Ohita valikko

Tasa-arvoinen ja yhdenvertainen arki nuorille

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Kuinka nuorten äänet saadaan kuuluviin koulujen ja kuntien tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyössä?

Kuinka rakennamme tasa-arvoisempaa ja yhdenvertaisempaa Pohjanmaata yhdessä? Kuinka nuorten äänet saadaan kuuluviin koulujen ja kuntien tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyössä? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda nuorta näkemystä Pohjanmaan kehittämiseen!

Kohderyhmät: Pohjanmaan nuoret, esim. toisen ja kolmannen asteen opiskelijat sekä yläkoulujen oppilaat, nuorisovaltuustojen jäsenet ja nuorten yrittäjien verkosto

Työpajassa saat tietoa tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta ja inspiraatiota näiden asioiden edistämiseen koulussa ja kunnassa. Työpajassa tapaat muita nuoria ja pääsette miettimään yhdessä, kuinka tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta voisi parantaa.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen työpajaa. Ilmoittaudu viimeistään 5.12.2022 tapahtuman verkkosivulla: https://www.obotnia.fi/fi/kalenteri/tasa-arvoinen-ja-yhdenvertainen-arki-nuorille-suomeksi.

Työpajan toteuttavat Pohjanmaan liitto ja Pohjanmaan tasa-arvoryhmä yhteistyössä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntija Ekvalitan kanssa.