Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Runeberginkierros

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde Retket ja opastetut kierrokset

RuneberginKierros on aarrejahti, jossa etsitään isoja Runebergintorttuja Pietarsaaren kaupunkikuvasta.

RuneberginKierros on aarrejahti, jossa etsitään isoja Runebergintorttuja Pietarsaaren kaupunkikuvasta. Yhteensä kymmenen torttua sijoitetaan eri paikoille kaupungissa ja näkyvät kartassa, joka jaetaan ohjelmalehden mukana kaikkiin Pietarsaaren talouksiin (ohjelmalehti on saatavilla myös esimerkiksi kaupunginkirjastosta).

Jokainen torttu sisältää Runebergin kirjoittaman runon ja vastauslomakkeeseen (joka myös jaetaan ohjelmalehden yhteydessä) merkitään runot. Kaikki RuneberginKierrokselle osallistuneet, jotka palauttavat lomakkeen (riippumatta jos tunnisti runot tai ei), osallistuvat kirjalahjojen arvontaan. Kuvataitelija Jenni Österlund, Sara Östman ja Michele Ucheddu on ottanut tehtäväkseen suunnitella ja toteuttaa Runebergintortut.

RuneberginKierros on avoinna 31.1.–7.2. ja se on kierrettävissä vuorokauden ympäri, kaikki voivat osallistua juuri silloin kun se sopii heille parhaiten ja kaikki voivat itse suunnitella reittinsä kartan mukaan, joka tulee ohjelmalehdessä. Lämpimästi tervetuloa RuneberginKierrokselle!