Ohita valikko

Toiseksi Kauneimmat Joululaulut

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

Toiseksi Kauneimmat Joululaulut nostaa suupielet ylöspäin genrerajoilla leikittelevillä sovituksilla!

Kiinnostaisko sua joulukonsertti, jossa leikitellään genrerajoilla sekä yllätyksellisillä, suupielet ylöspäin nostavilla sovituksilla? Konsertti, jossa on mukana ikimuistoisia jouluklassikkoja, mutta vastapainoksi myös tuoreempia julkaisuja? Toivottavasti vastasit edes yhteen kyllä, sillä kaikkea tätä sulle tarjoaa Toiseksi Kauneimmat Joululaulut.✨

Tänä(kin) vuonna TKJL laulaa joulu-ukoista ja neonhämäristä, mutta tällä kertaa mukaan on saatu myös jotain (melkein) ennenkuulumatonta! TKJL:lle ominaisesti mukaan välillä eksyy myös jotain erikoista joululaulujen kontekstissa, kuten jotain kesäistä silloin kun Betlehemin yllä loistaa tähti ikuinen, tai siis… Mitä tämä nyt sitten ikinä tarkoittaakaan????

Tuuthan siis todistamaan tätä kai perinteiseksi TKJL:n menoksi kutsuttua tilaisuutta eli ilmaista(!!) joulukonserttia, torstaina 21.12.2023 Isonkyrön pääkirkkoon klo 19!

Konsertin kesto on noin 1h.

Isonkyrön konsertissa on täysin vapaaehtoinen ohjelmamaksu, jonka summan saa päättää itse. Maksun yhteydessä saa halutessaan itselleen ohjelmalehtisen. Tuotot menevät TKJL:n toiminnan tukemiseen ja konsertin järjestelyiden hoitamiseen.