Olet täällä

13.10.2015 - 15:53

Jalkapallostadion valmistuu kesällä 2016 u-muotoisena

Elisa Stadion
Hietalahden jalkapallostadion eli Elisa Stadion otetaan käyttöön kesäkuun loppupuolella vuonna 2016. Vaasan kaupungin sponsorointisopimus Elisan kanssa on kuusivuotinen ja arvoltaan noin 900 000 euroa. Sponsorointisopimuksen myötä u-muotoinen stadion voidaan toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Vaasan kaupunginjohtajan Tomas Häyryn mukaan stadionin rakentaminen etenee aikataulun mukaisesti. Louhintatyöt ovat nyt valmiit ja perustuksia valetaan parhaillaan. Ensi viikolla stadion alkaa nousta myös korkeuksiin, kun betonipilareiden asennus alkaa. Häyryn mukaan Elisa Stadion on merkittävä hanke Vaasassa, jossa yhdistetään julkinen ja yksityinen rahoitus. – Julkisen talouden haasteissa yritysrahoituksen yleistyminen on toivottava kehityssuunta, sanoo Häyry.

Elisa Oyj:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilan mukaan stadion tapahtumineen tarjoaa hyvät yhteistyömahdollisuudet tulevina vuosina. – Tuemme urheilua monin eri tavoin ja on hienoa tehdä yhteistyötä Vaasan kaupungin kanssa tässä alueelle tärkeässä hankkeessa, Mattila kertoo.

Havainnekuvat Elisa Stadion, Sigge Arkkitehdit.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat