Ohita valikko

Viski-illallinen

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

Tervetuloa viski-illallisellemme, joka yhdistää taidokkaasti kaksi rakastamaamme asiaa; ruisviski ja lähiruoka

Viskimenun perustana toimii viskivalikoimamme makuaarteet. Nuo ainutlaatuiset, palkitut ja luonteikkaat nesteemme, joita arvostetaan ympäri maailman. Jokaisella on oma makuprofiilinsa, tuoksunsa ja luonteensa, ja jokaiselle löytyy täydellisiä pareja muualta makujen maailmasta. Tämä oli lähtökohtamme.

Viskimenun jokainen herkku on saanut lähtökohtansa ja inspiraationsa tietystä viskistä. Tuota viskiä nautitaan aina kulloisenkin annoksen kohdalla. Jokainen annos ja viski on valittu täydentämään toisiaan, ja myös avaamaan uusia ulottuvuuksia makujen maailmassa.

Pyhitämme koko päivän viskimme ympärille: tislaamokierros keskittyy viskin valmistukseen, ja vieraamme pääsevät myös kurkkaamaan upeaan viskivarastoomme. Ja se vasta onkin vaikuttava.

Illan viskimenu:

Kylmäsavustettua ankanrintaa, kananmaksavaahtoa, vinaigrettea sekä grillattua päärynää
2cl ruisviskiä
***
Ruukinen risotto riihirukiista, mesiangervohapankermaa sekä suppilovahveroita
2cl ruisviskiä
***
Paahdettua kyyttönaudan fileetä, havuista voikastiketta, haudutettua perunaa, pikkelöityä juuriselleriä sekä rapeaa maa-artisokkaa
2cl ruisviskiä
***
Vanukas tummasta suklaasta, punajuurisiirappia sekä ruiskeksiä
2cl ruisviskiä
***
Kahvi tai tee
2cl ruisviskiä

Viski-illallisen hinta 98 € per henkilö. Hinta sisältää alkucocktailin, ruisviskit, illallisen sekä veden. Varaa paikat meilitse visit@kyrodistillery.com

Aikataulu:
klo 16:00 ovet aukeaa
klo 16.30 viskikierros (10€) mainitse varauksen yhteydessä osallistumisestasi. Huomioithan, että kierros ei sisälly illallisen hintaan.
klo 18:00 viski-illallinen