Ohita valikko
Mies istuu penkillä

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Haaste vaasalaisille toimijoille: Miten huomioimme miehet Miesten Viikolla 8.-14.11.

Julkaistu: 1.10.2021

Miesten Viikko on vuosittainen teemaviikko, jolloin ympäri Suomea järjestetään miesten hyvinvointia tukevaa toimintaa ja tapahtumia. Haastamme nyt vaasalaiset toimijat mukaan huomioimaan teemaviikon eli miehet - tavalla tai toisella. Ilmoita tapahtumasi mukaan 25.10. mennessä!

Miesten viikkoa vietetään tänä vuonna 8.-14.11.2021. Teemaviikolla nostetaan esiin miesten hyvinvoinnin lisäksi myös miehiä koskevia yhteiskunnallisia teemoja.

Jos teillä on toimintaa Miesten Viikolla, niin laittakaa tietonne ma 25.10.2021 mennessä Vaasan kaupungin terveydenedistämisen koordinaattori Hanna-Mari Joutsenelle: hanna-mari.joutsen@vaasa.fi. Koostamme Miesten Viikon tapahtumat Vaasan kaupungin tiedotteeseen vaasa.fi –sivuille ja nostamme teemaviikon Vaasan kaupungin sosiaalisen median kanavissa: Facebookissa ja Twitterissä.

Jos haluatte jakaa tapahtuman myös valtakunnallisesti, käykää tutustumassa Miessakit ry:n www.miestenviikko.fi –sivustoon ja täyttämässä tapahtumailmoituslomake tai lähettäkää tietoa tapahtumasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.