Ohita valikko
campusfestival

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Feasta-artistikatselmus tulee taas - ilmoittautuminen on nyt auki

Julkaistu: 21.10.2021

Vaasalaisia sekä lähialueen artisteja ja bändejä kutsutaan jälleen esittelemään musiikkiaan Feasta-artistikatselmuksissa median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille.

Katselmuksissa on mukana myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä. Katselmukset ovat ilmaisia ja avoimia yleisölle.

Katselmukset järjestetään Ritzissä torstaisin 11.11.2021 sekä 18.11.2021 (varapäivä 25.11.2021) klo 18 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat ikärajattomia ja päihteettömiä.

Artistit esittävät kaksi biisiä, joista vähintään toisen pitää olla omaa tuotantoa. Kaikkien esitysten jälkeen raati kokoontuu arvioimaan esityksiä. Raati koostuu median edustajista, festivaalien ja tapahtumien järjestäjistä sekä muusikoista.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset ja lavakartat lähetetään viimeistään 1.11. sähköpostilla osoitteeseen max.backman@vaasa.fi, jolta saa myös lisää tietoa katselmuksista.

Ilmoittautuessa voi esittää toiveen kumpaan katselmukseen haluaa osallistua. Katselmukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Feasta-katselmukset järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen ja Skafferiet at Ritzin kanssa.

Lisätietoja antaa: tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 1831 956, max.backman@vaasa.fi