Ohita valikko
Kuvan ottaja ja muokkaaja: Markus Loppi Videographer, Herea

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Hietalahden stadionin uusi nimi on Lemonsoft Stadion

Julkaistu: 8.9.2022

Vaasalainen ohjelmistotalo Lemonsoft Oyj on solminut Vaasan Palloseuran kanssa viisivuotisen yhteistyösopimuksen. Vaasalaiset kokoontuvat jatkossa paikallisseuransa kotikentälle uusien kylttien alle, sillä Elisa Stadionin nimi vaihtuu Lemonsoft Stadioniksi.

— Vaasa on Lemonsoftin kotipaikkakunta, jossa myös suuri osa henkilöstöstämme työskentelee. Tämä on Lemonsoftilta investointi vaasalaiseen jalkapalloon sekä paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin, kertoo Lemonsoftin toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti.

VPS:n kannalta nyt syntynyt sopimus on erittäin merkittävä sekä taloudellisesti että uusien yhteistyömallien kautta. Lemonsoftin toiveen mukaisesti yhteistyössä korostuvat nuoret pelaajat ja pelaajapolku, mikä on myös VPS:n strategian keskiössä.

— Halusimme löytää nimenomaan vaasalaisen kumppanin, joka on halukas sitoutumaan laajaan yhteistyöhön VPS:n kanssa. Lemonsoftin kanssa ajatukset lähtivät heti kulkemaan samaa rataa ja näen nyt syntyneen sopimuksen merkittävänä askeleena koko alueen jalkapallon kehittämisessä. Lemonsoftin ajatukset ja ideat tukevat loistavasti haluamme luoda jotain aivan uutta vaasalaisen jalkapallon ja VPS:n ympärille, Vaasan Palloseura Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri kertoo.

Hietalahden jalkapallostadionin nimi on ollut vuodesta 2016 lähtien Elisa Stadion. Sponsorisopimus Elisa Oyj:n kanssa umpeutui elokuussa 2022.