tv-persoona Camilla Forsén-Ström esittelee viimeisintä taide projektiaan ”Friends of Frida” -näyttelyssään Bock’s Corner Breweryssä, Vaasassa. Forsén-Ström on tuttu kasvo Strömsö-ohjelmasta, jossa hän viimeisten 14 vuoden ajan on toiminut taiteen asiantuntijana inspiroiden TV-katsojia luomaan ja löytämään omia taiteellisia ilmaisumuotojaan. Viime aikoina Forsén-Ström on keskittynyt oman taiteensa luomiseen ja on pitänyt useita näyttelyitä tietyistä aihepiireistä niin Suomessa, Ruotsissa kuin Ahvenanmaallakin.

”Friends of Frida”-projekti on kunnianosoitus kaikille upeille ja ainutlaatuisille naisille. Näyttely koostuu kokoelmasta maalattuja muotokuvia niin tunnetuista kuin tuntemattomista naisista, nykyisistä ja historiallisista, nuorista ja varttuneista.
Kaikki teokset on maalattu akryylillä kankaalle vuoden 2019 aikana tätä näyttelyä varten.

Näyttelyn nimi on peräisin Frida Kahlolta, meksikolaiselta taiteilijalta, joka on kuvattuna yhdessä näytteillä olevista muotokuvista. Hän oli dramaattisesta elämästään huolimatta oman tiensä kulkija värikkäällä persoonallisuudellaan ja kukkia hiuksissaan kantaen. Nimi Frida tulee hänestä – ystävät, ne olemme me muut.

Näyttely on esillä Bock’s Corner Breweryssä kahdessa tilassa. Näyttelyn ravintolaosuus on avoinna ravintolan aukioloaikoina: ma-to 11-23, pe 11-02, la 12-02, su 12-18. Autotalli avoinna sopimuksen mukaan, ravintolan aukioloaikoina, yhteystiedot puh nro 050 5053507 / ira.mikkonen@bcv.fi tai kysy ravintolan henkilökunnalta.