Olet täällä

13.9.2017 - 12:57

Rakastu Ravilaaksoon – yleisötilaisuus ja katujuhla 21.9

ravilaakso yleisötilaisuus mainoskuva
Ravilaakson uudesta asuinalueesta järjestetään yleisötilaisuus, katujuhla, torstaina 21.9 klo 18–20. Illan aikana tutustutaan entisen raviradan kohtaan rakennettavaan Ravilaakson uuteen kaupunginosaan.

Tulevan asuinalueen keskusaukiolle pystytetään telttakatos, pitkät pöydät ja penkit. Ulkotulien loimutessa tutustutaan Ravilaakson suunnitelmiin ja vaihdetaan ajatuksia sekä nautitaan bändin tarjoamasta live-musiikista ja tarjoilusta. Sisään raviradan alueelle tullaan Ravikadun puolelta.  

– Ravilaaksosta tulee tunnelmallinen kaupunginosa, jossa kaikki tärkeä on lähellä. Juuri siksikin on luontevaa aloittaa tällaisella katujuhlalla, sanoo kaavoitusarkkitehti Oliver Schulte-Tigges.

Alue on mielenkiintoinen niin asukkaiden, yrittäjien, yhdistysten kuin rakentajienkin näkökulmasta. – Tämä tilaisuus on oiva mahdollisuus tutustua ja vaikuttaa tähän erityiseen alueeseen, Schulte-Tigges painottaa.

Osallistujille on järjestetty kahvitarjoilu sekä mahdollisuus ostaa makkaraa. Myös omia picnic-eväitä saa nauttia pöytien ääressä.  

Paikalla suunnitelmista kertomassa ja yleisön kysymyksiin vastaamassa ovat teknisen toimen asiantuntijat.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Vaasan kaupungin kaavoitus ja kulttuurikeskus.

Lue lisää: Asemakaavoitus Ravilaakso (www)

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat