Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Sommar stand up - Vasa

Sommar stand up - Vasa - Robin Paulsson (swe), Patrik Larsson (swe), Thomas Oredsson (swe) m.fl

HumorHuset presenterar

Sommar Stand Up – Vasa

Robin Paulsson (swe), Thomas Oredsson (swe), Patrik Larsson (swe), Märta Westerlund och Anders Helenius

Efter förra årets succé återvänder HumorHusets Sommar Stand up till Vasa!
Den 7 augusti på Faros blir det en helkväll med rolig stand up med många komiker.

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har sedan dess medverkat i flertal TV program såsom Parlamentet och Stockholm Live, men mest känner ändå publiken Robin som programledare för SVT:s omtyckta talkshow Robins.

Robin uppträder frekvent på Sveriges största stand up klubbar såsom Norra Brunn och Raw Comedy Club. 2014 turnerade han tillsammans med David Batra med stand up föreställningen Batra & Robin. 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen och 2011-2012 var han programledare för Svenska Idrottsgalan. Robin Paulsson är även känd för sin roliga imitation av fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic.
2003 fick han utmärkelsen Roligast i Skåne och 2004 valdes han till Årets nykomling på Svenska Stand up galan. Paulsson har även skrivit manus till program som Kvarteret Skatan, Extra Allt och Time Out.
Det är första gången Robin Paulsson besöker Vasa.

Stand up veteranen Thomas Oredsson har gjort stand up i 30 år, ända sedan starten i Sverige. Trots sin ålder på över 70 år uppträder han frekvent på Sveriges största stand up klubbar runtom i landet. Under årens lopp har Oredsson hunnit besöka Finland många gånger och trivs att skämta i sitt östra grannland. Thomas Oredsson är en av Sveriges absolut mest rutinerade stand up komiker, och mycket rolig igenkänningshumor är att vänta när Oredsson intar scenen.

Patrik Larsson har arbetat som komiker och skådespelare i över 20 år. Han har genom åren skapat flera roliga och omtyckta humorkaraktärer. Mest känd är Karsten Torebjer, det galna danska mediumet som har setts på SVT och TV4. Han har även medverkat i flera andra TV-produktioner såsom Morgonsoffan, Cirkus Möller, Stockholm Live, Hem till Midgård och Kvarteret Skatan. Han uppträder även frekvent på de största stand up klubbarna runtom i Sverige. Patriks stand up är varm, oväntad och lite absurd, men alltid med glimten i ögat.

Anders Helenius är en av landets mest kända finlandssvenska komiker. Anders turnerar flitigt runtom i landet med sin stand up, och är ett bekant namn på den årligen återkommande Humorlandskampen. År 2015 besökte han senast Österbotten, då tillsammans med bland andra Magnus Betnér.
Förutom som stand up komiker jobbar Helenius bland annat som manusförfattare för det hyllade och prisbelönta nyhetssatirprogrammet Noin Viikon Uutiset.
Anders är fyrabarnspappan som ofta skämtar om livet som småbarnsförälder.

Humorhusets Sommar Stand up går av stapeln onsdagen den 7 augusti på restaurang Faros i Vasa. Det är andra gången detta evenemang ordnas i Vasa.

Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.

Datum: 7.8.2019

Plats: Faros Restaurant Ship & Terrace
Fiskstranden – Blå Vägen 1, 65100 Vasa

Pris: Early Bird biljetter: 26 € + serv avg (obegränsat antal)
Från och med 1 juli stiger biljettpriserna!

Standardbiljett: 30 € + serv avg

Vid dörren: 35 €

Menypaket: 69 € (FULLBOKAT)

Dörrarna öppnas klockan 17:00
Showtime: 19:30

Längd: Ca. 2 h

Vid köp av standardbiljett finns möjlighet till att på plats beställa mat från terrassmeny.

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men underåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder.

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.